AK Parti rahatsız

aynen.. yazdıklarının anlaşılması yetiyor bence. kasmıyorum o kadar..

Yönetim ,özel kelime değildir.. Büyük harfle başlamasına gerek yok

sıra elin silahlı, gaspçı mafya babalarını savunmaya mı geldi? sıradaki ne?

tehditle tahsilat yapmak, zorla alıkoymak, adam öldürmeye azmettirmek ve benzeri suçlardan yedi ay boyunca aranan Peker, teslim olacağını bildirerek 19 Ağustos 1998'de Romanya'dan Türkiye'ye getirildi.

özgeçmişinden sadece küçükk bir paragraf

Ama birde bazı şeyleri bilerek yapanlar var.
mesela
RTE yi böyle büyük yazıp, Atatürkü, yanına yazarken,atatürk diye yazanlar.
onların amacı belli tabii.
onun farkındayız..
ister RTE olsun,ister ATATÜRK,ister PAPA olsun,milletın değerlerıne saygı,bunun tek yolu bu,taksimde buluştuğum Hrantın yeğeni arkadaşım istiklaın girişinde camı avlusunda bekler benı,yer içer gezer aşağıya doğru ınerken,birde kılıseye gırer mum yakarız,ne o sıkılır camıde benı beklerken,neden ben sıkılırım o mumunu yakarken,ama ben avm de ıken namazımdan sıkılan müslüman arkadaşım var,amann kaza yap der,herkes herkesın değerine saygılı olmazsa,dünya çekılmez,musevi arkadaşım bayram sabahı ılk benı ararmış,öle der,bende onların bayramlarını not ettım,hep ararım,kanada idi bır kere,çok ağladı,çok duygulandı,aradım dıye

Bahçeli pislikleri temizledi partiden. Ülkü ocaklarını temizledi. Eli silahlıları ihrac etti. Bizde temiz adamlar kazanamaz. Hafif kirli olucan güçlü olucan :)

Bahçeli pislikleri temizledi partiden. Ülkü ocaklarını temizledi. Eli silahlıları ihrac etti. Bizde temiz adamlar kazanamaz. Hafif kirli olucan güçlü olucan :)
bu sızın görüşünüz,oysa bir kaç tanıdığım diyırki,eski adam gıbı adamlardı onlar,bahçeli partıyı maf etti,türkeşe saygıdan oy verıyorum dıyor,ve ınan bana,çok rahat böler partıyı

Yok benim tanıdığım bütün mhpliler mhpnin kötü imajını düzeltti varsın iktidar olamasın zayıf kalsın diyorlar. Sizin tanıdıklarınız iktidar sevicidir belki.

ya sen hep çarptırıyorsun,sonra demeki cevap yzmıyor,nerde savundum Allah aşkına,adamın yaptığında bişey yok dedim,yanı sölemınde,yoksakı tabıkı mafya,
gayet savunmuşsun işte?
Sedat Abi'yi asıp kesmeyin.
Alparslan Türkeş'in ülkücüsü (ki Peker kendine Turancı der) Bahçeli bunları sildirdi, kazıttı.

gayet savunmuşsun işte.

kim çarpıtmış?
elin mafyasına ABİ diyen ben miyim?
yaptığında bir şey yok mu? yahu adam oluk oluk kan akacak diyor? daha ne desin? illa karşı çıkman için iki üç tane Kürt'ün gırtlağını mı kesmesi gerekiyor? ha bunun Ağababası, özendiği Abdullah Çatlı olsa tam olarak öyle yapardı, çünkü, bu herifin eline de fırsat versen o da yapar, kafa aynı kafa çünkü.
yaşın kaç Endülüs? bu heriflerin bu ülkeye kusturduğu kanı hatırlıyor musun?
ben 90'larda bu heriflerin yaptıklarını her gün televizyonda izliyordum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…