• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıllı kadınlardan evliliğim için öneri:)

Arkadaslar, aldatan adam yalnizca esini aldatmaz.

Cocugunu da aldatir, cocukta oturmasi gereken ahlaki kurallari, saglam psikolojiyi, olusmasi gereken kisiligi de aldatir.
Mutlu evliligin hayal oldugunu, erkekse babasini ornek almasi gerektigini, kizsa butun erkeklerin aldatmasinin normal olabilecegini ogretir.
Demem o ki aldatmak, dovmek vs sadece bir evliligi baglamaz.
Toplumu çökertir.

O yuzden Allah rizasi icin kocalarinizin yaptigi seylere karsilik cesaretsizliginizi, zor durumda kalisinizi ya da her neyse bahanelerinizi kendiniz daha iyi bilirsiniz, bunlari gozardi edip de "ama cocugum icin" demeyin inandiginiz ne varsa onun rizasi adina rica ediyorum.

Daha gecen aylarda babasini olmamasi gerektigi sekilde goren kardeslerim adina ricam bu.
Ne yazik ki bu toplumun, caresiz birakilmis ya da kendi istegiyle caresizligi secmis kadinlarin "cocugum icin" dusunce yapisi bizi hicbir zaman mutlu etmedi.

eşinden ne köy olur ne kasaba.
sana düşen de kendini daha fazla yıpratmadan kendine ve çocuğuna sahip çıkman.
yoksa gündelik çözümlerle yürümez evliliğin artık.
adam seni kıskansa nolcak kıskanmasa nolcak.
gözü dışarda,yapmadığı kalmamış.
iki günlüğüne sana dönecek ya sonrası.
yapmayın düşürmeyin kendinizi bu kadar.
tabiki babasız büyütmek istemezssin evladını.
ama baba babalık yapma yerine uçkur peşindeyse bunda senin
düzeltebileceğin bişey yok.
ha sineye çekersin susarsın,görmezden gelirsin evladın için o ayrı.
ama sen onun da yapmayıp bi takım karşı hareketlerle eşinden
bi nevi intikam almaya niyetlenmişssin.
hiiiç kalkışma böyle ucuz hareketlere.yakışmaz,daha çok üzülürsün.
ya son bi fırsat ver eşine.adam akıllı konuşup.ya da yol ver gitsin.

İsin basinda siz zaten zekice davranip bosanma asamasina gelmissiniz. Kararliliginizi devam ettirseydiniz hem zekice bir fikir istemez hemde esinizin gozunde bu kadin beni bi kere affetti bundan sonra hep affeder durumuna dusmezdiniz.
Cok gec kalmadan bosanmaya bakin.

Okuduğum kadarıyla siz bu adamdan boşanmazsınız. adam sizi çözmüş, siz affedersiniz adam tekrar aldatır. Pireye kızıp yorgan yakmaya, açılmanıza yada misilleme yapmanıza gerek yok. Yaptığınız misilleme sadece sizi küçük düşürür.
Bu durumda en mantıklısı tabiki boşanmak. Ama sizde de bunu yapacak cesaret yok.
İnşallah cesaretinizi toplar ve boşanırsınız. Çünkü böyle bir evlilik sağlıklı değil.

Erkekler eşini, sevgilisini, nişanlısını bu kadar kolay gözden çıkarabiliyorken, biz kadınlar neden SAPLANTI haline getiriyoruz acaba? o_O

Sende kocan gibi biri olunca kıymetini mi anlayacak? Olayı anlamadım :KK14:

Erkekler eşini, sevgilisini, nişanlısını bu kadar kolay gözden çıkarabiliyorken, biz kadınlar neden SAPLANTI haline getiriyoruz acaba? o_O

Sende kocan gibi biri olunca kıymetini mi anlayacak? Olayı anlamadım :KK14:

Evlilikte çocukların sorumluluğu tek başına kadının üstüne kalıyor o yüzden. Sevgililik bilmiyorum, kadın dövülse de sövülse de aldatılsa da adama yapışıyor.

sadece çocuk için bunu düşünmüyorum babasına çok düşkün ve bende babasız büyüdüm sanırım ondan

Cocugunuz ilerde size babasizligi boyle bir babaya tercih ederdim diyecek.
Hicbir cocuk annesini surekli aldatan ilgisiz bir babayla, ona misilleme yapacagim diye surekli taviz veren bir anneyle, boyle mutsuz bir yuvada buyumeye mahkum edilemez. Yalniz ama saglikli ve mutlu ebeveynlerinin olmasi, boyle bir ailede buyumesinden daha iyi değil mi sizce? Yasadiklarinizin ona yansimayacagini saniyorsaniz cok buyuk yanilgidasiniz.

