Aileye evlilik konusunu açmak

27 yaşındasın ve bunları mı düşünüyorsun? Hadi gidiyorum desen seni tutabilecek bir Allah'ın kulu yok yasal olarak. Az kızsınlar. Allah Allah.
Akşam ki kaynanaya az kırılsın lafından sonra
Şimdi az kizsinlar lafına bittim durup durup gülerim ben buna
Neyse aZ güleyim ama demi

Ama aileler ayrı biliyor sizi. Baktınız böyle olmayacak, gizlemeye karar verdiniz.
Aynen dedik işimizi elimize alana kadar söylemeyelim o zamanlar çocuktuk belki de haklıydı aileler dedik hem rahat oluruz dedik ama artık evlenmek yuva kurmak istiyoruz hala daha tam işimiz yok aslında o bir firmaya girecek Bende çalıştığım sektörden istifa edip bir maceranın içine girdim yer açmak için kursa yazıldım falan şuan bu surecteyiz. Ve ben kendimi kadınlar kulübünde konu açarken buldum..

Sessiz kaldığında da bu kız herşeyi sineye çekiyor demek diye algılanabilir. Aileniz sizi okuldan alabilirdi, şiddet uygulayabilirdi.Gençlik aşkı diye bakmadan eve baskına gelmek çok ayıp

Nasıl konusu açayım peki anneme
Yıllardır birbirinizden kopamadığınızı, hala beraber olduğunuzu söyleyin.

İlk başta yıllar önce yaşanan tatsız olaydan dolayı tepki verir muhtemelen ama zamanla kabullenir diye düşünüyorum.

Bu arada üzerinden ne kadar zaman geçmiş olsa da erkek arkadaşınızın ailesi size ve ailenize bir özür borçlu. Yaptıkları çok rencide edici.

Lise öğrencisinin akşamdan sabaha totoya ayazı yediğinde biten sahip çıkmasına kanma diyorum, bak şimdi iyi gözle, ne kadar arkanda duracak elinde imkan varken.

Sessiz kaldığında da bu kız herşeyi sineye çekiyor demek diye algılanabilir. Aileniz sizi okuldan alabilirdi, şiddet uygulayabilirdi.Gençlik aşkı diye bakmadan eve baskına gelmek çok ayıp
Aslında Sevgilimin lisede dersleri kötüydü o zamanlar dershane hocası babasına demiş ki kızın evine gidin ailesiyle konuşun dersleri kötü demiş o dershane hocası kimse Allah bildiği gibi yapsın

Lise öğrencisinin akşamdan sabaha totoya ayazı yediğinde biten sahip çıkmasına kanma diyorum, bak şimdi iyi gözle, ne kadar arkanda duracak elinde imkan varken.
evet haklısın gozlemliyorum tabi her hareketini aile konusu açıldığında falan şimdilik benim yanımda arkamda duruyor aile işin içine tam girince ne olur bilemem

Cümleye nasıl başlasam acaba birde heyecanlanıyorum böyle bir şey anlatırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…