Aileye evlilik konusunu açmak

senaksm0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
16
8
1
30
Iyi geceler kızlar,ben 27 yaşındayım uni bitince 3 yıl özel sektörde çalıştm istifa edip guzelik salonu açmak için kursa yazıldım sevgilimle aynı yastayız ve lise 2 den beri görüşüyoruz. Oda gümrük müşaviri oldu bu yıl belgesi çıkınca bir firmaya grip çalışacak bu kısımlar okey. Bnm söyle bir sıkıntım var lisede Sevgilimin ailesi bize geldiler çıktığımızı öğrenip kızınıza sahip çıkın bunlar sevgili bir hoş karşılamıyorz falan diye evimize geldiler müteakip bir ailedir kendileri.Sonra aileler bizim ayrıldığımızı sandılar oysa biz daha çok bağlandık aynı şehirde ailelerden uzakta üni kazandık hep birlikteydik brbirimizi çok seviyoruz. Geldik şimdi evlenmeye biz nasıl ailelere konusunu açacağız nasıl olacak kimse bilmiyor onun annesi geçenlerde öğrenmiş benimle çay içmek istemiş bnm kimse bilmiyor bnde anneme en azından demeden çay içmek istemiyorum yıllardır kandırdım zaten onları onunda bir vicdani konusu var.. Ben nasıl diyecem edecem bir akıl verir misiniz

27 yaşındasınız, bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum

Bu kadar gereksiz, saçma sapan bir vicdan yükünün içine sokulman büyük haksızlık. Buna hakları yoktu. Daha fazla vicdan yapma.

Bu kadar gereksiz, saçma sapan bir vicdan yükünün içine sokulman büyük haksızlık. Buna hakları yoktu. Daha fazla vicdan yapma.
Nasıl konusunu açsam ki o zamanlar abim evde değildi onlar eve geldiğinde haliyle olan biteni bilmiyor hiçbir şekilde. Şimdi abimde olayı duyunca ne tepki verir acaba bunları düşünüyorum hep

Nasıl konusunu açsam ki o zamanlar abim evde değildi onlar eve geldiğinde haliyle olan biteni bilmiyor hiçbir şekilde. Şimdi abimde olayı duyunca ne tepki verir acaba bunları düşünüyorum hep
27 yaşındasın ve bunları mı düşünüyorsun? Hadi gidiyorum desen seni tutabilecek bir Allah'ın kulu yok yasal olarak. Az kızsınlar. Allah Allah.

Kızınıza sahip çıkın diyen bir aileye gelin gitmek mi Allah'ım nasip etme. Eyvah ki geleceğine eyvah :)

Evet ama lisede babam beni bir daha böyle it köpekle uğraştırma sana ikaz ediyorum dedi bu çok travma oldu bende nasıl diyeceğim hic bilmiyorum ki
Üstünden yıllar geçmiş, artık yetişkin bir bireysiniz. Bu kadar ürkek davranmayın.

Kızınıza sahip çıkın diyen bir aileye gelin gitmek mi Allah'ım nasip etme. Eyvah ki geleceğine eyvah :)
Biliyorum çok farkındayım herseyin ama sevgilim çok seviyoruz lise zamanı babası onu evden koyduğunda seçim yap dediğinde sevdiceğim ceketini alıp çıkmış ona o kadar çok güvenirim sevgisine yıllardır ama ailesi de bir gerçek

Ay daha lise çağında ceketi alıp 500 m ötedeki kankasının evine gitmiştir anca. Cep herkülüne bak.

Ailesiyle tanışmadan önce size borçlu oldukları özrü dilesinler bence. Erkek arkadaşınıza bunu belirtin. Bir genç kızı nasıl zor durumda bırakmışlar.

Ailesiyle tanışmadan önce size borçlu oldukları özrü dilesinler bence. Erkek arkadaşınıza bunu belirtin. Bir genç kızı nasıl zor durumda bırakmışlar.
Bunu evet konuşacağım sevgilimle, yoksa bir şey olmamış gibi mi davranmak daha iyidir sonuçta hersey yeni baştan hatırlanilacak ve o zamanlar evde tesadüf bulunmayan abim de herseyi öğrenmiş olacak problem çıkarabilen bir tiptir abim sagolsun

Aileyi değiştiremezsin maalesef anca evlatları gittiklerin de akıllanıyorlar onlar da vicdan ve merhameti olan kişiler maalesef. Bu sayfa da en çok eşim ailesine karşı beni korumuyor, kayınvalidemle sorun yaşıyoruz tarzında şikayetler okudum hepsine de önce şunu sordum evlenmeden önce nasıldı ki? Herkes ailesine düşkündür elbet ama ana kuzusu erkekse olmaz o iş. Seni koruyan biriyse iyi ön yargılı olmak istemem ama mutlaka dahil oluyorlar bir şekilde o evliliğinizin huzurunu bozmak için uğraşacaklar gibi geliyor bana. Kızına sahip çık ne demek ya kendi ne oğlu yaparken normal miymiş? Erkek taraftarları belli. Bir de çocuklarını düşün dede babanne tarafında şansız olacaklar Hakkında hayırlısı olsun o zaman umarım yanlış bir seçim olmaz. Ben duygusal bir yapıya sahibimdir fazlasıyla fakat bu konu da hep ilerisini düşündüğüm ve çevremde ailemde de bunun acısına şahit olduğum için mantığım duygularımın önüne geçer her zaman. Bence farklı şehir de yaşayın evlenecekseniz en azından müdehale etme şansları biraz daha düşük olur

Eee? Noldu sonra?
Sonuç olarak biz ayrılmadık hep birlikte olduk artık okul iş güç meseleleri ortaya atılmaya başlayınca evlenme zamani geldiğini düşündük ama böyle bir olay geçti başımızdan sevgilim o konuda rahat onlar ne derlerse desinler ben alicam seni onlarda alısacaklar biz öyle bir aile değiliz diyor sen sizinkileri hallet diyor

Evet bende başka şehirde yaşamak istiyorum.. peki anneme ne diyim nasıl konusunu açayım oda gider babama der

Ama aileler ayrı biliyor sizi. Baktınız böyle olmayacak, gizlemeye karar verdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…