Evlilikte çocukların sorumluluğu tek başına kadının üstüne kalıyor o yüzden. Sevgililik bilmiyorum, kadın dövülse de sövülse de aldatılsa da adama yapışıyor.
Konu sahibesi kocasını anlatıp ardından ben de onun gibi olacağım bunun için bana fikir verin deyince SAPLANTI olduğunu düşündüm. İkimizde farklı kişilerle takılalım ama dışarıdan bakıldığında bizi mutlu bir aile sansınlar mantığı hakim gibi. Hani dese ki çocuklarım var, ne yapayım? Boşansam nasıl olur? gibi fikir istese amenna.. o_O

İnsanlarımız mı çok saf, bana mı öyle geliyor?? Adam sakal bırakıp sofu ayağına yatınca düzelmiş oluyor!??!! Adamın içi pislik ama sakal bırakınca imanlı görüntüsü verince insanlar buna inanıyor??!? İnsanlarımızı din ayağıyla yemek neden bu kadar kolay??

Çünkü dini görüntüsü o insanın tamam olarak kabul edilmesini sağlıyor.
Yani namaz kılıyorsa ondan kötülük beklenmez,
Kapanmışsa inanmamış olsa gerekliliğini yerine getirmez gibi..

Allah yardımcımız olsun. Birkaç sorum ve onerim olacak Eşiniz için mi kapandıniz ki onun ilgisini çekmek için acildinjz? Siz evlisinjz dışarıda soyunmaya ihtiyacınız yok evde istediğiniz kadar seksi ve bastan çıkarıcı olabilirsiniz. Açılınca size yeniden aşık oldu mu buna gerçekten inandiniz mi? Onun ibadetlerini yerine getirdiğini dikkat ettiğini söylemişsiniz peki açılarak onun gözünde iman bakımından ters etki yaratmadiniz mi ? Bu konular bu kadar basit olmamalı aksine açılmak yerine diğer vecibelerinizi daha özenle yapsanjz Allah katında ki sorumlulukları Eşiniz üzerindeki haklarınızı anlatsaniz daha yararlı olurdu kendi fikrim tabiki.. Ve son olarak Eşiniz dediginiz gibi güven kazanacak kadar imajına sarilmamis ki açılma vr gezecegim erkek ark.edinecegim demenize peki diyerek gecistirmis. Sanıyorum ki çok yanlış yoldasinjz bu şekilde evlilik bağı kopar olan size ve çocuğunuza olur onu uyarin kararlı durun zaten gitmeyi öncesinde göze almissiniz zor olmaz tekrarı o yüzden düzelmez ise tek kalemde biteceğini söyleyin zaman taniyin kıssas yaparak sonuç alacaginizi sanmıyorum kolaylıklar

İnsanlarımız mı çok saf, bana mı öyle geliyor?? Adam sakal bırakıp sofu ayağına yatınca düzelmiş oluyor!??!! Adamın içi pislik ama sakal bırakınca imanlı görüntüsü verince insanlar buna inanıyor??!? İnsanlarımızı din ayağıyla yemek neden bu kadar kolay??
Canım bu ülkede her şey ye kürküm ye. Sen hala öğrenemedin mi?
Kravat takarsın cezan indirilir.
Sakal bırakırsın sofu olursun.
Bunun sonu yok ki, her şey bir kıyafete bakıyor anlayacağın. İçine kimse bakmıyor zaten.

bence kocanızı aldatın
eşitlenmiş olursunuz!

ya böyle bir tavsiyeyi kim verebilir.
boşanın.

Back
X