- 20 Mayıs 2018
- 81
- 7
- 18
- Konu Sahibi Trendlyyyy
-
Ailemden uzaktayım ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Kocaman insanlarız ve 3 çocuğunuz var neden sıkıntı yaşayasınız? Ömür boyu anne babamızın desteğini alamayız. Bu pek sağlıklı bir ilişki değil.ailesinden uzakta yaşayanlar ne gibi sıkıntılar yaşıyorlar yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba, ben ailemden uzakta yaşıyorum ve onları çok özlüyorum evet 28 yaşında koca kadınım ama napayım 2 buçuk yıl olacak evleneli bir an önce tayinimiz çıksa da biraz daha yakına gidebilsek diye gün sayıyorum resmen. Eşinizin ailesi de aynı şehirdeymiş sizin ve artık psikolojinizi bozuyorlarmış bence sizin için iyi olur ayrı şehir ama tavsiyem acil durumlarda hemen gidebileceğiniz kadar yakın bir yer olsun aynı zamanda. Gidip 10-12 saatlik yerlere taşınmayın. Ben mesela bunaldığım zamanlarda çıkıp gidebilmeyi çok isterdim. Eşimle mutluyuz çok şükür ki ama ben aileme biraz fazla bağlıyım sanırım:/Meraba arkadaşlar biz iki ailelere aynı şehirde yaşıyoruz evimiz her iki tarafada beş dakika mesafede eşimin ailesi çok geçimsiz hiçbiriyle anlaşamıyoruz benim ailem her konuda destek üç çocuğumu da annem büyüttü yemeklerini yaptı sağolsun ailemden yana sıkıntımız yok ama eşimin ailesi bana çok sıkıntı verdiği için onları görmeye artik tahammülüm yok her hafta görüşüyoruz eşim istiyor ama artık benim psikolojim kaldırmıyor sanki sürekli aramızı bozacaklar huzursuz olacağız onlarla görüşürsek diye düşünüyorum bu yüzden başka bi şehire taşınmak istiyorum sizce ıyi olurmu ailesinden uzakta yaşayanlar ne gibi sıkıntılar yaşıyorlar yardımcı olabilirmisiniz
Kusura bakmayın biraz karışık oldu umarım açıklayıcı olmuştur vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Meraba arkadaşlar biz iki ailelere aynı şehirde yaşıyoruz evimiz her iki tarafada beş dakika mesafede eşimin ailesi çok geçimsiz hiçbiriyle anlaşamıyoruz benim ailem her konuda destek üç çocuğumu da annem büyüttü yemeklerini yaptı sağolsun ailemden yana sıkıntımız yok ama eşimin ailesi bana çok sıkıntı verdiği için onları görmeye artik tahammülüm yok her hafta görüşüyoruz eşim istiyor ama artık benim psikolojim kaldırmıyor sanki sürekli aramızı bozacaklar huzursuz olacağız onlarla görüşürsek diye düşünüyorum bu yüzden başka bi şehire taşınmak istiyorum sizce ıyi olurmu ailesinden uzakta yaşayanlar ne gibi sıkıntılar yaşıyorlar yardımcı olabilirmisiniz
Kusura bakmayın biraz karışık oldu umarım açıklayıcı olmuştur vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Bir yere kadar doğru ama şu da var: kızım akşama gelin, o zaman yarın gelin, nolmuş dün geldiyseniz Bugün de gelin, yemeğin yoktur diye yemek getirdim iki tencere, o kadar reçelini yapıyorum girlinredlerin her sene bir sefer de yardıma gelmedi, kayınpederin camiye gitti girlinred benim dişçide randevum vardı beş dk götürsen, ctesi günüm var gelmek ister misin, Hatice yengen haftasonu davet etti seni özellikle istiyor, e haftaya al kızım....Ailelere yakın oturmak demek haftada bikaç gün 2 saat gidip çay içip evine geri dönmek demek. Ama ailelere uzak oturmak demek evinize gelip kalmaları için bahane demek. Ay 2 saatlik yoldan geldiniz bu akşam burda kalın laflarını çoook duyarsınız o zaman. Yakında olun arada birkaç saat görmek tahammül edilir birley en azından. Benden söylemesi
Bir yere kadar doğru ama şu da var: kızım akşama gelin, o zaman yarın gelin, nolmuş dün geldiyseniz Bugün de gelin, yemeğin yoktur diye yemek getirdim iki tencere, o kadar reçelini yapıyorum girlinredlerin her sene bir sefer de yardıma gelmedi, kayınpederin camiye gitti girlinred benim dişçide randevum vardı beş dk götürsen, ctesi günüm var gelmek ister misin, Hatice yengen haftasonu davet etti seni özellikle istiyor, e haftaya al kızım....
Her hafta üç gün görünmektense üç ayda bir bir hafta sanki daha makulKayınvalidenizin görüşme sıklığını bilemiyorum tabiki. Ama ben kayınvalidemlere haftada 3 kez akşama doğru gidip yemeğimi çayımı içer gelirim. Yarın yine gelin diye ısrar da etmiyor. Her insan farklı tabikii. Ama sizi bu kadar sık görmek isteyen bi kadınsa siz başka şehire gittiğinizde ay oğluma gidip 1 hafta hasret gidereyim derse ne olacak. O daha beter
Meraba arkadaşlar biz iki ailelere aynı şehirde yaşıyoruz evimiz her iki tarafada beş dakika mesafede eşimin ailesi çok geçimsiz hiçbiriyle anlaşamıyoruz benim ailem her konuda destek üç çocuğumu da annem büyüttü yemeklerini yaptı sağolsun ailemden yana sıkıntımız yok ama eşimin ailesi bana çok sıkıntı verdiği için onları görmeye artik tahammülüm yok her hafta görüşüyoruz eşim istiyor ama artık benim psikolojim kaldırmıyor sanki sürekli aramızı bozacaklar huzursuz olacağız onlarla görüşürsek diye düşünüyorum bu yüzden başka bi şehire taşınmak istiyorum sizce ıyi olurmu ailesinden uzakta yaşayanlar ne gibi sıkıntılar yaşıyorlar yardımcı olabilirmisiniz
ailemden uzak yaşıyorum bence bir zorluğu yok
ama 3 tane çocuğum varken sırf kv huzurumu bozuyor diye çocuklarımın düzenini bozmam
neden maceraya atılayım ki
koyarım mesafemi olur biter
her hafta da gitmem
3 çocuğu olan birinin evinde işi gücü de bitmez çocuklarının gezmesi vs de her hafta kv ye gitmeye zaman nerede ki
kv ile aynı şehirde oturuyorum
13 yıldan fazla oldu hiç her hafta gitmedim hatta hiç iki hafta üst üste de gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?