- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
-
- Konu Sahibi caninfistigi
Şimdi ben her kızartma yağını minik minik biriktiren, elimi sabunlarken musluk açık kalınca bana kızan, lüzumsuz tüm ışıkları söndüren anneme dedirtemedim bakalım burdan kimler diyebilecek. "Evet sarayda israf var"
Helali hoş olsun diyenler çıkarsa şaşırmam.
Itibarda tasarruf olmaz FıstıkŞimdi ben her kızartma yağını minik minik biriktiren, elimi sabunlarken musluk açık kalınca bana kızan, lüzumsuz tüm ışıkları söndüren anneme dedirtemedim bakalım burdan kimler diyebilecek. "Evet sarayda israf var"
Itibarda tasarruf olmaz Fıstık
Daha dur bi de bu forumda arastir bu laftan sonra kimler alkislayip bundan gurur duymus bi gor asil sok o zamaninanmıyorum. Bu ne olaki diye araştırdım. Böyle demiş. Ben şok. Ben iptal.
Ak Saray'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Saray hakkında konuşurken "İçeride Osmanlı’yı görürsünüz. Çünkü Osmanlı dar yerde yaşamayı sevmezdi" ifadelerini kullandı.inanmıyorum. Bu ne olaki diye araştırdım. Böyle demiş. Ben şok. Ben iptal.
ya ben aradım o konuları bulamadım. Bu forumda ara, başlıkta ara seçtim saray yazdım o konular gelmedi. Nerdeki o konular?Su forumda saray konularına bir bakının nasıl desteklendiğini görürsünüz. Boşuna beklemeyin bu konuya ya bu da israf demelerini.
Fıstık o da bişey mi sen bide doğalgazı gör :)
Ya evet ya. Ben hep şu bakanlılar için koca koca binalar yapıyorlar ya. Diyordum bunlar full dolu mu? Sonuçta bütün bina ısıtılıyor. Bir bakanlıkta cidden şu koca binanın tamamını dolduracak kadar adam çalışıyor mu? Acaba bunları birleştirseler mi falan diye de hesap yapıyorum. Şimdi bomboş sarayın aydınlatılması ve ısıtılması var. Bari evsizlere falan açsalar da kışı günü bir işe yarasa.
İşlerine geldiği gibi laf çevirdikleri için yeri gelince israf yeri gelince israf değil yazık yazık
yahu bak benim üniversite bitirmiş, gayet mantık yürütebilen arkadaşım savunuyor bu sarayı bana. Neymiş şaşa önemliymiş. Biz ne zaman bu kadar önem verir olduk şaşaya anlamadım. Ne zaman bir milletin gücü sarayının büyüklüğü ile ölçüldü. Resmen bunun adı boyut kompleksi. Hadi araplardan geliyor bu altına, şaşaya düşkünlük diyelim. Yahu adamların petrolü var. Altından tuvalete bile s.çabilir. Hoş o da bitiyor önümüzdeki yıllar şenlikli olacak onlar için ama konu bu değil. Bizde bu şaşayı finanse edecek güç yok. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı var o sarayın yapımında ve her gün ışıl ışıl yanan bütün ışıklarında.
İşyerimde iki arkadaş başkanlıktan konuşuyorlardı.Hayır diyecek olan arkadaş bu yargıyada müdahale olacak hukuk çok önemli demişti.
İşyerimdeki diğer üniversite okumuş etmiş arkadaşımda hukuk zaten gereksiz birşey demesin mi.Ben şok ben iptal.Sonrasında Dış güçler dış mihraklar hepimizin bildiği klasik cümleler.Efsunlanmış gibiler.
Yani insanlar sorgusuz sualsiz sarayıda, başkanlığıda, herşeyi de onaylıyorlar.
Nasıl kılıf bulacaklarını şaşırmışlar.Mantık iptal...
Bugün dost dediğine düşman yarın düşman dediğine dost diyebiliyorlar.
Normalde gereksiz olan dünya para giden birşeye itibarımız için bu gerekli diyebiliyorlar.
Ülkede kriz var sarayın elektiriğine giden paraya bak.Yazık günah değil mi.
Penceremden bunu referndum konusuna da yazalım.
Gerçekten böyle bir şuursuzluk olamaz.
He yavrum, yarın öbür gün senin işin düşünce hukuka görürüm ben seni.
Onun icin hukuk olmasina gerek yok ki fistik, ona gore "arkasi" olsun yeter..