- 16 Ağustos 2010
- 293.220
- 603.255
- 43
Borcama ya da uygun kaplarda olur belkiŞimdi sulu yemek yapılmıyor mu ? Mesela kuru nohut ,taze fasulye yapılmaz mı? Ben bunlari cok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Borcama ya da uygun kaplarda olur belkiŞimdi sulu yemek yapılmıyor mu ? Mesela kuru nohut ,taze fasulye yapılmaz mı? Ben bunlari cok merak ediyorum
Yapıyorlar tabi ama kapaklı borcam kullanıyorlarŞimdi sulu yemek yapılmıyor mu ? Mesela kuru nohut ,taze fasulye yapılmaz mı? Ben bunlari cok merak ediyorum
Borcama ya da uygun kaplarda olur belki
Heeeeee demek ki bunu da öğrenmek gerekiyormuş, bugünde yeni bir şey öğrendik diğer yapanlarada soru sorucam,bilmedikleri yerden gelsinYapıyorlar tabi ama kapaklı borcam kullanıyorlar
Not al bir yereHeeeeee demek ki bunu da öğrenmek gerekiyormuş, bugünde yeni bir şey öğrendik diğer yapanlarada soru sorucam,bilmedikleri yerden gelsin
Zor, antinkuntin sorular bulmak lazımHeeeeee demek ki bunu da öğrenmek gerekiyormuş, bugünde yeni bir şey öğrendik diğer yapanlarada soru sorucam,bilmedikleri yerden gelsin
Teşekkür ederim Zenna’mEllerine sağlık canım Zano'm şahane olmuş tabii ki bol şanslar
Rica ederim Zano'mTeşekkür ederim Zenna’m
Teşekkür ederim canımMuhteşem olmuş ellerine sağlık
Biraz uzun oldu. K. BakmayınızBilgiler için ayrıca emeğine sağlık
Gayet yardımcı olacak bilgiler olmuş benceBiraz uzun oldu. K. Bakmayınız
Gayet yumuşak bir tavuk oluyorTavuk ne güzel de pişti İçi kuru oluyor mu fırındaki gibi?
Ayrıcaaa itiraz ediyoruum! Nasıl az elenktirink harcıyor? Normal fırından daha mı kısa sürede pişiriyor? Beni ikna edin
Telefon ayfon mu acaba? Renk tonları hoş çıkıyor
Yarışmada başarılar dilerim Bakalım hangi zengo kazanacak?
Teşekkür ederimTarifin, ışığın, ortamın çok güzel. Çok profesyonel. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum skldkdkd
Rica ederim Son bir sorum geliyooor. Bu rezistans kabın altında mı yoksa büyük parçada mı? Birkaç yerde kap içinde gördüm deGayet yumuşak bir tavuk oluyor
Evet elektrik cidden az harcıyor
Fırına göre daha kullanışlı
Telefon iPhone
Teşekkür ederim canım
Kap içinde rezistans yok. Büyük parçada üst kısmında. Kabı makinede yıkıyorsun. Tepsi var içinde. Çıkarılıyor, temizleyip takıyorsunRica ederim Son bir sorum geliyooor. Bu rezistans kabın altında mı yoksa büyük parçada mı? Birkaç yerde kap içinde gördüm de