- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
bence iç ses, ölmesin hep böyle konşsun.)Zaten butun erkekler de bu aciklamayi bekliyordu..
Dış ses: merak ediyorum acaba Ajda Pekkan ne zaman ölecek? Cok yaslandi ya..
Iç ses: Allahin işine karisilmaz oglum
Evet yanlış hatırlamıyorsam bir ara evli bir adamla ilişkisi vardı dini nikah kıymışlar diye soruşturma da geçirmişti bu hamım teyze2ci kadın çok olmuşsun sanırım
sendemi ajda yaşlandında ondan konuşuyorsun böyleee..Ajda Pekkan: Erkek tek eşliliğe uygun değil, aldatmalı
'Bu zamana kadar hiç aldatılmadım ama...'
Ajda Pekkan, "Erkek kadın gibi tek eşliliğe uygun değil. Erkek aldatmalı ama bunu göz önünde yapmamalı" dedi.
Uçankuş TV’ye konuşan Pekkan, “Bu zamana kadar hiç aldatılmadım. Aldatıldıysam da farkına varmadım. Hissettirmemek çok saygı duyulacak bir hareket. Alkışlıyorum. Erkek kadın gibi tek eşliliğe uygun değil. Erkek aldatmalı ama bunu göz önünde yapmamalı!” ifadelerini kullandı.
http://t24.com.tr/haber/ajda-pekkan-erkek-tek-eslilige-uygun-degil-aldatmali,300215
katılıyorumErkek tek eşliliğe uygun değildir lafı doğru.
Kimi erkek bunu göz çapkınlığıyla sınırlandırır, kimi icraate döker, kimiyse sadakat duygusu ağır bastığından aklından geçse de yapmaz.
Bu söz doğru olmasaydı birçok aldatılma haberini okuyor olmazdık.
Lakin röportajın diğer kısımlarına katılmıyorum, erkeklerin aldatmasını meşrulaştırmak, bir kadın olarak aldatılmayı haklı görmek yakışmamış Ajda Pekkan'a.
Özel hayatı kendini ilgilendirir, ne yaşamış olursa olsun, öncelikle o bir kadın, o zaman ona göre beyanlarda bulunmalı ya da susmalı...
yoo kapak değil doğru,bakın hep bırılerının elindne almış erkekleri,hatta en son dava açtı kadın sosyeten,kazandı,ve tazmınat ödediçok pis kapak yapmışsın oky
yoo kapak değil doğru,bakın hep bırılerının elindne almış erkekleri,hatta en son dava açtı kadın sosyeten,kazandı,ve tazmınat ödedi