Ya ben senin kedilerini yerimmmmm yerime koklayıp öpermişin onlari annesi.Luzümsuz adam RTE nın adını ağzına alarak diikkat cekmeye calışıyor..
Makama hakaretten butur yazilardan kacinmanizi oneririm ki Yonetim daha once uyari yapmisti.Bilginize...Luzümsuz adam RTE nın adını ağzına alarak diikkat cekmeye calışıyor..
Dikkat edeerim teşekkürler..Makama hakaretten butur yazilardan kacinmanizi oneririm ki Yonetim daha once uyari yapmisti.Bilginize...
Rica ederm...Dikkat edeerim teşekkürler..
Ya nasıl sevıyorum şu kedı seven insanları cansınız sız ya :) İnanın hergun deliler gibi öpüyoum kokluyorum. Söz eve gidince bide sizin için mıcıklıcam öpüp koklucam :)Ya ben senin kedilerini yerimmmmm yerime koklayıp öpermişin onlari annesi.
şu yazıda virgülün önemini görüyoruz...Luzümsuz adam RTE nın adını ağzına alarak diikkat cekmeye calışıyor..
Makama hakaretten butur yazilardan kacinmanizi oneririm ki Yonetim daha once uyari yapmisti.Bilginize...
Teşekkürler düzeltmeniz için.şu yazıda virgülün önemini görüyoruz...
Lüzumsuz adam,RTE nın adını ağzına alarak diikkat cekmeye calışıyor..
Hah evet boyle okuyunca farkliTeşekkürler düzeltmeniz için.
O sekilde okuyunca oyle anlasiliyor ama duzeltilince dogru oldu.Ona kalsa ozel isimlerde buyuk harfle baslar.ki onu bile kucuk yazip asagilama yaptigini zannedenler var.Dun birisi Ataturkcuyum diyor.Ataturk u bile kucuk harflerle yaziyor. Biraz dikkt etmek lazin aslinda.lüzumsuz adam dediği erdoğan değil, sedat peker, sedat pekerin ne makamı var ki, ayrıca doğru söylemiş, adam erdoğanla fotolarını kullanarak bi yerlere gelmeye çalışıyor
O sekilde okuyunca oyle anlasiliyor ama duzeltilince dogru oldu.Ona kalsa ozel isimlerde buyuk harfle baslar.ki onu bile kucuk yazip asagilama yaptigini zannedenler var.Dun birisi Ataturkcuyum diyor.Ataturk u bile kucuk harflerle yaziyor. Biraz dikkt etmek lazin aslinda.
Ay gozummm sen dun neredeydin dun asagilama basamagi yazim hatalari uzerindeydim.Tabiki resmi degil bende bazen dalip kucuk yaziyrm hemen duzeltiyrm.Aliskanlik sanirim.Saygisizlik gibi algiliyrm.canım burası resmi bi yer değilki, arada böyle hatalar olur, ben de genelde büyük harf kullanmadan yazıyorum, özel isimlerin büyük yazıldığını bilmediğimden değil, forum ortamı işte yazıyor geçiyor insan, çok şey yapmamak lazım
Üye C.başkanına değil, Sedat Peker'e laf söylemiş.Makama hakaretten butur yazilardan kacinmanizi oneririm ki Yonetim daha once uyari yapmisti.Bilginize...
Haa evet abla virgulle ayirinca cumle dogru oldu duzelttik orayiÜye C.başkanına değil, Sedat Peker'e laf söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?