Ailenin kıyafete aşırı karışması

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
98
Şuan en yakın arkadaşımın düğünü var bu sebepten ötürü iki haftadır elbiseydi ayakkabıydı uğraşıyorum bi elbise var diye 70km lik yol gidip geldim bi kaç kere kısacası çok uğraştım,hatta elbiseyi annem de babam da biliyordu Boyu tam dizimde fazla kısa değil yaka veya sırt dekoltesi de abartılı değil hatta yok,düğüne gidicez tam kapıdan çıkarken babam sinirli bir şekilde bana bakarak sen ne yapmaya çalışıyorsun,dikkat çekmeye çalışıyorsun git çabuk üzerini değiş böyle kapıdan adımını bile atamazsın dedi annem ne kadar elbisenin gayet normal olduğunu söylemeye çalışsada babam gitmeme izin vermedi,kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten sonuçta arkadaşım ve o kadar hevesli hevesli giyinip kuşanıp düğüne gitmeye saniyeler kalmışken bütün uğraşlarım hevesim resmen kursağımda kaldı

Onlar şuanda düğünde eğer gidip öyle bir şey yaparsam benimle asla konuşmaz

Üstüne ince uzun hırka, ceket felan giy orada da sıcak oldu der çıkarırsın. Zaten şimdi düğün ler de misafirler oynamıyor oturursun büyük ihtimalle

Başka elbisem var ama onlara da izin vermez sadece bi bluz pantolon ile gitsem bile bana dikkat çekmeye çalışıyorsun der o derece,21 yaşındayım
İyide sen aileni bilmiyor muydun ayni yaştayız üzücü bir durum ne istiyorlar tesettüre girmeni falan mı

Zaten 21 yaşında herkes dikkat çeker babalar arada yapabiliyor. Keşke şirinlik yapsaydın biraz, üzerime bir şal alayım falan deseydin. Bilmiyor musun babanın huyunu?

Elbisenin tamiratını babama yaptırdım gördüğü için bir şey demeyeceğini düşünmüştüm ve evet tesettüre girmemi istiyorlar
Haydaaaa sakın istemiyorsan sakın evlen kurtul dicem oda yok erkekler çok karaktersiz olmuş çalışıp meslek edinmekten başka çaren yok

Başka elbiselerine de izin vermeyeceğini söylüyorsun. E be güzelim neden aldın o zaman o elbiseleri? Babanın huyunu biliyorsan...
Suyuna gitseydin, düğün kaçıyor bir yandan

Başka elbiselerine de izin vermeyeceğini söylüyorsun. E be güzelim neden aldın o zaman o elbiseleri? Babanın huyunu biliyorsan...
Suyuna gitseydin, düğün kaçıyor bir yandan
Elbisenin dikiminde babamın da payı var ve üzerimde gördü diğer elbiselerime göre babama normal geleceğini düşündüm çünkü kesinlikle açık bir elbise değil,düğün işi de geçti artık gitmem imkansız

Gerçekten üzücü, son dakika seni en yakın arkadaşının düğününden mahrum bırakması....
Baban düşüncesizliğin alasını etmiş

Dengesiz sanırım biraz baba? E görmüşsün elbiseyi be adam! Neyse bence birşeyler giyin ve gidin düğüne. Sonra içinizde kalmasın madem yakın arkadaşsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…