Aishwarya Rai'nin gözleri lens mi?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
26
Normalen bu tür seyler hic ilgimi cekmez yok lens mi yok estetik mi
Fakat bu kadinin gozlerinin aslinda kahverengi olduguna dair cok saglam kanit-imsi-lar buldum internette birsuru kahverengi gozlu fotografini buldum
Acaba gercekten lens mi diye dusunmeye basladim
Ilk basta hic inanmamistim halbuki
Ama bu kadar dogal duran lens varsa eger cok ilginc
Benim gorduklerimin hepsi cok yapay duruyordu cunku
Hatta bir kac fotograf eklemeye calisayim ;
Bir de bir insan kiloyla bu kadar mi degisir yahu cok sasirdim

406433426.jpg

406433425.jpg

406433423.jpg

406433421.jpg

406433424.jpg

lens canım gooogle ' a aishwarya rai contact lens yazarsan görsellerde birçok resim görebilirsin lenslerinin arkasından kendi gözlerinin göründüğü falan

onu bilmiyyorum ama ben lens kullanmıstım eskıden lens kullanan birçok arkadasımda var resimlerde tek bir acıdan gözuktuğu için birçok kez çok doğal duruyorlar ama gerçekte hiçte öyle değil özellikle profilden bakınca bir bombe görüntüsü oluyor yinede sen bilirsin tabi

Lens değil hatta Hint yapımı bir filmde, kendi ülkesinin kadınlarını yansıtmadığından dolayı koyu lens kullandırmışlardı. Lens kullanmak zorunda kalıyor before after fotolarındaki koyu gözlü halleri de ondan.

Son düzenleme:
hayır kızlar bu kadını ilk 1992 de güzellik yarışmasında izledim gözler gerçek mavi süreklide takip ederim zaten lensle ilgilenen her insan bilen insan anlar kadının gözleri gerçek mavi ama birkaç filmde filmin konusu geregi gözleri koyu olması gerekiyodu ozaman kahve lens kullandı zaten bakar bakmaz filmde anlıyosunuz gözleri kahve lens oldugunu cünkü çıkık duruyo yani gözleri mavi ama kahve lens kullandıgı çekimler var

ayrıca 90 lı yıllarda bukadar mükemmel dogal lensler yoktu birde dünya güzellik yarışmasında birinci oldu o yıl kalkıpta lensli birini yapmazlar heralde dikkatli bakarsanız kahve gözleri lens

Lens değil hatta Hint yapımı bir filmde, kendi ülkesinin kadınlarını yansıtmadığından dolayı koyu lens kullandırmışlardı. Lens kullanmak zorunda kalıyor before after fotolarındaki koyu gözlü halleri de ondan.

evet orlana dedigin gibi filmde dogulu bir kadını yansıtmak için gözlerini bilerek koyu yapmıştı hatta JODHA AKBAR filmi

müthiş güzel bir kadın. gözlerinin lens olduğunu sanmıyorum bence doğal. esmer tenli kadınlarda renkli göz daha az görüldüğünden böyle düşünülmüş olmalı. bence doğal bir kadın. burnunu dahi yaptırmamasından belli değil mi.

ayrıca katılıyorum dünya güzeli seçildiğinde de gözleri renkliydi. lensli birini seçmezlerdi dünya güzeli.

bazı resimlerde gözündeki lens halkası gösterilmiş ama gözleri bozuk olup gözlük yerine şeffaf lens kullanmayı tercih eden renkli gözlü çok var çevremde.

Son düzenleme:
X