Ailemle tatil yapmak evliliğimi etkilermi?

bence eğer ikisinin de izni varsa ve biri bir yerde biri bir yerde ise o evliliği bozan bir tatil olabilir

ama adam çalışıyor ve hiç izni yok

bu durumda kadının sürekli evi bekleyip kendini kurması yerine kafa dinlemesi daha uygun gibi

ya da biz demek ki öyle alışmışız

eşim ile biz arada yaparız öyle haftalık aile yanı gitmeler

şimdi çocuk olunca haftadan uzununu çocuk kaldırmıyor zaten

iyi geliyor esasen farklı ortamda zaman geçirmek

ama bu birlikte yapacağımız tatilden çalmadan tabii

hatta eşime vde yalnız kalmaktan şikayetçi sıkılıyormuş o

ben çocukla kaldığım için sıkılacak zamanım da olmuyor

arada takılırım ben şehir içinde bir otelde 3 gün kalayım da siz evde kalın diye

hatta burada Çeşmeli Otel var orada kalayım bir kaç gün dedim eşim onun yerine Çeşme'de otel ayarlamış ailecek :)))

eşimin izni yok,haftasonları bile çalışıyor. Tatile de hamile olmasam belki gitmek istemezdim ama çok bunalıyorum. Eşim de git kal falan diyor,ama sonra da ben sensiz napıcam da diyor. kafam karıştı.. aslında o burda sıcakta işe gidip gelirken ben rahatça denize de giremem sanırım .. :KK43: yani uzun süreli olmadan 2haftalığına falan gidiip dönsem diyorum,eşim otobüs yolculuğu yapma ben de alamazsam seni ailenle dön napalım diyor bu sefer..
off napcaksam..

Yahu 1.5 ayda bir evlilik sarsılıyorsa sarsılsın bir zahmet ama bana sorarsan ben eşimi bırakıp gitmem hiç bir yere

bence de klima taktırın yoksa varda daha çok kullanın, benim son ayım ağustosa denk gelmişti sürekli buz yiyordum

sen hamile o sigarayı bırakmış gerilim normal

bence gitme çünkü adamın hiç gönlü yok, gönlü olsa bile sigaraya geri başlar, bebekte geliyorken sigaraya hiç başlamamalı bence

aranızdaki problemlere başka türlü çözümler arayın derim, açın klimayı bi kaç yabancı kriminal dizi bulun sezon sezon izleyin işte valla bu yapış yapış uyuz yaz ayları başka türlü geçmiyo

Evimiz kira olmasaydı klima işini düşünmezdim hemen çözüm bulurdum ama.. :KK43:

1-2 gun olsa iyide.1,5ay esinden ayri olurmu.esinin olmadigi yerde ne isin var hamile basinla.bence git azcik.havani al don ve evliligini yolina sokmaya calis.hamilelik zor ama dogumdan sonrasi daha zor olur derler.yani.evliligin dahada sarsilmadan onlemini al.

Gerçekten de doğumdan sonra daha mı zor olucak yaaa :KK43: :KK43:

Ya o kadar uzun kalmayın ya da esiniz de sizinle gelsin. Aranızda sorunlar varsa sıkıntıya sokabilir uzun ayrılık ama kısa ayrılık ozlem iyi gelebilir tabi nasil bir iliskiniz var bilmiyorum
Valla aramızda sorunlar kavgalar biz evlenirken de vardı :KK70:
evlenince de devam etti,hamilelikte de devam ediyor. İlişkimiz bir garip. kavga edip barışıyoruz geri tartışıyoruz falan..

Ben gidip 10-15 gun kalip dönüyorum, bu arada esim de gelip kaliyor islerini ayarladikca. Eger kizim orda cok iyi vakit geciriyor olmasa o kadar bile gitmezdim. 1.5 ay uzun bir sure, evinizi ozlersiniz. Arada gidip 1 hafta 10 gun kalıp dönün oylesi ikinize de iyi gelir.

