- 16 Ağustos 2010
- 293.220
- 603.255
- 43
Tertemiz hallettikŞükür bu güne erdirene aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tertemiz hallettikŞükür bu güne erdirene aşkom
Fakirler sevinecek şimdi sjkjsksjk,ohhh be nşhayet ayferler bitti diyeZengo dönemi bitip,fakirler dönemi başlamıştır akşam tüm fakir ve de fakirsever arkadaşları pusuya bekleriz efendim
Hayir ,ortada da yoktular ki ,yine biz konuştuk bıt bıtFakirler sevinecek şimdi sjkjsksjk,ohhh be nşhayet ayferler bitti diye
Öyle olduTertemiz hallettik
Gene konuşulmuş yani bıt bıt buda güzelHayir ,ortada da yoktular ki ,yine biz konuştuk bıt bıt
Belli ama değilŞaka maka konu belli değil, değil mi? Mart ayınınkini öğrensem anca bulurum tarifi zaten
Denizde kum,bizde çeneGene konuşulmuş yani bıt bıt buda güzel
Aynen çenesiz olmazDenizde kum,bizde çene
Hem negzel şeyler söylüyoruz, kurban olsunlar çenemizeAynen çenesiz olmaz
Demi yani çenesiz hatun olurmu hiç sjksjksjkHem negzel şeyler söylüyoruz, kurban olsunlar çenemize
Yaaaaaaaa maşallah çok güzel evvosum, eridim resmen rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah kuzucumEki Görüntüle 3379542 Bunu çok beğendin yazısı özelikle tam bizi anlatıyor nasip olursa böyle olacak sosyalim
Olmaz,eksik kalırDemi yani çenesiz hatun olurmu hiç sjksjksjk
Taam taam ben bekliyom nevosumBu ay zor
Çok tatlınaptın sen ya
İlla o çene olac ak yaniOlmaz,eksik kalır
E boş da konuşmuyoruz şimdi,lazım tabii ,olmalıİlla o çene olac ak yani
Nasıl da biliyorsunC A N O bak tam senlik
Kesinlikle olacak olmalı lazım oluyor kavga ederkeneE boş da konuşmuyoruz şimdi,lazım tabii ,olmalı