Canım ben konunu açanın sen olduğunu şimdi anladım. Aileler gerçekten çok önemli. Senin durumunda gerçekten çok zor. Annen inatla hayır diyor. Bence sana bir tek yol kalmış oda kaçmak. Eğer onu gerçekten çok seviyorsan kaçabilirsin. Fakat öyle bir babaya ne denir bilmiyorum.Evlilik her zaman şans meselesi. Kaçıp mutlu da olabilir, bir süre sonra annen kabullenir onu mutlu olursun belki fakat kaçıpta annen kabullense bile onun evinde onun ailesiyle geçinmeyebilir mutsuz da olabilirsin. Aslında yine dediğim gibi onu çok seviyorsan bence senin için en iyisi onunla kaçmaktır. Yani ister kaç ister kaçma ister onunla evlen ister evlenme,evlilik her zaman risktir. Yani çok sevdiğinle evlenir mutlu olabilir, olmayadabilirsin yada görücü üsulüyla biriyle evlenip mutsuz olacağını düşünebilir fakat mutlu olabilirsin.Yani hiç kimse şununla evleneceksin mutlu olucaksın diye bir garanti veremez sende veremezsin.Yani o yüzden söylediğim gibi onu çok seviyorsan bir süreliğine aileni göze alarak kaç, eğer ileride pişman bile olsan onu çok seviyordum kalbimi dinledim diyebilirsin fakat İNŞALLAH hakkında HAYIRLISI olur mutlu olursun.