• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıllı kadınlardan evliliğim için öneri:)

desireden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
116
1
46
Denizli
şimdi sorunum şu arkadaşlar biz 5 yıllık evliyiz daha önceden aile sorunlarımla ilgili konular açıp desteklerinizi almıştım. severek evlendik. ama ben oğluma hamile iken aldatıldım ve bunu kaldıramadım çok büyük sorunlar yaşadık çok uzun süre ayrı kaldık doğumumu yanlız yaptım vs oda bu durumda hiçbirşey yapmadı takiii oğlum 2 aylık oldu ve biz dışarda karşılaşana kadar 20 kilo verip giyim tarzımı ve görünüşümü değiştirmiştim artık onuda istemiyordum. yalvar yakar affettirdi kendini boşanmanın eşiğinden döndük kısacası. zaten çok evde durmaz kendisi barıştığımız süre zarfında kendisini dindar bir kişiliğe döndü. tüm ibadetlerini eksiksiz yapmaya başladı sakal bıraktı. bu yönüylede güvenimi kazandı. haftada 2 gün dindar arkadaşlarıyla sohbet e haftada 2 gün halı saha genelde de gece 11 leere kadar çalışıyor. yani kopuğuz. genelde evde herşeyle ben ilgileniyorum hiçbir sorunla da ilginlenmez kendileri. yazın tatile gittiğimizde bi bayanla fotosunu gördüm bana serviste başka bir ark. göndermek için çekildiğini söyledi. uzatmadım mevzuyu . geçen cmt işe gidiyorum deyip iş yerindeki bayan bir ark. ile gezmeğe gidlmiş. tlf nu karıştırınca gördüm. hiçbir açıklama yok sadece bunda bişey yok abartıyosun diyo. neden ogün geç geldin ne işin vardı gibi sorulara zaten cvp yok. 1 haftadır aramız açık. bende kapalı bi bayandım. dedim ki insan eşini kendine örnek alır. ben bundan sonra açılıyorum dedim sen bilirsin dedi. ben hiçbiryere çıkmıyormuşum bi cafeye çay bahçesine gitmiyormuşum vs vs . bende gezicem takılıcam bundan sonra dedim. sn bilirsin dedi. gezdiğin bayanlar gibi olucam ve bunda hiçbirşey yoksa benimde erkek arkadaşlarım olucak dedim kaldırabilecekmisin dedim. kaldıramam dedi. benide kendin gibi bil dedim. ve açıldım hiçbirşey demedi. ben suçluyum tlf nu karıştırıp gördüğüm için ben huzur bozacak hareketler yapmışım. şimdi ben bunu artık kendime aşık edemem yada benimle çok mutlu bi evliliği olsun diyemem. boşanmayı düşünüp eline fırsat ta vermeyeceğim tüm sorumluluk üzerime kalacak. sadece o beni nasıl delirtiyosa aynı o gibi nasıl olabilirim. yani o nasıl delirir. uzun oldu ama zekice fikirler istiyorumm..:)

Hamileyken aldatan adamin tekrarlayacagi belliymis.
Kilo verince barismaniz da sandiginizin aksine cok kucultucu bir durum. Cok acinasi.
Musluk degilseniz kocaniza gore acilip kapanmayin, ne anlami kaliyor?
Oneriye gelince de, zaten birbirinizi salladiginiz yok aldatmalar gereksiz fingirdesmeler falan girmis. Daha beter olmadan ayrilmak dogru görünüyor.

Bence yanlış yapıyorsunuz...
Kendinizi niye ateşe atasınız ki?
Onun gibi olmak diyorsunuz ondan aşağı ne yanınız kalır ki?
O kendini camdan atıyor sizde peşinden gidiyorsunuz.
Siz bir ANNE siniz unutmayın, çocuğunuz var. Yarın bir gün böyle bir oyunla başlarsınız sonra sonunu alamazsınız.
Bir kere daha düşünün.
Saygılı , çevresinde sevilen örnek olan bir insan olun. Ama aşağılara düşmeyin.

Bence ikinize de hayatı zindan etmeyin, mutlu olmaktan kaçıyorsunuz resmen. Boşanıp mutlu olan çok insan var. Sırf diğer kadınlara fırsat vermemek adına boşanmıyorsunuz. Başkasıyla görüşecek adam evliykende görüşür.

Tüm sorumluluklar derken? Çocuklardan bahsediyorsunuz herhalde. Aman giderse kocam gitsin çocuklarımla huzurum olsun demelisiniz kanaatimce. Kaldı ki evliliğin neresinden tutarsan tut elinde kalıyor...

Düşüncelerin sağlıklı değil, tüm sorumluluk dediğin çocuksa dicek lafım yok zaten, çocuk önce annenindir

Şimdi senin kocan ahlaksiz sadakatsiz şerefsiz bi adam ve onun canını yakmak için nasıl ahlaksız bi kadın olunur onu soruyorsun.o_O Bi de akıllı kadınlar diye başlık açmışsin. Akıllı bi kadın ve anne olarak sana ahlaksız bi kadın nasıl olunur tavsiye veremicem. Üzgünüm :KK14:

1. si, Eşin dindar kimliğin ardına sığınarak, yine eski hayatına devam edecek..
2.si sen dindar görüntünden(!) çıkıp, adamı nasıl sinir ediyim diyorsun:KK57:
Çabalama.. Bu kafayla yolun yol değil..
O adam değişmez, sende uç değişikliğe gidiyorsun..
İşe gir, paranı kazan çalışmıyorsan.. Yolunu çiz..

Bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz. Nasıl insanlar var diyorum dünyada ya... Siz neden kapandınız Allah aşkına? Sırf kocanız aldatıyor diye intikam almak için açıldım diyorsunuz bir de akıl istiyorsunuz gülücüklerle.... Pes... Çocuğunuza acıdım.. Akıllı kadınlardan fikir istiyormuş bir de.. bence önce siz aklınızı başınıza toplayın. bitmiş evlilikten ve iki dindar takıldı diye güveninizi kazanmış (!) kocadan hayır gelmez. Sizden de ona bence... Toptan delirmişsiniz.

Hamileyken aldatan adamin tekrarlayacagi belliymis.
Kilo verince barismaniz da sandiginizin aksine cok kucultucu bir durum. Cok acinasi.
Musluk degilseniz kocaniza gore acilip kapanmayin, ne anlami kaliyor?
Oneriye gelince de, zaten birbirinizi salladiginiz yok aldatmalar gereksiz fingirdesmeler falan girmis. Daha beter olmadan ayrilmak dogru görünüyor.

inanın ben o karakterde bi insan değilim doğru olduğunu savunuyor yanlış bişey olmadığı kaninde kendisi bende kanldırabilirmi bu durumu diye böyle bi soru sordum ben bir anneyim böyle bişi söz konusu bile olmaz benim için

Bugünün ilk boşan lafını kullanıyorum . hayırlı olsun..

Adam aldatmış , bence tekrar yapar.

Back
X