Eşimin izni yok işte,olsa gelip beni alır 10-15gün sonra,belki onun için bile izin alamıycak :KK43:
Bu yüzden soruyorum kalırsam sorun olur mu uzun süre diye :KK43:

Merhaba kizlar. Sicaklardan bayilmak uzereyim sanki. 19haftalik hamileyim bu arada..
Eşim de iyce bi garipleşti,önceleri daha anlayışlıydı sanki.Ben mi büyütüyorum yada bilmiyorum ama,bi çok şeyde alttan alan adam 2-3 haftadır nazlanıp duruyor bana.Kavgalar tartısmalar arttı,bazen köpürüp birbirimize hakaret de ediyoruz falan. ( 1 yıla yaklaştı evliliğimiz.)
Sıcaklar beni çok bunaltıyor evdeyim dışarı olabildiğince az çıkıyorum ama,insanın başı ağrıyor,uyku uyuyamıyorsun.burnum kanıyor..Bir de bukadar şeyin içinde beyfendi ile uğraşıyorum. Öte yandan,ailem de beni yazlığa çağırıyor.Yazlığa gitsem,oraların havası daha güzeldir,rüzgarlıdır,en azından deniz imkanı var.Doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor yüzmenin belki duymuşsunuzdur. (Ne kadar doğru bilmiyorum ama) Hoş ben pek fazla yüzme bilmesem de kıyıda serinlesem o da yeter heralde.
Annemlerin yanına gitme fikri bi yandan iyi..
Bi yandan da işte eşim beni düşündürüyor. Siagarayı bıraktı bi rsüredir kısa bir zaman oldu. Hadi tekrar başlarsa ben yokkken.. Ya da aramıza giren soğukluk daha da büyürmü ki?
Ailem 1.5 ay daha orada.Eşimin izni yok bu aralar,eşimle bu konuyu konuştuğumuzda gideceksen istiyorsan git diyor. Ailenle dönersn ben seni alamazsam diyor. Ama bir dediği bir dediğini tutmuyor eşimin,dün de gitme ben napıcam dedi mesela.
kızlar sizce naapsam? 1.5 ayı ailemle geçirmemin bi sakıncası olabilir mi evliliğim açısından? Bu arada eski konuma bakanlar bilebilir eşimin ailesiyle görüşmüyorum,ben oraya gidince o da ailesine gidip kalabilir yada tek başına da kalabilir.
Siz olsanız napardınız? :KK43:
3-5 gün gitmeyi anlarım,eşimle bir haftasonu gitmeyi analrım ama 1,5 ay bana göre çok uzun.

15 gün kalın dönün otobüsle. Hamileyken zor oluyosa çok uzaksa eşiniz de bir haftasonu gelsin sizinle bir gece kalsın dönsün. Yaz aylarında hep böyle geçiyor.Çok garip bir şey değil :)

12saatlik yol nerden baksan.. uzak yani.. otobüs zor olucak diye eşim de evhamlanıyor.Hem götürüp hem getirmek için izin alamıycak.. o yuzden soruyorum işte,gittim diyelim uzun kalsam sorun olur mu diye.. . :/

ben eşlerin ayrı tatiline karşıyım.. bu net ben de. ama illa ki gitmek istiyorum diyorsanız 1 haftayı aşmamak da fayda var. eşimle hiçbir problemim yok çok şükür. ama 1,5 ay ayrı kalıp tatil yapsam soğukluk oluşacağını düşünüyorum.

Kızlar sanırım,annemlerin dönmesine yakın eşim beni götürüp gelicek ve ben bizimkilerle araba ile dönücem. Yani çzöüm bu geliyor aklıma.. Eşimle de bu kadar da konuşmadım zaten,kendim düşünüyorum böyle (Tabi buradaki yorumlar da yardımcı oldu böyle düşünmeme) .. İstemedği uzaklaştığı bir konu benim gitmem konusu çünkü.. :) Ben istiyorum diye git diyor ama.. içim rahat etmiycek sanırım ...

nolcak canım gittiğiniz yere götürürsünüz, bizim evde kira bi yaz bile geçiremedik mecburen taktırdık, giderken götürcek tekrar takma bedelide 100-200 lira bişeymiş, bu kadar eziyet çektiğine değmez valla

Aaa taşınabilir olup,eve de zarar vermeyen bir şeyse.. olabilir aslında..:KK45:

ay bugünlerde her konuya aynı şeyi yazıyorum,
beni de hasret bastı,
eşim yurt dışında.
şimdilik 2 hafta oldu,
gönderirken ne olacak canım idare ederiz diyen ben öldüm bittim resmen,
ne sırnaşıkmışım yahu,
imkanı yok bir buçuk ay ayrı kalamam herhalde.
bir ay sonra gelecek, utanmasam gün sayacı yapıcam :KK43:

siz de o kadar uzun süre kalmayın bence, zaten kalamazsınız, öyle baştan insana kısa süreymiş gibi geliyor da.
çok mu uzak yazlık, illa birinin sizi getirmesi mi gerekiyor?
20 haftalıkken otobüsle 4 saatlik yolculuk yaptım çok kolay geçti. Kendiniz dönemez misiniz?

