- 17 Ocak 2020
- 28.131
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.860
- 598
Akşam ki kaynanaya az kırılsın lafından sonra27 yaşındasın ve bunları mı düşünüyorsun? Hadi gidiyorum desen seni tutabilecek bir Allah'ın kulu yok yasal olarak. Az kızsınlar. Allah Allah.
Aynen dedik işimizi elimize alana kadar söylemeyelim o zamanlar çocuktuk belki de haklıydı aileler dedik hem rahat oluruz dedik ama artık evlenmek yuva kurmak istiyoruz hala daha tam işimiz yok aslında o bir firmaya girecek Bende çalıştığım sektörden istifa edip bir maceranın içine girdim yer açmak için kursa yazıldım falan şuan bu surecteyiz. Ve ben kendimi kadınlar kulübünde konu açarken buldum..Ama aileler ayrı biliyor sizi. Baktınız böyle olmayacak, gizlemeye karar verdiniz.
Sessiz kaldığında da bu kız herşeyi sineye çekiyor demek diye algılanabilir. Aileniz sizi okuldan alabilirdi, şiddet uygulayabilirdi.Gençlik aşkı diye bakmadan eve baskına gelmek çok ayıpBunu evet konuşacağım sevgilimle, yoksa bir şey olmamış gibi mi davranmak daha iyidir sonuçta hersey yeni baştan hatırlanilacak ve o zamanlar evde tesadüf bulunmayan abim de herseyi öğrenmiş olacak problem çıkarabilen bir tiptir abim sagolsun
Yıllardır birbirinizden kopamadığınızı, hala beraber olduğunuzu söyleyin.Nasıl konusu açayım peki anneme
Lise öğrencisinin akşamdan sabaha totoya ayazı yediğinde biten sahip çıkmasına kanma diyorum, bak şimdi iyi gözle, ne kadar arkanda duracak elinde imkan varken.Aynen dedik işimizi elimize alana kadar söylemeyelim o zamanlar çocuktuk belki de haklıydı aileler dedik hem rahat oluruz dedik ama artık evlenmek yuva kurmak istiyoruz hala daha tam işimiz yok aslında o bir firmaya girecek Bende çalıştığım sektörden istifa edip bir maceranın içine girdim yer açmak için kursa yazıldım falan şuan bu surecteyiz. Ve ben kendimi kadınlar kulübünde konu açarken buldum..
Aslında Sevgilimin lisede dersleri kötüydü o zamanlar dershane hocası babasına demiş ki kızın evine gidin ailesiyle konuşun dersleri kötü demiş o dershane hocası kimse Allah bildiği gibi yapsınSessiz kaldığında da bu kız herşeyi sineye çekiyor demek diye algılanabilir. Aileniz sizi okuldan alabilirdi, şiddet uygulayabilirdi.Gençlik aşkı diye bakmadan eve baskına gelmek çok ayıp
evet haklısın gozlemliyorum tabi her hareketini aile konusu açıldığında falan şimdilik benim yanımda arkamda duruyor aile işin içine tam girince ne olur bilememLise öğrencisinin akşamdan sabaha totoya ayazı yediğinde biten sahip çıkmasına kanma diyorum, bak şimdi iyi gözle, ne kadar arkanda duracak elinde imkan varken.
O zaman çocukmuşsunuz buna inanmışsanız, şimdi inanmayın lütfen.Aslında Sevgilimin lisede dersleri kötüydü o zamanlar dershane hocası babasına demiş ki kızın evine gidin ailesiyle konuşun dersleri kötü demiş o dershane hocası kimse Allah bildiği gibi yapsın
Evet haklısın birisi karşıma gelip bana bunları anlatsa Bende aynı şeyleri derdim muhtemelen,ama bende bir travma olmuş çok çekiniyorum aileme bahsetmekten..O zaman çocukmuşsunuz buna inanmışsanız, şimdi inanmayın lütfen.
Cümleye nasıl başlasam acaba birde heyecanlanıyorum böyle bir şey anlatırkenYıllardır birbirinizden kopamadığınızı, hala beraber olduğunuzu söyleyin.
İlk başta yıllar önce yaşanan tatsız olaydan dolayı tepki verir muhtemelen ama zamanla kabullenir diye düşünüyorum.
Bu arada üzerinden ne kadar zaman geçmiş olsa da erkek arkadaşınızın ailesi size ve ailenize bir özür borçlu. Yaptıkları çok rencide edici.
Karşınızdaki anneniz yahu yabancı değilCümleye nasıl başlasam acaba birde heyecanlanıyorum böyle bir şey anlatırken
Yok acaba lisede bir çocuk vardı ya hani diye mi başlasam ne desem .. sevgilime diyorum sen bir cv hazırla ben onu vereyim okusunlar beni uğraştırma diyorumKarşınızdaki anneniz yahu yabancı değil
Aynen bu şekilde başlayabilirsinizYok acaba lisede bir çocuk vardı ya hani diye mi başlasam
Teşekkür ederimAynen bu şekilde başlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?