Ailemle samimi olmak istiyorum ama bu hata mı olur?

Aynen öyle maalesef.. akıllandılar aslında ama fayda etmiyor tabi olanlara ..

Görüşün gidin gelin son bir sans verin baktınız hala aynılar düzelme yok sizin evinizde huzursuzluk çıkarırlarsa (ama kv soylenmesini kastetmiyorum) o zaman yine mesafe koyarsınız

Görüşün gidin gelin son bir sans verin baktınız hala aynılar düzelme yok sizin evinizde huzursuzluk çıkarırlarsa (ama kv soylenmesini kastetmiyorum) o zaman yine mesafe koyarsınız
Yok asla onlar birşey diyerek huzursuzluk cıkarmaz cıkarırsa onlar gittikten sonra kv yapar bana

Yok asla onlar birşey diyerek huzursuzluk cıkarmaz cıkarırsa onlar gittikten sonra kv yapar bana

Hiç takmayin onu ne derse desin herkes dönsün önce bi kendine baksin herkesin geçmişte ufak yada büyük hataları olmuştur olmasa iyiydi ama olmuş artık yapacak bisey yok

Ben evime sokmazdım. Görmek istediğimde gider görürdüm. Ne olacağı belli değil, tutarlı da değiller. Evde olay çıkar ne bileyim kavga edersiniz, kv der ki annenler geliyodu noldu küs müsün seni nasıl bıraktılar vs saçma sapan konuşur. Sinirlerini daha da çok bozabilir.

Tam olarak içimdekileri yazmışsınız.Ne olabilir aile ailedir ayrılmayın diyecektim vazgeçtim.Huzurunuz için uzak durun,huylu huyundan vazgeçmez.Anlamadığım şey anne babanız neden evli kalma konusunda ısrarcı.En azından konuda öyle anladım.Evliliğin içini boşaltmakla kalmamışlar yorum yapılamaz halde şaka gibi

Bence özlüyorsunuz davet edin hem annenler gelince niye kayınvalideyi çağırmak zorundasınki çağırma.Bencede seni sahipsiz sanmasınlar bence çağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…