Merak ettim simdiyok bence hemen sedat abi asıp kesmeyın,adam alpaslan türkeşın ülkücüsü,bahçeli bunları sıldırdı,kazıttı,yanı bence bır tuhaflık yok,arada ıntagramına bakarım,süper dokturuyor,omu başkasımı kaleme alan bılmem,ama geçen özkök için bir yazsı vardı,süperdı,
aydın doğan pitbulu dıyor :)Merak ettim simdi
aynen.. yazdıklarının anlaşılması yetiyor bence. kasmıyorum o kadar..canım burası resmi bi yer değilki, arada böyle hatalar olur, ben de genelde büyük harf kullanmadan yazıyorum, özel isimlerin büyük yazıldığını bilmediğimden değil, forum ortamı işte yazıyor geçiyor insan, çok şey yapmamak lazım
Onlardan heryerde var bende hoslanmam saygisizlik geliyor banaAma birde bazı şeyleri bilerek yapanlar var.
mesela
RTE yi böyle büyük yazıp, Atatürkü, yanına yazarken,atatürk diye yazanlar.
onların amacı belli tabii.
onun farkındayız..
kı bu neki,girde bak,gülmekten yatarsın yerlere
Sosyal mecra kullanmiyrm canm bakamam.kı bu neki,girde bak,gülmekten yatarsın yerlere
sıra elin silahlı, gaspçı mafya babalarını savunmaya mı geldi? sıradaki ne?yok bence hemen sedat abi asıp kesmeyın,adam alpaslan türkeşın ülkücüsü,bahçeli bunları sıldırdı,kazıttı,yanı bence bır tuhaflık yok,arada ıntagramına bakarım,süper dokturuyor,omu başkasımı kaleme alan bılmem,ama geçen özkök için bir yazsı vardı,süperdı,
yok artık. okuduğum şeye inanamadım ben. mafiada savunuluyor burada ya. pessıra elin silahlı, gaspçı mafya babalarını savunmaya mı geldi? sıradaki ne?
ister RTE olsun,ister ATATÜRK,ister PAPA olsun,milletın değerlerıne saygı,bunun tek yolu bu,taksimde buluştuğum Hrantın yeğeni arkadaşım istiklaın girişinde camı avlusunda bekler benı,yer içer gezer aşağıya doğru ınerken,birde kılıseye gırer mum yakarız,ne o sıkılır camıde benı beklerken,neden ben sıkılırım o mumunu yakarken,ama ben avm de ıken namazımdan sıkılan müslüman arkadaşım var,amann kaza yap der,herkes herkesın değerine saygılı olmazsa,dünya çekılmez,musevi arkadaşım bayram sabahı ılk benı ararmış,öle der,bende onların bayramlarını not ettım,hep ararım,kanada idi bır kere,çok ağladı,çok duygulandı,aradım dıyeAma birde bazı şeyleri bilerek yapanlar var.
mesela
RTE yi böyle büyük yazıp, Atatürkü, yanına yazarken,atatürk diye yazanlar.
onların amacı belli tabii.
onun farkındayız..
ya sen hep çarptırıyorsun,sonra demeki cevap yzmıyor,nerde savundum Allah aşkına,adamın yaptığında bişey yok dedim,yanı sölemınde,yoksakı tabıkı mafya,sıra elin silahlı, gaspçı mafya babalarını savunmaya mı geldi? sıradaki ne?
yok bence hemen sedat abi asıp kesmeyın,adam alpaslan türkeşın ülkücüsü,bahçeli bunları sıldırdı,kazıttı,yanı bence bır tuhaflık yok,arada ıntagramına bakarım,süper dokturuyor,omu başkasımı kaleme alan bılmem,ama geçen özkök için bir yazsı vardı,süperdı,
oky yapma savunmadım,orda admaın mafya olduğunu açıklamsı yokki,sadece o yaptığından bişey yok dedim,tabıkı mafya,aleni mafyayok artık. okuduğum şeye inanamadım ben. mafiada savunuluyor burada ya. pes
bu sızın görüşünüz,oysa bir kaç tanıdığım diyırki,eski adam gıbı adamlardı onlar,bahçeli partıyı maf etti,türkeşe saygıdan oy verıyorum dıyor,ve ınan bana,çok rahat böler partıyıBahçeli pislikleri temizledi partiden. Ülkü ocaklarını temizledi. Eli silahlıları ihrac etti. Bizde temiz adamlar kazanamaz. Hafif kirli olucan güçlü olucan :)
bu sızın görüşünüz,oysa bir kaç tanıdığım diyırki,eski adam gıbı adamlardı onlar,bahçeli partıyı maf etti,türkeşe saygıdan oy verıyorum dıyor,ve ınan bana,çok rahat böler partıyı
yok bence hemen sedat abi asıp kesmeyın,adam alpaslan türkeşın ülkücüsü,bahçeli bunları sıldırdı,kazıttı,yanı bence bır tuhaflık yok,arada ıntagramına bakarım,süper dokturuyor,omu başkasımı kaleme alan bılmem,ama geçen özkök için bir yazsı vardı,süperdı,
gayet savunmuşsun işte?ya sen hep çarptırıyorsun,sonra demeki cevap yzmıyor,nerde savundum Allah aşkına,adamın yaptığında bişey yok dedim,yanı sölemınde,yoksakı tabıkı mafya,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?