AK partili isyan eden kıza MHPli kızdan cevap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önüme çıkan siyaset konuşuyor iğrendim artık.
Şunu söylemeden geçemeyeceğim ak partiyi iktidara taşıyan kürtlerdir tutturmuş Ak parti kürtleri tepemize çıkartıı diye.

bu resmen aşık atışması gibi olmuş yav,yakında akp li kız arkadaştan da cevap gelir :KK53:

_emeğim bilek zoru,makine sen bizi koru
+sen batan bir güneş,ben yollarda bir çilekeş
_çilemse çekerim,kaderimse gülerim
+yaklaşma toz olursun,bulaşma pişman olursun
_kabahat sende değil seni sevende
+Nabeeerrrr:KK70:

esra ceyda kardeşler numune sanıyordum emsalleri varmış :KK23:bu kızlar benim kızlarım olsa :KK62:

Siz türbanlı kızın cevabını izlediniz mi çok güzel ti ye alıyordu ahh gizem aras ahh naptın sen bide nişanlı idin hala nişanlın kolluyorm u seni?

bu resmen aşık atışması gibi olmuş yav,yakında akp li kız arkadaştan da cevap gelir :KK53:

_emeğim bilek zoru,makine sen bizi koru
+sen batan bir güneş,ben yollarda bir çilekeş
_çilemse çekerim,kaderimse gülerim
+yaklaşma toz olursun,bulaşma pişman olursun
_kabahat sende değil seni sevende
+Nabeeerrrr:KK70:
:KK70:

hahahah akp li kızdan sonra mhpli, chpli ve sonrada hdp li kız video çekmiş bunun üzerinede akpli kız devam videosunu çekmiş.. :KK70: online meclis tartışmaları büyüdü.... Youtubeden izleyin... bütün kızlar birbirine girmiş... :KK70: devir online meclis devri :KK70:

Aferin.. Hic olmazsa guzel konusmus, sacmalamamis. Yasina gore cok iyi. Anasi olsam kizmazdim, AKPli kiz gibi sacma sapan konusarak kendini rezil etmedikten sonra ozgurce fikir beyan etmeyi destekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X