- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
O elbiseyi giyme. Git bir alışverişe çık canım. Güzel bir etek bluz al. Biraz daha klasik olsun.. İstanbulda oturuyorsan bir fatihe çık derim :)
ızmıtte oturuyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O elbiseyi giyme. Git bir alışverişe çık canım. Güzel bir etek bluz al. Biraz daha klasik olsun.. İstanbulda oturuyorsan bir fatihe çık derim :)
ızmıtte oturuyorumm
etek gömlek kombini yapmalısın bence...
E izmirde de bulursun tesettür kıyafeti satan yerler. Büyük avmler falan var. Ya da istanbula gelmen de çok zor değil. Anadolu yakasında bir yerlere gelebilirsin. Çok güzel takımlar görüyorum ben Fatih tarafında. Tesettür mağazaları yoğunlukta olduğu için..
etek gömlek bencede elbiseler biraz daha kadınsı şu an için
Canım bende kapalıyım. Ben kot etek, kazak ve şal takmıştım.
Kıyafet falan almana hiç lüzum yok, isteme faslı olduğunda çık alışverişini yaparsın. Altı üstü tanışma olacak
Olduğun gibi gözükürsen daha sıcak karşılanırsın
Normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin ekstra bir şey yapmana gerek yok ki
ama bnı ılk defa gorcekler bu telas o yuzden
Bu yüzden daha kendin gibi olmalısın zaten
bn bıraksan hep pijama giyerım
Pijama iyidir ama o kadar da abartmadan ciddi söylüyorum sıradan insanların yanında ne giyiyorsan onu git zaten onlarda bir süre sonra sıradanlaşacak . Ben ilk tanışacağımda kot pantolon giydim üzerine bir gömlek gayet sıradan yani meğer onlar pantolon giyen kızları sevmezlermiş
bn pantolon tunık gıyerım ama sevmıyolar dıye etek gycem mecbur
Abartıya kaçmadan etek ve bluz kombini yapabilirsin veya uzun elbiseler oluyor tesettürlüler için .
Hayırlı olsun bu arada .
Sadece bir tanışmaya gelecekler zaten , isteme için sevgilinle çıkarsın kıyafetini alırsın canım
İşte onu söylüyorum ömrün boyunca sevdiğin şeyden bir başkası için vaz geçemezsin ki. Geçmemelisin de sen neysen o öyle kabul etmek zorundalar . Hiçte vazgeçemem valla hala giyerim arada laf ederler ben hep böyleydim derim . Onlar bana beğendirsinler kendilerini
maviy severim ben bu güzel bence belki farklı bi eşarp yada şal olabilir :)