Et Yemekleri Airfryer ile Sebze Yatağında Kemikli Dana Eti - Grunding Airfryer Sponsorluğunda

Nohut tencerede de geç pişiyor. Düdüklüde anca olur.

(Hiç nohut yemeği yapmayan ben bir de net yazıyorum )

Yaa inanmıyorum bu et gerçekten 9 dakika da pişti mifırında saatler alıyor,inanamıyorum şaşırdım Bu bile çok büyük bir avantaj kesinlikle bu da demek oluyor ki aslında önemli olan marka ismi değil işlevi

birde ben temizliğini merak ediyorum ama tavan temizligini o nasıl oluyor? Her kullanım sonrasında çok kirleniyor ve zor temizleniyor diyenler duymuştum. Bu markanın nasıl oluyor kuzum birde ben alacak olsam kesinlikle tüm parçaları çıkıp yıkananlari tercih ederim doğrusu

oyyy sunumun bu arada çok tatlış olmuş canım benim yeaa kıyamam bi de içeri taşımış çok güzel gözüküyor canım benim eline sağlık sunum tahtası kalp

Aayyyy ekmek banmalıkkk offf
Cok güzel görünüyor ellerine sağlık

Yav yaza yaza destan gibi yazdın bu gaz nerden geliyorr

Nohut tencerede de geç pişiyor. Düdüklüde anca olur.

(Hiç nohut yemeği yapmayan ben bir de net yazıyorum )
Ya nohutuna göre değişiyor 2 saatte tencere de pişmeyen nohuta da şahidim, 45 dakkada pişen nohutada pratik diyoruz ya deneyeyim dedim tencere tava uğraşmadan oluyor mu diye ama olmadı

canım çok teşekkür ediyorum sosyal kelebek kesinlikle öyle, beklentine göre hareket etmekte fayda var

Tavan temizliğini ısıtıcılar biraz sıcakken, nemli bir bez ile yapıyorum. Kimyasal ısıtıcılara zarar verdiği için kullanamıyorum. hava çıkışı dışarı olduğu için esasında etrafa çok yapışan olmuyor bende tel kısmı var birde tava gibi kısmı onlar çıkıyor zaten malzemesi çok çabuk yıkanabilir

Yaa yer kısıtından sunum yapabileceğim alan yoktu en uygun yer orasıydı
Çok teşekkür ederim canım

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…