Ajda Pekkan: Erkek tek eşliliğe uygun değil, aldatmalı

Zaten butun erkekler de bu aciklamayi bekliyordu..
Dış ses: merak ediyorum acaba Ajda Pekkan ne zaman ölecek? Cok yaslandi ya..
Iç ses: Allahin işine karisilmaz oglum

Eeeh biolojiye göre bir insan yaslanmali'da. Nerede bakim senin kirisiklar Ajdacigim?

: ( Biz aldatamıyor muyuz şimdi? Aldatsaydık biz de : ( Hep erkeğe hep erkeğe

estetikle yaşlandığını gizleyebilirsin ama beynine yapılcak bişey yok. beyin felç olmuş saçmalıyo

kadınlar tek eşliliğe uygun demiş ya oraya takıldım ben kendi de tek eşliliğin yanından geçmior o zaman bu kişi kadın bile değil gerçi kadınlık ve dişilik aynı değildir her dişi kadın olamaz tıpkı her erkeğin adam olmadıgı gibi.

Hayat hikayesini mesrulastirmaya calisiyor gibi gelir... Erkekler benle hanimlarini aldattilar ama bi sor neden diye hesabi..

Sakin olun hanımlar. Kadın öteki dünyada yok yazılacak yaşta Ben de bi değişigini düşünüyorum, hep biz mi diken üstünde oturcaz? Aldatmayalım ama aldatıyomuş gibi yapalım. Içlerine şüphe düşsün ama kanıtları olmasın ay kk da iyice feminist oldum

Kendince freud'cu yaklaşmaya çalışmış, fakat o aldatılma acısını yaşamamanın verdiği rahatlıkla konuşabilmiş daha çok.
Yaşasın gelsin, sonra başımıza freud'cu teyze kesilsin. Nine ya da.

Erkek tek eşliliğe uygun değildir lafı doğru.
Kimi erkek bunu göz çapkınlığıyla sınırlandırır, kimi icraate döker, kimiyse sadakat duygusu ağır bastığından aklından geçse de yapmaz.
Bu söz doğru olmasaydı birçok aldatılma haberini okuyor olmazdık.
Lakin röportajın diğer kısımlarına katılmıyorum, erkeklerin aldatmasını meşrulaştırmak, bir kadın olarak aldatılmayı haklı görmek yakışmamış Ajda Pekkan'a.
Özel hayatı kendini ilgilendirir, ne yaşamış olursa olsun, öncelikle o bir kadın, o zaman ona göre beyanlarda bulunmalı ya da susmalı...

sendemi ajda yaşlandında ondan konuşuyorsun böyleee..

erkek veya kadın aldatma karaktersizlikten olur. göz çağkınlığı da bir aldatmadır, parayı tercih edip ayrılmak ta. ben böyle görüyorum olması gereken aşk benim gözümde budur aldatmamaktır bunlar yoksa aşk ta yoktur.

demek ajdanın karşılaştığı insanlar karaktersiz. hem bir insan yaşının vermiş olduğu kırışıklıktan neden utanır ki

erkekler tek eşliliğe uygun değil gerçekten.
biz cenneti düşünürken bile kocamızla mutlu mesut yaşayalım dıyoruz, onlar 70 bın hurinin hayalini kuruyorlar

katılıyorum
her iki cinsinde yaratılışına aykırıdır.fakat toplumsal düzen , çocukların psikolojisi gibi durumlar açısından insanlar tek eşliliği benimsemişlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…