gayet savunmuşsun işte? SedatAbi'yi asıp kesmeyin. Alparslan Türkeş'in ülkücüsü (ki Peker kendine Turancı der) Bahçeli bunları sildirdi, kazıttı.
gayet savunmuşsun işte. kim çarpıtmış?
elin mafyasına ABİ diyen ben miyim?
yaptığında bir şey yok mu? yahu adam oluk oluk kan akacak diyor? daha ne desin? illa karşı çıkman için iki üç tane Kürt'ün gırtlağını mı kesmesi gerekiyor? ha bunun Ağababası, özendiği Abdullah Çatlı olsa tam olarak öyle yapardı, çünkü, bu herifin eline de fırsat versen o da yapar, kafa aynı kafa çünkü.
yaşın kaç Endülüs? bu heriflerin bu ülkeye kusturduğu kanı hatırlıyor musun?
ben 90'larda bu heriflerin yaptıklarını her gün televizyonda izliyordum çünkü.
yaş 37,zaten Benım Cumhurum mafyayı kazıttı kökünü,seren serengili bir lafı var,RTE sevmem ama gerçekten mafyayı sıldı,değnecıler,barlarda her yerde mafya işini bilirım,asla savunmadım,orada asıp kesmeyın,derken kızların yazdığına değim,abi lafıda sedat abi dıyorlarya ona,ordan takılmak babında,,nesini savuncam,benım tek savunduğum Vatan,
yaş 37,zaten Benım Cumhurum mafyayı kazıttı kökünü,seren serengili bir lafı var,RTE sevmem ama gerçekten mafyayı sıldı,değnecıler,barlarda her yerde mafya işini bilirım,asla savunmadım,orada asıp kesmeyın,derken kızların yazdığına değim,abi lafıda sedat abi dıyorlarya ona,ordan takılmak babında,,nesini savuncam,benım tek savunduğum Vatan,
şok!
37 yaşındasın.
o zaman sana başka bir sözüm yok. 37 yaşındasın, o dönemi çok net hatırlıyor olmalısın ve partin için şöyle adamların çıkıp konuşması seni rahatsız etmiyorsa, bizim bir şey söylememize gerek yok zaten.
işte Sedat Peker'lerle kurtulmuyor o vatan. çamura batıyor.
keşke size her yeşil ışık yakanı bağrınıza basmaya bu kadar meyilli olmasınız.
bu herifler güce tapan herifler. parayla tetikçilik yapan herifler, yarın öbür gün bu herifin AKP'yi savunurken vurdurduğu biri çıkar, zemzem suyuyla yıkansanız, silemezsiniz o imajı partinin üzerinden, hiç alakası yokken, birden partinin üzerine sıçrar rezilliği.