- 27 Şubat 2019
- 16
- 1
- 16
- 29
- Konu Sahibi Sevgimnissszz
-
Maalesef 1 yaşında ama babamdan önceden yetim maaşı alırdım geçirebilir miyim bilmiyorumAnasını babasını kendi evladından önce tutan biri adam olur mu bilemedim. Kaç yaşında çocuğunuz ? Okul çağında ise çalışın. İzin vermemek gibi birşey mümkün değildir. Devletin verdiği izni kocanız kimde engelliyor ?
Adalet bölümü önlisansKocanız ailesine düşkün değil, anne babasına bağımlı. Onun ailesi sizsiniz öncelikleri sizsiniz. Ve böyle bir adama yol vermesi gereken de sizsiniz aslında. Hem çalıştırmayacak hem hakaret edecek. Bu adam size ekonomik ve psikolojik şiddet uyguluyor ve gidecek yeriniz olmadığı için bu kadar rahat. Eğitim seviyeniz nedir? İş bulursanız çalışın, kimseye eyvallahınız olmasın.
Evet aynen öyle bazı şartlar yüzümden ailemi kaybettim iki Gül yüzüne ilgiye kandım ailem olsun dedim olmayan ailem ama gözümden yaş eksik olmadı25 yaşındaysaniz cocugunuz bebekse bile en iyi ihtimalle 22-23 de evlendiniz.
Taniyamamissiniz acele etmissiniz benim düşüncem.
O yaslarda seviyorum ölüyorum evleneceğim dedigim adamla simdiki eşim arasinda dağlar var ve hayatlarımız bambaska.
İyiki olmamış iste oda senin kocan gibi aile delisiydi.
Allah yrdimcin olsun
Calismak para kazanmak cok önemli bir an önce is bul
Hem ailen neden yok
Onlarin rizasini almadan evlendin sahip çıkmıyorlar ondan mi öyle diyorsun.
Çok güzel bir bölüm. Tam olarak benim alanımda değil o yüzden nasıl bir sistemi olduğunu bilmiyorum ama çok güzel bir iş bulabileceğinizden eminim. (şimdi biraz baktım, icra memurluğu ve mahkemelerde yazı işleri müdürlüklerinde çalışabiliyormuşsunuz ve iş alanları çok genişmiş, Google ın yalancısıyım.) Lütfen kendiniz ve çocuğunuz için bir adım atın. Güçlü bir anne olun ki oğlunuz da sizinle gurur duysun.Adalet bölümü önlisans
Çok teşekkür ederim böyle güzel şeyler duymaya o kadar uzak kaldım gibi canı gönülden teşekkür ediyorum Allah razı olsunÇok güzel bir bölüm. Tam olarak benim alanımda değil o yüzden nasıl bir sistemi olduğunu bilmiyorum ama çok güzel bir iş bulabileceğinizden eminim. (şimdi biraz baktım, icra memurluğu ve mahkemelerde yazı işleri müdürlüklerinde çalışabiliyormuşsunuz ve iş alanları çok genişmiş, Google ın yalancısıyım.) Lütfen kendiniz ve çocuğunuz için bir adım atın. Güçlü bir anne olun ki oğlunuz da sizinle gurur duysun.
O laflara tatli dillere o yaslarda hepimiz kandik sonra üniversite bitip is arama döneminde gercekler kendini belli edip gözümüz açılınca ayrilmistik.Evet aynen öyle bazı şartlar yüzümden ailemi kaybettim iki Gül yüzüne ilgiye kandım ailem olsun dedim olmayan ailem ama gözümden yaş eksik olmadı
O laflara tatli dillere o yaslarda hepimiz kandik sonra üniversite bitip is arama döneminde gercekler kendini belli edip gözümüz açılınca ayrilmistik.
Senin yanlisin evlenmek olmus
Ailen icin cok üzüldüm.
Peki hic yakin akraban da mi yokma
Çıksam gitsem kapıdan gidecek yer bile yok bıraksam vermezler sırf canımı acıtmak için inat uğrunaGeçinemezsem diye buna katlanacak mısınız 25 yaşında?
Bırakın çocuğu onlara girin işe düzen kurun.
Sonra alırsınız çocuğu.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunKimini kimseniz olmaması kötü tabi ki
Ama bu elimizde olmayan sebepler
Elinizde olan şey ise bir işinizin olmaması
Bir işiniz kazancınız olsa emin olun bu kadar ayrılınmaz gelmeyecek eşiniz
Zaten sizinki eş de değil öyle bildiğimiz anlamda
Bence çocuk kreşlik olana kadar sabredip sonra bir işe girin
Bir an önce de kurtulun bu adamdan
Siz zaten kabulleneceksiniz durumu bellikiÇıksam gitsem kapıdan gidecek yer bile yok bıraksam vermezler sırf canımı acıtmak için inat uğruna
Anladığım kadarıyla ailesiyle birlik oturuyorsun,aynı evdesin degilmi? Bu adam ailesine güya delikanlılık yapıyor yanlarında sana ayar vererek..ama delikanlılık öyle olmaz.bu yaptığı ergenlikleri sizi kaybetmeye yakın süt dökmüş kediye döneceğini düşünüyorum.en acısıda kapı orda deyip kapıyı göstermesi,nasılsa gidecek yerimiz yokya rahatlıkla boyle söyleyebiliyor.yani görev çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?