Kız İsteme aileyle tanışmak,ailelerin tanışması

isteme olayından önce gidip tanışmak doğru mu?

• Ankete Katılan
    159
önce ben gıttım tanıstık oturduk ısındık
sonra o geldı tanıstık oturduk ısındı
bnce once sız gıdın kımlere gelın gıdecegınızı bı gorun

ben ailesiyle tanıştım çünkü aile ile ilgili bi fikir edinmem gerekir diye düşünüyorum
şimdi kafam rahat tanıdığım için isteme akşamı çok kasmıcam kendimi tek sorun babam hala evleniceğimi kabullenemiyo bu arada 84 doğumluyum

Bende evimde ailemle beni görmelerini tercih ederdim ailem önceden tanışmamı görüşmemi istemezdi,gizemimi son ana kadar korumak isterdim galiba zemuszemus opuyorumnanaktan

ben önce annesiyle görüştüm bi kere ve gayet normaldi her şey yani sıradan bi arkadışımın anneymş gibi davrandım..öyle el öpme kaynana moduna sokma falan deil.çünkü henüz ortada hol yok yumurta yokken gerek yokk böyle şeylere..sadece karşılklı fikir edinmekti amaç.o oğlunun nasıl bi kızla birlkte oldunu merak ediodu, ben de nasıl bi kaynanam olcağnı hihoyyyt sonrasında ailecek tanışmaya geldiler, sonra istemeye söz falan işte..

Anket sonuçlarına göre 23 kişi tanışın,15 kişi onlar gelsin diyor haydi hayırlısı kızlar :)

yani kizlar iyi dusunun, agirliginizi kesinlikle koyun bende gitmedim tanismaya, onlar geldi ailesiyle bizim eve. en guzelinide yaptigimi dusunuyorum sahsen. ileride basima kakabilirler sonucta aralar limoni olursa allah korusun, kiz agirligini koymali bence. benimkide dedi gel annem tanismak istiyo bir kahve cay icin az gorsun seni bende aslaa dedim cok istiyorsaniz siz gelirsiniz dedim demez olaydim hemen tanismaya geldiler ondan sonra isteme fasli fln arka arkaya geldi babam hala kabullenemiyor gidecegimi ve beklemeye aldi karsi tarafi dusunuruz dedi.

aileyle tanışmak bence sevdiğinizin yönlendirmesiyle olmalı..
çünkü bazı aileler bunu hiç hoş karsılamazken bazıları da önceden tanıyıp kaynasalım isterler..
bizden daha iyi anne babasını tanıyan sevgilimizdir..

ben henüz yengesi ve ablasıyla tanışma aşamasındayım
çok sıcak çoksevecenler ve bu size cesaret veriyor gercekten..
ardınızda destek olan birilerinin daha olması çok hoş..
ama anne baba kısmı biraz beklemede..zaten aynı sehirde değiliz..
muhtemelen direkt isteme de görüşülür..inş..:1closedeyes:

Günaydın arkadaşlar bu akşam bizimde tanişma merasimimiz var kızımın erkek arkadaşının ailesiyle tanışıcaz inşallah eşim bir sorun çıkarmaz strese girdim bana duacı olunda kızımın mutluluğuna gölge düşmesin eşim biraz inatçı pek gönlü yok ne yapıcam bilmiyorum offffffff offfffff Allahım..İnşallah hayırlısı olur.

biz nişanlımla istanbul'da aynı üniversitede okurken tanışmıştık , ben istanbulda yasıyorum ama onun ailesi baska sehirde, ailesi istanbul'a geldigi zaman onlarla tanısmıstım, aslinda ilk basta cekindigimden istemiyordum ama iyi yanları da var en azından nasıl bir ailesi oldugunu bilmek isler iyice ciddiye bindiginde karar verme asamsında size yardımcı olabilir, az da olsa nasıl bir ailenin icerisine gireceginiz konusunda fikir sahibi olursunuz. her ne kadar erkek arkadasınızı cok sevsenizde isteme aksamında hareketleri hic de hosunuza gitmeyen bir aile ile karsılasma ihtimaliniz de var, geri donup üzerinde tekrar düsünmek icin cok gec olabilir. erkek arkadasınızın ailesi sizi görmek istiyorsa en azından dısarıda bir pastanede oturup bir cay icin derim ben . isteme ve söz zamanı da daha bir rahat oluyorsunuz, bir de üzerinizde acaba beni begenecekler mi stresiniz olmuyor :)

sevdiğiniz insanın ailesini en başından tanımak ona olan güveninizi arttırır, eğer hiç uygun değilse ailenize işin başında vazgeçmiş olursunuz bence.

ben sevgilimle ilişkimizin 4. ayında ailesini ziyarete gittim, şimdi 4. yılımızı bitirdik 2 hafta sonra allahtan bişey çıkmazsa sözleniyoruz. evlerine gittim diye de kimse bana hafif kız muamelesi yapmadı, ailelerin görüşleri çok önemli.

Cnm ben gittim tanıştım, hatta ben istedim ilişkimizin boyutunu öğrenmek için brzda tanışmayı. Daha sonra onlar bize geldiler ama herkesin yaşadığı ilişki aile yapısı farklıdır. Zamanla zaten nasıl olacağı gelişir.

Ben de gidip tanıştım. Aslında gereksiz yere kasıldı bütün vicudum ama güzel di onlar beni bede onları beğendim :kedi:
Görümcem cadı biraz ama ben onuda yola getiririm kaydirigubbakcemile

uzun zaman oldu yazmayalı buraya yazayım bari ben hala karar vermedim yani sevgilim gel diye ısrar ediyor hiç olmazsa dışarda tanışın diyor ama kararsızım hala ,neyse daha çok sıkışmadım bir yanım git bir yanım gitme diyor bilmiyorumkismile

hmm bencede gidilmemeli onlar gelsin ilk önce. Nedeni de eger anne baba duyarsa hakli yere cok üzülürler onlarin fikrini almadan kendi isimi kendim görürüm mantigi olur.
kiz her konu da agirligini koymali sonradan bisi oldugunda o zaten evimize gidip geliyordu demesinler.

zaten bir keresinde konu açıldı annem benim haberim olmadan evlerine gidersen hakkımı helal etmem dedi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…