- 28 Haziran 2011
- 59.420
- 149.915
Uçan kaçan belli olmaz valla canomBir kaç uçan yeteriz mi diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uçan kaçan belli olmaz valla canomBir kaç uçan yeteriz mi diyorsun
Çılgın olmak şartBiraz cesaret, başarırlar nevoşum
Hazırlıklar çoktan bitti valizimi kapatmadım erken gelmesin diye gidip gidip minicik eşyalarına bakıyorumHazırlıklar ne alemde
Çikileta var mi evvosum, süslülerdenAmin Allah razı olsun canom
Başka bir boyuta geçeriz fena mıUçan kaçan belli olmaz valla canom
Uçur bizi nevosum, uygun bi kategori olursa uçarlar benceÇılgın olmak şart
Oyyy Güzel günlerde giysin paşaHazırlıklar çoktan bitti valizimi kapatmadım erken gelmesin diye gidip gidip minicik eşyalarına bakıyorum
Yirim yaaHazırlıklar çoktan bitti valizimi kapatmadım erken gelmesin diye gidip gidip minicik eşyalarına bakıyorum
Sosyalim bozulur diye yaptımamıştım artık bu haftadan sonra sipariş edicem çok gelen gidenim olmayacak kutusu hatıra kalsın diye niyet ettim bakalım nasipseÇikileta var mi evvosum, süslülerden
Ver gazıUçur bizi nevosum, uygun bi kategori olursa uçarlar bence
Amin ablacımMaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
Alper gezeravci bixi beklerBaşka bir boyuta geçeriz fena mı
Bişiy deniyorum bi dakkaVer gazı
Sağol teyzesi inşallahOyyy Güzel günlerde giysin paşa
sonucu yazarsınBişiy deniyorum bi dakka
Yiceemmmm yaaaaa, beğendiğin bir şey varsa bizede atsana evvosumSosyalim bozulur diye yaptımamıştım artık bu haftadan sonra sipariş edicem çok gelen gidenim olmayacak kutusu hatıra kalsın diye niyet ettim bakalım nasipse
Nevos gelmedisonucu yazarsın
Bende seni dualarımdasın inşallah sosyalimYirim yaa
Canım kuzucum Allah razı olsun rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah pamuk kalbini yicemBende seni dualarımdasın inşallah sosyalim