- 30 Mart 2022
- 5.448
- 3.122
- 103
Lütfen ucuz olsun diye alanı elektronik olmayan hiçbir markayı almayın. Kaliteyi ucuza satın alamazsınız. Malzeme kalitesizse içerideki ısıyla temas edince zehir saçabilir. Bununla ilgili haber bile yapıldı. Evet Philips en iyisi. Bende de var ama gerçekten pahalanmış. Ben alırken bu kadar değildi. Ucuza kaçmaktansa hiç almayın derim. Sağlık şakaya gelmezMerhaba arkadaşlar airfrey almak istiyorum ama hangi markayı alsam karar veremiyorum şuanda en iyisi philips diyolar ama oda Çok pahalı taç markası nasil kullanan varmi o aklıma yatti biraz ama kullananlar varsa bilgi verirse cok memnun
Ne özelliği var anlamadım. Fırında koca tepsi yemek yapıyorum. Bunun içinde bir tabak yemek pişirmek için ne diye dünyanın parasını vereyim.
Kimse kimseyi küçümsememiş, herkes alet hakkında fikrini yazmış zaten ama yinede siz bilirsinizTamam arkadaslar en tutumlu sizsiziniz. Hİçbi aleti almayın nasılsa tüm dünya alıyo özentilikkomik ya... Gayette iş görüyo. Fırınla aynı şey değil bi kere yarı yarıya daha ufak oldugu için daha ekonomik. fırını her istedgnzde açabiliyosanız o sizin lüksiyetiniz. ama bu cihazda basitten bayat ekmek abartısız 2dkda çıtır çıtır sofraya hazır hale getiriyo. özellikle 2 3kişilik aileler için ideal.ç fırında koca tepsi yapıp dünya elektrik harcamak+dakikalarca ısınmasını beklemek mantıksızken bu 1dk içinde ısınıp 1-2porsiyon yemegi hazırlayabilmenize imkan sağlıyo. tekrar belirteyim 1tepsi tavugu fırında 40dkdan fazla zamanda pişiriyoen bu cihazda porsiyonuna göre 20dkda pişirebiliyosunuz. Eleştirmek için ayy bu kadınlarda ne görse aldırıyo hiç sevmem gereksiz alet para israfı diye yargılayıp karsındaki insanı küçümsemek yerine daha güzel bir dille ben kullanmak/almak istemiyorum de geç :)))))) her seferinde yeni çıkan teknoloji aletlerini yerden yere vuran ekonomik hanımlara lafım
O memnun olmayanlarda genelde merakından ucuza alıp yanlış marka tercihi yapan kişiler oluyo. benim aldıgım cihaz gayette işimi görüyo
Komsumda var patates hiçde guzel olmuyor bazı şeylerde pratik ama fırindan ne farkı var allasen küçücük yemek yapabiliyorsun ve ucuz birseyde değil üstelik çok gereksiz buluyorum
Bende de phillips xxl var ve ne yaparsam yapayım sıfır koku.Phillips var Bende. iki ayda Bir kullaniyorum :)
Yani gercekten gereksiz Bir sey aslinda koku da var yani tüm iki katli ev kokuyor resmen okadar
Alla allahBende de phillips xxl var ve ne yaparsam yapayım sıfır koku.
Benimde cok kokuyo patates bile hani kofteyi vs gectim. Ama kokmasi cok normal icinde kokuyu cekicek birsey yok.Alla allahaynen bendeki de xxl, bilmiyorum neden Bende böyle olabilir ki o zaman? Hatta bazen terasta calistirim ev kokmasin diye
Ben dün tavuk pişirdim tek seferde illa ki az bir koku oluyor ama öyle sinecek kadar değil.Biraz önce perdeleri attım makineye onlara acayip sinmis kokusu. Rezistansida temizlerim halbuki. Kokmuyo diyenler acaba biseferde 1 kez mi calistiriyor. 2 yada 3 kez calistiriyorum genelde ben evde 3 istahli erkek var 1 seferde pisen bize yetmiyor.
Biz iki kişiyiz evde, tek sefer yetiyor bize. Yağ hiç kullanmıyoruz genelde. Hem de bizim amerikan mutfak. Tavada tencerede yapınca buram buram yemek kokuyor hatta evin içi onları sevmiyorum ben deBiraz önce perdeleri attım makineye onlara acayip sinmis kokusu. Rezistansida temizlerim halbuki. Kokmuyo diyenler acaba biseferde 1 kez mi calistiriyor. 2 yada 3 kez calistiriyorum genelde ben evde 3 istahli erkek var 1 seferde pisen bize yetmiyor.
BIze tek sefer yetmiyor patates8 biberi vs yaglayip koyuyorum . Ust tarafı et kofte yaomissam ayni gun temizliyorum ama patates yapmussam bezle alıyorum okadar.Biz iki kişiyiz evde, tek sefer yetiyor bize. Yağ hiç kullanmıyoruz genelde. Hem de bizim amerikan mutfak. Tavada tencerede yapınca buram buram yemek kokuyor hatta evin içi onları sevmiyorum ben deHer seferinde hiç bekletmeden tankını yıkıyorum
Karnı baharı nasıl yaptınız?Karaca aldım geçtiğimiz günlerde. Fırından daha hızlı olması bir artı, ocaktan da daha az yağla çalışması bir artı. Memnunum şimdilik. Koku kısmından emin değilim karnabahar yaptım eşim işten geldi apartman karnabahar kokuyor dedi. Bizden değildir ev kokmuyor apartman nasıl koksun dedim. Başka bir gün eşim evdeyken yaptım kokuyor mu dedim kokmadığını söyledi. Bilemiyorum o yüzden beni rahatsız eden bir koku yok.
Evet ust uste 2 3 kullaniyorum. Yaglar uste sıcradıkca yanmaya basliyor sanırım kofte tavuk da fln dumanda oluyor 2. 3. SeferdeBen dün tavuk pişirdim tek seferde illa ki az bir koku oluyor ama öyle sinecek kadar değil.
Siz üst üste bir kaç defa mı kullanıyorsunuz ?
Karnabaharı küçük küçük ayırıp baharatladım, az bir şey yağladım attım airfry moduna. Küçük olunca 10-15 dkda pişiyor. çıkarınca da mayonez ve acı sosla karıştırdım.Karnı baharı nasıl yaptınız?
Evet ust uste 2 3 kullaniyorum. Yaglar uste sıcradıkca yanmaya basliyor sanırım kofte tavuk da fln dumanda oluyor 2. 3. Seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?