- 24 Eylül 2018
- 97.312
- 292.710
Pattislere fısıldayan kadınTam benim tarif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pattislere fısıldayan kadınTam benim tarif
Belindeki kemer olayım,saçındaki toka olayimSen belindeki patlıcana bak. Abim kemer yapmış
Güzel sebze, hakkını verenePattislere fısıldayan kadın
Ahh AhGüzel sebze, hakkını verene
Abinin hayal gücü kuvvetliymiş. Bak birimizin aklına kemer yapmak gelmiyor.Belindeki kemer olayım,saçındaki toka olayim
Beyinleri hep yanlış yerde kullanıyoruzAbinin hayal gücü kuvvetliymiş. Bak birimizin aklına kemer yapmak gelmiyor.
Gerçi ben yıllar önce ayağına çarık yapmıştım
Huyumuz kurusunBeyinleri hep yanlış yerde kullanıyoruz
Bundan sonra kemerde isterizAbinin hayal gücü kuvvetliymiş. Bak birimizin aklına kemer yapmak gelmiyor.
Gerçi ben yıllar önce ayağına çarık yapmıştım
Huyumuz kurusun
Kemer deyince beni Şırnak Hakkari gelin kemerleri paklar Tavuk kızımıza bir altın kemerBundan sonra kemerde isteriz
Ben o saatlerde misafirlikte derin bir sohbetin (zezikozunun) içinde olacağım HOFFFF20. 00
Sen çıkmadan yapalımKemer deyince beni Şırnak Hakkari gelin kemerleri paklar Tavuk kızımıza bir altın kemer
Bizim çok ihmal ediyorsunBen o saatlerde misafirlikte derin bir sohbetin (zezikozunun) içinde olacağım HOFFFF
Olamaz dostum. Hemen tuvalete kaçarsınBen o saatlerde misafirlikte derin bir sohbetin (zezikozunun) içinde olacağım HOFFFF
Teşekkür ederim Nevoşum Bir yıl sonra yeniden
Bu ay böyle oldu. Şubatta kaldığım yerden devam. Artık arayı da açtım, birinci olabilirim.Bizim çok ihmal ediyorsun
Fazla zamanımız yokSen çıkmadan yapalım
Beni dürtün biriniz İnstagram’dan.Olamaz dostum. Hemen tuvalete kaçarsın
Evet geçen yıl bu ay birinci olmuştunTeşekkür ederim Nevoşum Bir yıl sonra yeniden