- 25 Haziran 2017
- 216
- 81
- 98
- Konu Sahibi minikorganizer
-
Onlar şuanda düğünde eğer gidip öyle bir şey yaparsam benimle asla konuşmazGit orda giyin. Ama giy içinde kalmasın banada çok yaptılar eve hapsettiler ama şuan büyüdüm üniversite mezunu oldum ve inadına giyiyorum ağızlarını açamıyorlar sende davandan vazgeçme al elbiseyi giy orda
Haaa ben seni sandım iyide başka elbise var mı canımsın ya kaç yaşındasınOnlar şuanda düğünde eğer gidip öyle bir şey yaparsam benimle asla konuşmaz
Başka elbisem var ama onlara da izin vermez sadece bi bluz pantolon ile gitsem bile bana dikkat çekmeye çalışıyorsun der o derece,21 yaşındayımHaaa ben seni sandım iyide başka elbise var mı canımsın ya kaç yaşındasın
Üstümden bi sorun yok da bacağımın gözükmesi onun için sorun yoksa kesinlikle öyle yapardımÜstüne ince uzun hırka, ceket felan giy orada da sıcak oldu der çıkarırsın. Zaten şimdi düğün ler de misafirler oynamıyor oturursun büyük ihtimalle
İyide sen aileni bilmiyor muydun ayni yaştayız üzücü bir durum ne istiyorlar tesettüre girmeni falan mıBaşka elbisem var ama onlara da izin vermez sadece bi bluz pantolon ile gitsem bile bana dikkat çekmeye çalışıyorsun der o derece,21 yaşındayım
Elbisenin tamiratını babama yaptırdım gördüğü için bir şey demeyeceğini düşünmüştüm ve evet tesettüre girmemi istiyorlarİyide sen aileni bilmiyor muydun ayni yaştayız üzücü bir durum ne istiyorlar tesettüre girmeni falan mı
Haydaaaa sakın istemiyorsan sakın evlen kurtul dicem oda yok erkekler çok karaktersiz olmuş çalışıp meslek edinmekten başka çaren yokElbisenin tamiratını babama yaptırdım gördüğü için bir şey demeyeceğini düşünmüştüm ve evet tesettüre girmemi istiyorlar
Okul olarak evden uzak bir yere nakil düşünüyorumHaydaaaa sakın istemiyorsan sakın evlen kurtul dicem oda yok erkekler çok karaktersiz olmuş çalışıp meslek edinmekten başka çaren yok
Canım bizimkiler bile göndermedi seninkiler hayatta yollamazOkul olarak evden uzak bir yere nakil düşünüyorum
O konuda bir şey diyebileceklerini sanmıyorum çünkü lisede dahil evden uzakta okudum fakat zorlandığım için dönmüştümCanım bizimkiler bile göndermedi seninkiler hayatta yollamaz
Elbisenin dikiminde babamın da payı var ve üzerimde gördü diğer elbiselerime göre babama normal geleceğini düşündüm çünkü kesinlikle açık bir elbise değil,düğün işi de geçti artık gitmem imkansızBaşka elbiselerine de izin vermeyeceğini söylüyorsun. E be güzelim neden aldın o zaman o elbiseleri? Babanın huyunu biliyorsan...
Suyuna gitseydin, düğün kaçıyor bir yandan
Gerçekten üzücü, son dakika seni en yakın arkadaşının düğününden mahrum bırakması....Elbisenin dikiminde babamın da payı var ve üzerimde gördü diğer elbiselerime göre babama normal geleceğini düşündüm çünkü kesinlikle açık bir elbise değil,düğün işi de geçti artık gitmem imkansız
Evet maalesef öyle olduGerçekten üzücü, son dakika seni en yakın arkadaşının düğününden mahrum bırakması....
Baban düşüncesizliğin alasını etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?