Kız İsteme ailesine anlatacak bizii :)

lindse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
493
90
43
34
Merhaba kizlar biraz heyecanlı biraz da stresliyim paylaşmak istedim sevgilimle 1 yillik bi iliskimiz var aslında yeni olmasına rağmen iyi anlastigimizi ve birbirimizi sevdigimizi biliyoruz. Benim aileden herkes biliyor onun ailesinden kızkardeşi tek biliyor.Bu hafta aailesine söyleyecek ve aslında tepkiyle karsilayacaklarini düşünüyoruz ama inş umdugumuz gibi olmaz. Neden tepki verirler onu da söyleyeyim
1. Ben bu sene mezun olacak ve formasyon KPSS derken ise gitmem gecikecek onlar herşeyi oturmuş birini istiyorlar
2. Farklı memlekette olmamiz yani ailesi ayni memleketten tanidigimiz çevreden olsun istiyor
3. Biz faceden uzaktan ortak arkadaşlar vasitasiyla tanistik ve ailesi kesinlikle çevreden olmayan internetten birini getirme diyomus

Evettt sorunlar bunlar aslında haklilar da kendilerine gore yadirgamiyorum herkesin ayri kriteri olabilir . simdi ya karsi cikacaklar benimki iknaya caliscak yada ummadigimiz şekilde iyi katrsilayacaklar bakalim hafta içi belli olacak dua edin bana hayirlisi olur inş. :)) ama ne olursa olsun ben çok heyecanliyim :)) uzun yazdim biraz k.bakmayin kizlar

Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsın ınsallah arkadasım.
Insallah hersey cok guzel olurç

Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsın ınsallah arkadasım.
Insallah hersey cok guzel olurç

Tesekkur ederim :)) inş bakalim annesine söylemiş annesi tam da benim saydigim sebepleri söylemiş babama birakiyorum demiş bakalım artik simdi misafir var evlerinde onlar gidince babasına da anlatacaklar

Hayirlisi olsun cnm insallah hersey yolunda gider

Çok sukur kizlar bi sorun olmamis ama ben biseye çok sinir oldum o da su ailenin ortami gerilmesine diye gidelim tanisalim istemrzseniz olmaz demiş ( ailesinden çok ceknir de ) babası olmaz öyle şey tanisilmaya gidilirse geri begenmedik diyemeyiz yakismaz bize demiş . biliyorum ortami isitmak için dedi ama yine de çok sinir oldum simdi tlf acmiorum acmicam da yarin sindirim yatisinca knscam

Ben olsam bende çok sinirlenirdim kesin net konuşmalıydı erkek arkadaşın ama şöyle de bir şey var belki ailesinin tanışmaya gittiğinde geri dönemeyeceğini bildiği için formalite icabı da demiş olabilir nasıl olsa dönemezler ben söyleyeyim de nasıl olsa dönmeyecekler gibi.Ama tabi ki yanlış olmuş öyle demesi .

Aynen öyle formalite icabi ailesinin de gönlü olsun diye ama işte moralini bozdu yine de . dun kaç kez aradi falan acmadim da bgn knsrm artik olaylar güzel gelişmiş sonuçta :)

Hayırlısı olsun :)

ailesine fazla önem veriyo allah kolaylık versin tatlım seni kenara atar istemeseler dikkat et

Ya aslinda bana demişti herkesin gönlünü yapmak için gerekirse ailenin yaninda başka benim yanimda başka kns ben senin Nasil dusunduunu biliyorum zaten falan o da oyle yatpi ama kirildim yine de neyse hayirlisi artik ... Tanisma isteme söz nisan düğün ayrintilari burada anlatirim artik KK da :))

hayırlısı olsun hersey umarım çok güzel geçer .. diğer ayrıntıları da burda anlatırsın inşallah paylaşırsın bizimle

o nemiş öyle ya kendinden taviz verme ne alaka eşin hep arkanda olmalı

Ayy sanki kız almıcaklar kız vercekler bu ne Allah aşkına hele sevgilinin korkaklıgına ne demeli ,söylemiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi istemeye sen git bence

o nemiş öyle ya kendinden taviz verme ne alaka eşin hep arkanda olmalı

Ayy sanki kız almıcaklar kız vercekler bu ne Allah aşkına hele sevgilinin korkaklıgına ne demeli ,söylemiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi istemeye sen git bence

:)) allah seni... ailem kabul etse giderim :)) zaten is güçleşti anlatayim ; benim bu sene son sinif.onun isi güce var şükür ama tek maaş zorlar bizi onun simdi 45bin borcu var bankaya bi yandan o bi yandan da düğün masrafi olacak DİE zorlanirsiniz diyorlar benim okul bitince formasyon olayi var sonra KPSS o da ilk yolda olur mu bilmiyom bize kalsa formasyonun bitimi düğün yapalim ama ailesinin isteği ben KPSS yi de kazanayim atanayim sonra oda artik kacinci gitmem de kazanorim allah bilir. Ya bi yandan onlara da hak veriyorum bu zaman da geçim zor ama benim ailem max 1.5 yildan fazla beklemez çünkü tüm sulalem biliyor. Dun ailesiyle tartismis iste hadi ilk yil atanmadi ne olacak 1 yol daha mi beklicez formasyonu alsin o yaz düğün yapalim demiş .

Çok şükür halloldu herşey :)) annesi ameliyat olacak önümüzdeki haftalarda sonra iyileşince tanismaya gelecekler :))

hayırlı olsun hevesinizi kırmak istemem ama eğer hemen düğün planları yoksa tanışmayın derim ben bu benim fikrim tabi

hiç istekli değiller hadi hayırlısı kız tarafının iş bulmasını bekleyen bi bunlardır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…