ailemle tatile cıkmak istemiyorum

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
bir tatile gidiyoruz ama sadece onların programlarına gore! gecen yaz ailemle tatile gidecektik sabah su anki nisanlım olan sevgilimin yanına gidecektim annem basladı ne yapacakmısım dısarda ne isim varmıs gormeyiversem olurmuymusum cantamı hazılamalıymısım........ vıkvıkvık......... bir de ben denize girmem sevmem sahilde oturur muzik dinlee kitap okurum guneslenirim... gidince denize girecekmisim girmezsem burnumdan getirirmis hayatı zindan edermis kitapp falan okumıcakmısım hep ona karsı guler yuzlu olacakmısım ... bu laflardan sonra nasıl guleceksem neyse o kadar daraldım ki o gun bir gun once de tatil planıno iki gun uzatmıslar benim haberim yok roportaj ayarlamıstım muhabirim bende ya dediginiz tarihte donelim ya da ben erken donerim bana boyle dediniz isimi boyle ayarladım demistim tum gecede babamın laflarını dinlemistim shiden bi isim varmıs gibi izin alamamısım keyiflerini kacırıyomusum o sabahta o olay olunca cektim gittim evden tellefonu kapattım sevgilimin yanına gittim donmıcem falan deidim o da beni babaannemlere bıraktı tabi annem uc saat sonra adımı cıkarmıs ailede kocaya kactı diye bir ay konusmadım eve gitmedim bbabamla konusunca affetti beni yaptıgım hatayfı ama bi ders vermem gerekiyordu

hafta sonu urfaya gidicez altı ay sonra fugumun var son tatil dediler vs yarın gece yola cıkacagız ama aksam yedi de bi davet var is yerimde gorevli muhabir olarak beni yazdı babama dedim once 11 de cıkarız yola diyodu ben gec gelicem eve deyince 9 da evde ol demeye basladı bende en gec 9 bucukta olurum dedim ama o sanki urfa kacıyomus gibi 9 da evde ol bi de sen gelecen yola cıkıcaz tasası cekmek istemiyorum dedi cok bozuldum bana da isime de saygıları yok artık anladım

yazın yine tatile cıkmak isterlerse kusura bakmayın iznimi balayına saklıyorum dicem onlar gezecek diye ezile buzule izin istemekteb de usandım tatile cıkmayan ailelere ozeniyıorum resmen

sizce dogru bi karar mı balayına saklamak izni gitmemek napayım ben simdi

Aynen balayina saklayacaginizi söyleyin.
Sizin ki tatil degil resmen iskence gibi birsey daha gitmeden stresi baslayan bir tatil ne kadar tatil olabilir ki gercekten.

Karman çorman bir yazım üstelik bir de muhabirmişsiniz öncellikle konunuzu kendiniz okuyun ve yanlışlarınızı,devrik olan kısımları düzeltin.Çünkü anlaşılması çok zor..

Bi kere en başında ailenizin sizin işinize saygılı olması gerekir. Bence en önemli nokta bu tatilden önce. Ne demek işini tatilimize göre ayarla! Baban seni anlayıp idare etmez de patron eder mi? Ne saçma bi düşünce lütfen kusura bakma ama çok kızdım. Iş bu netice de. Izin bile alamayabilirdin. Senin ailenin egosu çok yüksek bence baksana kendilerini patronlarından daha önemli görüyorlar

vikvikten sonrasını okumadım. Çok saygısızca geldi. Evlenip gdince bu "vikviklemeleri" bile özlersin.

ne kusuru canım bende cok kızıyorum izin alamadım demeye korkuyorum valla bi hafta suratlarına bakılmıyo

vikvikten sonrasını okumadım. Çok saygısızca geldi. Evlenip gdince bu "vikviklemeleri" bile özlersin.

annemin bana olan tavırlarını yazdıgım bi konu vardı onı onerririm size hic de ozleyicegimi sanmıyorum kuru gurultuyu sonucta yasamayan bilemez

Aileniz sizi bu tatile acaba işinden sogusun falan diye mi götürüyor sanki gazetecilik yapmanızı istemiyorlar gibi.Sonuçta siz muhabirlik yapıyorsunuz belirli gün ve saatlerde röportajınız falan olabilir ama aileniz 9 da evde olacaksın diye tutruyorlar sonuçta gazeteciler yeri gelirse sabahlıyorlar,ve siz röportajım var dediginiz hal de size sormadan tatili uzatıyorlar.

diyorum ya canım bana da işime de saygı duymadıkları anlamını çıkarıyorum ben bundan , hem ben o evi terk ettiğim gün iki saat telefonum kapalı olduğu için telaşlandılr ulaşınca bağırıp çağırdılr babaannem benim yanımda deyince tatile çıktılar 10 günlüğüne........ değerim ortada bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…