AK Parti rahatsız

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
AK Parti rahatsız
Nuray BABACAN
13 Ekim 2015
9

• -
    • A
    • +
BİR süredir adı, yaşanan bir çok olayda geçen Sedat Peker’in, geçen hafta Rize’de yerel bir gazetenin düzenlediği ‘teröre lanet’ mitingine katılması ve kullandığı dil, AK Parti üst yönetiminde ele alındı. Özel korumalarıyla miting alanına gelerek konuşma yapan Peker’in, AK Parti’yi destekleme çağrısı yapması, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı desteklemenin vatanseverlik olduğunu söylemesi rahatsızlık yarattı.
Peker’in, Erdoğan’la çekilmiş fotoğrafları miting meydanında kullanması ve terör örgütünü kastederek, “Oluk oluk kan akacak” sözleri toplantıda gündeme geldi. Parti kurmayları, Peker’in AK Parti’yle organik bağı olduğu yönünde algı oluşturması, katıldığı toplantılarda AK Parti’nin ve cumhurbaşkanıTayyip Erdoğan’ın adını kullanmasının yarattığı sıkıntıları gündeme getirdiler. Peker’in partiyle herhangi bir bağı olmadığının dile getirilmesi ve bu konuda önlem alınması gerektiği vurgulandı. Peker’in benzer bir mitingi ay sonunda Kocaeli’nde de yapacağı iddiaları üzerine bunun önlenmesi konusunun da dile getirildiği ifade edildi.

BAŞBAKANIN SÖZLERİ

Başbakan Ahmet Davutoğluda dün NTV’deki programında, CHPgenel başkanıKemal Kılıçdaroğlu’nun da terör zirvesinde bu konuyu gündeme getirdiğini belirterek, “Bizimle hiçbir ilgisi yok. Eski bir MHP’linin düzenlediği bir miting, AK Parti’yle hiçbir ilgisi yok, olamaz da” dedi.

Ne demişti

Peker, büyük tepki çeken mitingdeki konuşmasında, “Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişcesine oluk oluk kanları akacak. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar. O zaman içimizden çıkacak iyi niyetliler bize ‘merhametli’ olun diyecekler. Biz de onlara ‘bu intikam 3 yaşındaki çocuklarının yanında şehit edilen babalarının, hamile karılarının yanında şehit edilen kocalarının intikamıdır, merhamet etmeyeceğiz’ diyeceğiz. Merhamet etmeyene merhamet edilmez” demişti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30298664.asp

Luzümsuz adam, RTE nın adını ağzına alarak diikkat cekmeye calışıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben senin kedilerini yerimmmmm yerime koklayıp öpermişin onlari annesi.
Ya nasıl sevıyorum şu kedı seven insanları cansınız sız ya :) İnanın hergun deliler gibi öpüyoum kokluyorum. Söz eve gidince bide sizin için mıcıklıcam öpüp koklucam :)

Makama hakaretten butur yazilardan kacinmanizi oneririm ki Yonetim daha once uyari yapmisti.Bilginize...

lüzumsuz adam dediği erdoğan değil, sedat peker, sedat pekerin ne makamı var ki, ayrıca doğru söylemiş, adam erdoğanla fotolarını kullanarak bi yerlere gelmeye çalışıyor

iki tarafada göz kırpıyor bi de, bi elinde rabia bi elinde bozkurt, biri olmazsa biri mi diyor nedir

lüzumsuz adam dediği erdoğan değil, sedat peker, sedat pekerin ne makamı var ki, ayrıca doğru söylemiş, adam erdoğanla fotolarını kullanarak bi yerlere gelmeye çalışıyor
O sekilde okuyunca oyle anlasiliyor ama duzeltilince dogru oldu.Ona kalsa ozel isimlerde buyuk harfle baslar.ki onu bile kucuk yazip asagilama yaptigini zannedenler var.Dun birisi Ataturkcuyum diyor.Ataturk u bile kucuk harflerle yaziyor. Biraz dikkt etmek lazin aslinda.

canım burası resmi bi yer değilki, arada böyle hatalar olur, ben de genelde büyük harf kullanmadan yazıyorum, özel isimlerin büyük yazıldığını bilmediğimden değil, forum ortamı işte yazıyor geçiyor insan, çok şey yapmamak lazım

Ay gozummm sen dun neredeydin dun asagilama basamagi yazim hatalari uzerindeydim.Tabiki resmi degil bende bazen dalip kucuk yaziyrm hemen duzeltiyrm.Aliskanlik sanirim.Saygisizlik gibi algiliyrm.

yok bence hemen sedat abi asıp kesmeyın,adam alpaslan türkeşın ülkücüsü,bahçeli bunları sıldırdı,kazıttı,yanı bence bır tuhaflık yok,arada ıntagramına bakarım,süper dokturuyor,omu başkasımı kaleme alan bılmem,ama geçen özkök için bir yazsı vardı,süperdı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…