Ajda Pekkan: Erkek tek eşliliğe uygun değil, aldatmalı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Ajda Pekkan: Erkek tek eşliliğe uygun değil, aldatmalı

'Bu zamana kadar hiç aldatılmadım ama...'

Ajda Pekkan, "Erkek kadın gibi tek eşliliğe uygun değil. Erkek aldatmalı ama bunu göz önünde yapmamalı" dedi.

Uçankuş TV’ye konuşan Pekkan, “Bu zamana kadar hiç aldatılmadım. Aldatıldıysam da farkına varmadım. Hissettirmemek çok saygı duyulacak bir hareket. Alkışlıyorum. Erkek kadın gibi tek eşliliğe uygun değil. Erkek aldatmalı ama bunu göz önünde yapmamalı!” ifadelerini kullandı.

http://t24.com.tr/haber/ajda-pekkan-erkek-tek-eslilige-uygun-degil-aldatmali,300215

Gerçekten bu cümleleri kurmamıştır di mi yalan haberdir di mi Haber gerçekse derim ki , gündem lazım olmuş yaratmışlar.

sımdı ben merak edıyorum bu hanımın tek eslı olmayan sevgılısı yanagını optugunde neresını opmus oluyor
poposunumuuuu bacagını mııı?

heryerı bıyere nakil

sımdı ben merak edıyorum bu hanımın tek eslı olmayan sevgılısı yanagını optugunde neresını opmus oluyor
poposunumuuuu bacagını mııı?

heryerı bıyere nakil
Gobaanin deligini
Onuda gamzesi saniyordur. oyle bir haber vardiya bogazina kadar geldi göbek deligi diye o aklima geldi

hastaneden çıktığı mı var aldatıldığını far ketsin , söylediği şeye bak verdiği akıla bak, aşk ne diye var , o zaman erkeklerin hayvandan bir farkı yok önüne gelene sığır gibi atlasınlar , iki kişi arasındaki aşk sevgi zaten bizi hayvanlardan ayıran özelliğimiz, erkeğin biri çıksa dese bunu hadi neyse de sana ne oluyor be kadın.

Ajda Pekkan'ın sevgilisiyle lüks kaçamağı!

Ajda Pekkan, uzun süredir yasak aşk yaşadığı Bülent Çavuşoğlu ile Bodrum'da 3 gün tatil yaptı. Çift, gözlerden uzak olmak için geceliği 11 bin 500 liralık süitte kaldı.

23.07.2014 Çarşamba, 09:00 | 7783 kez okundu
Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre Çavuşoğlu, uğruna hem işinden hem de eşinden olduğu Ajda Pekkan'la yasak aşkını sürdürüyor... Yaklaşık 2 yıldır süren ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan Süperstar ile Çavuşoğlu, geçtiğimiz hafta Bodrum'da kaçamak yaptı. Bodrum'un en pahalı otellerinden Golden Savoy'da 3 gece baş başa konaklayan Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu, gözlerden uzak olmak için de kesenin ağzını açtı.

3 GECE İÇİN 34 BİN 500 LİRA!

Otelin denize nazır kısmında bulunan 'executive suit'te kalan yasak aşıklar, gecelik 11 bin 500 lira yani 3 gece için toplamda 34 bin 500 lira ödedi. Gündüzleri kimsenin olmadığı saatlerde denize giren Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu, güneşlenmek için de yine kaldıkları suitin terasını tercih etti. Yasak aşıklar, akşamları ise Dragon isimli restaurantta yemek yedi. Bu arada Süperstar; kendisinden 23 yaş küçük olan Çavuşoğlu'yla aşkı yüzünden işadamının eşi Tuğçe Eyilik tarafından mahkemeye verilmişti.

KÖŞE BUCAK KAÇTILAR

Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu, sadece otel müşterisinin kabul edildiği Dragon Restaurant'ta yemek yerken bile en köşe masaları tercih etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…