Et Yemekleri Airfryer ile Dana Ciğer - Philips Airfryer Sponsorluğunda

Valla çocuktan sonra karnımız doysun modu bizde hala mevcut seni çok iyi anlıyorum :)
Sahalara döndüğün iyi olmuş çünkü ciğerde hiç denemedim airfryerde :))) bir balık bide ciğer. En kısa sürede deneyeceğim. Ellerine sağlık, ciğeri çok severim. Enfes gözüküyor

teşekkür ederim

Bizde de hâlâ öyle de oğlan annemde 1-2 gündür, o yüzden fırsatı bulmuşken yaptım yoksa mümkün değil 1 tane bile fotoğraf çekemezdim zaten airfryer delisi bir oğlum var çalıştıkça tepesinde bekliyor

ayyyy öp benim yerime minnoşu :) hayatın en güzel zorlu renklerii minişlerrr <3

Afiyet bal şeker olsun ♥ Ellerine sağlık canım .

Bebekli halinizle bile buraları sallarsınız

Bebekli halinizle bile buraları sallarsınız
Teşekkür ederim abla ama Ay yok be yaaa, o kadar da değil gitti o sunum perileri önceden 80 tane fotoğraf çekerdim, arkası şöyle olsun, önü böyle dursun derken yemek soğurdu. Şimdi soğumasın da bi an önce yiyeyim fırsatım varken diye şak şak 5 tane fotoğraf çektim Allah ne verdiyse

Ellerinize sağlık. Kokusuna bayıldığım (!) bir yiyecek olur kendisi

Can alıcı bir soru sormak istiyorum. Ayferde ciğer pişince tencere yemeğindeki gibi koku oluyor mu?

Ellerinize sağlık. Kokusuna bayıldığım (!) bir yiyecek olur kendisi

Can alıcı bir soru sormak istiyorum. Ayferde ciğer pişince tencere yemeğindeki gibi koku oluyor mu?
Teşekkür ederim şimdi normalde ben ciğeri hiç tencerede sulu yemek şeklinde yapmadım. O yüzden tencerede nasıl kokuyor bilmiyorum asadsfsffff ama kızgın yağda kızarttığımda tabii ki kokusu oluyor. Airfryerda da ilk defa kızartma ciğer yaptım, öyle ahım şahım bir kokusu olmadı. Üstelik 20 dk yapıp yaktığım halde 15 dakikada filan yapılırsa daha da az bir koku olur diye düşünüyorum.

Normalde evin içinde öğürüp duruyorum. Burnumu tıkıyorum kokuya alışana kadar. Eğer ayfer bu kadar kokutmuyorsa iyiymiş

Kurban bayramlarında şu sakatatlar beni mahvediyor

Normalde evin içinde öğürüp duruyorum. Burnumu tıkıyorum kokuya alışana kadar. Eğer ayfer bu kadar kokutmuyorsa iyiymiş

Kurban bayramlarında şu sakatatlar beni mahvediyor
Airfryer varsa evde balkonda pişirmeyi deneseniz? Gerçekten koku yok denecek kadar az oluyor o zaman. Benim balkonum kapalı olmasına rağmen çok fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…