- 24 Temmuz 2013
- 3.495
- 1.803
- Konu Sahibi lightpinklady
Merhaba kizlar. Sicaklardan bayilmak uzereyim sanki. 19haftalik hamileyim bu arada..
Eşim de iyce bi garipleşti,önceleri daha anlayışlıydı sanki.Ben mi büyütüyorum yada bilmiyorum ama,bi çok şeyde alttan alan adam 2-3 haftadır nazlanıp duruyor bana.Kavgalar tartısmalar arttı,bazen köpürüp birbirimize hakaret de ediyoruz falan. ( 1 yıla yaklaştı evliliğimiz.)
Sıcaklar beni çok bunaltıyor evdeyim dışarı olabildiğince az çıkıyorum ama,insanın başı ağrıyor,uyku uyuyamıyorsun.burnum kanıyor..Bir de bukadar şeyin içinde beyfendi ile uğraşıyorum. Öte yandan,ailem de beni yazlığa çağırıyor.Yazlığa gitsem,oraların havası daha güzeldir,rüzgarlıdır,en azından deniz imkanı var.Doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor yüzmenin belki duymuşsunuzdur. (Ne kadar doğru bilmiyorum ama) Hoş ben pek fazla yüzme bilmesem de kıyıda serinlesem o da yeter heralde.
Annemlerin yanına gitme fikri bi yandan iyi..
Bi yandan da işte eşim beni düşündürüyor. Siagarayı bıraktı bi rsüredir kısa bir zaman oldu. Hadi tekrar başlarsa ben yokkken.. Ya da aramıza giren soğukluk daha da büyürmü ki?
Ailem 1.5 ay daha orada.Eşimin izni yok bu aralar,eşimle bu konuyu konuştuğumuzda gideceksen istiyorsan git diyor. Ailenle dönersn ben seni alamazsam diyor. Ama bir dediği bir dediğini tutmuyor eşimin,dün de gitme ben napıcam dedi mesela.
kızlar sizce naapsam? 1.5 ayı ailemle geçirmemin bi sakıncası olabilir mi evliliğim açısından? Bu arada eski konuma bakanlar bilebilir eşimin ailesiyle görüşmüyorum,ben oraya gidince o da ailesine gidip kalabilir yada tek başına da kalabilir.
Siz olsanız napardınız?
Ya o kadar uzun kalmayın ya da esiniz de sizinle gelsin. Aranızda sorunlar varsa sıkıntıya sokabilir uzun ayrılık ama kısa ayrılık ozlem iyi gelebilir tabi nasil bir iliskiniz var bilmiyorum