Bu sıcaklarda kısa bir tatil iyi gelir, mümkünse gidin.

ay bugünlerde her konuya aynı şeyi yazıyorum,
beni de hasret bastı,
eşim yurt dışında.
şimdilik 2 hafta oldu,
gönderirken ne olacak canım idare ederiz diyen ben öldüm bittim resmen,
ne sırnaşıkmışım yahu,
imkanı yok bir buçuk ay ayrı kalamam herhalde.
bir ay sonra gelecek, utanmasam gün sayacı yapıcam :KK43:

siz de o kadar uzun süre kalmayın bence, zaten kalamazsınız, öyle baştan insana kısa süreymiş gibi geliyor da.
çok mu uzak yazlık, illa birinin sizi getirmesi mi gerekiyor?
20 haftalıkken otobüsle 4 saatlik yolculuk yaptım çok kolay geçti. Kendiniz dönemez misiniz?

Bu sıcaklarda kısa bir tatil iyi gelir, mümkünse gidin.

Otobüs yolculuğu 12 saat sürüyor :KK43:
Tek başıma eşim bırakmaz beni.. aten ben de kendime güvenemem heralde. hepi topu 2 mola veriyor firmalar uzun yollarda da :KK43:
beni bırakıp alması gerek aslında ama izni yok ona da :KK43: gidiş geliş en az 2 gün alıcak çünkü.. sık sık alamıycak onu da. normalde haftasonları bile çalışıyor zaten :KK43:

Otobüs yolculuğu 12 saat sürüyor :KK43:
Tek başıma eşim bırakmaz beni.. aten ben de kendime güvenemem heralde. hepi topu 2 mola veriyor firmalar uzun yollarda da :KK43:
beni bırakıp alması gerek aslında ama izni yok ona da :KK43: gidiş geliş en az 2 gün alıcak çünkü.. sık sık alamıycak onu da. normalde haftasonları bile çalışıyor zaten :KK43:

çok uzunmuş ya, eşin alıp bıraksa bile zor olur.
uçak ihtimali yoksa bence hiç yeltenme.

1.5 ay cok uzun git bi hafta 10 gun kafa dinle gel. Bu erkekler karilari hamileyken bi gariplesiyorlar onlarinda hormonlar gidip geliyor heralde. Takma onun dediklerini sen nasil rahat ediyorsan oyle takil

Ben kesin giderdim. Eşim hiç sorun yaratmaz böyle konularda. Hatta evden dışarı çıkmadığım için zorla :KK66: bi çıkalım hava al ya da seni istediğin yere gönderim der. Ev biti miyim neyim :KK66:

Sende eşinle konuş 15 gün bile olsa git.

Eşiniz git demiş zaten ama 1.5 ay çok fazla eşiniz ne yapacak yani. Hem sizde sıkılırsınız onca zaman. Bence 15-20 gün idealdir sonra kendinizde dönersiniz daha çok ilerlemiş hamileliğiniz hava değişikliği de olur size

Gitmem ben olsam eşim yok yeni evlisin.Birde sen hamilesin eşin sigarayı yeni bırakmış az sabır birbirinize adamın stresi belli ilk zamanlar sinir yapar.Sigara bırakma çünkü vucut yıllardır dışardan fazlası ile nikotin aldığı için nikotin üretimi yapmıyor. Şimdi dışardan bi yükleme yok vucut bi bırakıyor ne oluyor şimdi diye.E sen zaten hamlesin.Başlı başına bi stres.Bak önce git demiş ama senden beklentisi var.İstiyor ki onu bırakma,sensiz ben ne yapayım demiş.Zor günleri birlikte anlatın.

Eşimi bırakıp gidemezdim içimden gelmezdi sanırım illa gideceksem de 1 hafta falan kalır dönerdim bence o şekilde düşünebilirsiniz çünkü 1,5 ay çok fazla bir süre yemeği, temizliği, cinselliği insan herşeyi düşünüyor bir erkek o derece bırakılmamalıHoppa

X