• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailenin olduğu şehirde mi calismak ayrı şehirde mi

Hemsireomur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
17
13
18
Merhaba ben arkadaşım için sorucam. Kendisi okul öncesi öğretmenligi bitirdi ailesi Kayseri'de kendisi Trabzonlu Kayseri'de kalmak istemiyor her yeni taze mezun gibi değil ailesi çok zorluyor babasından şiddet görmüş. Şimdi kendisi Kayseri de de işlere başvurdu yani kreslere a.a Trabzon'da da vurmak istiyor. Teyzesi de ona asgeri ücretle bir yerden sonra geçim olmayacağını mutsuz olacağını söylemiş. Ben böyle bir şeyle karşılaşmadım icin yanlış yönlendirmek istemedim. İllaki deneyimi olan biri vardır sizce bu kiz ailesinin evinde durup ise mi başlamalı yoksa Trabzon da kendine asgari ücret ile bir hayat mı kurmata calismali

İş hayatı kolay değil, gitti başladı işten çıkardılar ya da maaşını ödemediler ne yapacak? Ailesinin yanında biraz deneyim kazansın, para falan biriktirsin, başka şehirlere sonra bakar. Kira mira derken maaş da vermezlerse aileyle daha çok yüzgöz olur.

Önce birikim sonra. Fakat aile ile o para hiç olacaksa da çıksın gitsin

ilk etapta kayseride çalışıp birikim yaptıktaktan sonra ayrı eve geçmeyi düşünebilir. direk asgari ücretle başka şehirde ayrı eve çıkmak oldukça zor gelebilir

Back