• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ajans

poseydo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
16
5
1
29
merhaba hanımlar, cok yakın bir arkadasım ajansa kayıt olmam için cok ısrar ediyor, kabul ettim ancak bunun şartları nelerdir hic bisey bilmiyorum bilenler yazabilirmi? Birde özellikle ben waikiki nin reklamında yada fotoğraf cekimini istiyorum bunun için nereye basvurmam gerekli?

Kac yaşındasın bunlar çok komik sorular çünkü?

Ajansa kaydol elbette ama doğru düzgün bi yer olsun,ailenin haberi olsun.Markalar da kendileri iletişime geciyolardır herhalde mankenler için basvurusu yok yani bu işin

Kayıt yaparlar extra bişeye gerek yok. Orda bi kaç soru sorarlar isteğinizi belirtirsiniz reklam çekimi diye

Kızlar bende bu ajansa gittim ve çok memnun kaldım.
Ödemeyi çekimlerden sonra hemen yaptılar buraya başvurmanızı öneririm.
Her türlü çekim katalog model alıyorlar gittiginiz diğer dolandırıcı ajanslardan değiller kurumsal
reklam ajansı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü çekim katalog model alıyorlar gittiginiz diğer dolandırıcı ajanslardan değiller kurumsal
reklam ajansı.
Yazik o kadarmi kotu buralarda reklam yapiyorsunuz.

merhaba hanımlar, cok yakın bir arkadasım ajansa kayıt olmam için cok ısrar ediyor, kabul ettim ancak bunun şartları nelerdir hic bisey bilmiyorum bilenler yazabilirmi? Birde özellikle ben waikiki nin reklamında yada fotoğraf cekimini istiyorum bunun için nereye basvurmam gerekli?
reklam ajansı.

çakallıkta sınır ötesi.. biri hesap açmış akabinde konu açmış diğeri ortayı atmış gol atmış.. ohh ne güzel reklamsal işler bunlar böyle... Mune Mune

reklam ajansı.

Ajansa böbreklerle girip böbreksiz falan çıkmıyoruz inşallah...

Buradaki kadınların ajansla ne işi olur aga? Temizlikte çığır açan bir çamaşır suyu olsun, lekeleri tek seferde çıkaran bir deterjan olsun, kaynanaları evden kovucu bir uygulama olsun bize bunlarla gel. Mankenlikle ne işimiz olur bizim??

reklam ajansı.

İsmi bile başvurmamak için yeterli sebep. Comedycast ne harbiden komedi gibi ismi var, daha havalı bir isim seçin tavsiyem sjsjs

2 üyelikte bugün açılmış,ne tesadüf.Yemedik ama :duduk::mapus:

çoğu ajans dolandırıcı

1 fotoğraf çekmek için
2 deneme çekimi yapacağız (çoğu bunu bile yapmadan)
3 bilmem ne için

sürekli işlerden para kesiyorlar
ve sabah 6-7 gibi evden çıkıyorsun ne zaman geleceğin belli değil

ama büyük kanallarla çalışanlar saat veriyorlar %80 tutuyorda

tüm gün bekliyorsun çoğunda yedekdesin ve sabah köründe çıkıyorsun evden gecenin yarısında geliyorsun
yemek falan çoğu zaman tek sefer veriyorlar
birde üst üste yedeğe kalınca para kesiyorlar
illa ki birşey uydurup

yani ajanslar çoğu kandırılma üstüne kurulu, sömürü dükkanları gibi (illa ki işini iyi yapan vardır)

bu yüzden imzaladığın şeye dikkat et
ne yazıyor, imzaladığını al
kimi ajans sen büyük biryerle anlaşınca %80 gibi uçuk rakamı alıyorlar

ama genel olarak 50 -70 TL için neredeyse 18 saat ve dışarıda onun yerine standlarda çalışın özellikle pahalı markaların standalarında giriş çıkış saatiniz belli oluyor ve paranızı alıyorsunuz

sana tavsiyem ajans işini imzalamadan önce oku

Yoo iki uyelikte bugun acilmamis reklam yapan bugun acilmis.
Yanlış anlaşılmış sanırım reklam filan yapmadım zaten başka ajans tercih ettim. Her acılan konuya neden reklam damgası hemen vurulur anlamıyorum, alt tarafı bilgi almak için sordum hesabımın şifresini kaybettiğim için yeni cevap yazıyorum

Reklam değil konum arkadaslar. Zaten başka ajans tercih ettim yanlış anlaşılmış üstelik kıytırık 3-5 ajansın neden reklamını yapayım hepsi aynı. Yanlış anlaşılmış yorum yapamlara tesekkur ederim -ajans ismi vermediğimin altını çiziyorum-

Merhaba benim Dora Cast Ajans'ta kaydım var ve çok memnunum hem iş disiplinleri hem de yönlendirdikleri projeler kaliteli firmalar tavsiye ederim :)

Back
X