Merhaba ben 19 yaşında bir genç kızım.Yaklaşık 2 aydır güzel giden bir ilişkim var.Okulum kapalı olduğu için bir dönem babamın çalıştığı fırında çalışmaya başlamıştım.O sıralar orada benden 2 yaş büyük olan erkek arkadaşımla tanıştım ve ben işten çıktıktan bir süre sonra sevgili olduk.Babamla erkek arkadaşım birkaç senedir birbirlerini tanıyorlar,babam erkek arkadaşımı çok seviyor çok iyi anlaşıyorlar fakat ona bu durumu söylediğimiz zaman neler olur bilemiyorum.Annem de babamın tepkisinden korktuğu için ilişkimizi hiç istemiyor,ben erkek arkadaşımla her görüşmek için dışarı çıktığımda eve gelince suratla karşılaşıyorum.Sürekli içimde bir sıkıntı var çok üzüleceksin keşke hiç başlamasaydın falan diyor.Neden diye sorunca ben de bilmiyorum ama öyle hissediyorum diyor.Erkek arkadaşımı çok seviyorum,o da beni çok seviyor,yani ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum.Zaten ailemin de bana sunabileceği mantıklı bir sebep yok ayrılmamız için.Dediğim gibi,babam sevgilimi çok seviyor,sürekli dışarı çıkıyorlar beraber,geziyorlar,telefonda konuşuyorlar falan filan ama ondan gizleyerek görüştüğümüzü öğrenince hem kızacak hem de daha çok erken,okulunu bitir,işe gir öyle düşün böyle şeyleri diyecek.Biz de benim okulum bitmeden evlenmeyi düşünmüyoruz zaten,ama yine de babam sevgililik için de erken diyecek biliyorum.Evden çıkarken artık çok rahatsız oluyorum,her gidişimde bir kız arkadaşımla çıkıyorum diyorum ama o da biriyle görüştüğümün farkında biliyorum.Detayına kadar soruyor sorguluyor ben eve gelince çünkü.Babama okul bitince söyleyelim desem,birkaç ay sonra okulum açılacak ben şehir dışına gideceğim,o zaman erkek arkadaşımla görüşürken daha da sıkıntı olacak.Yapabilirsek yani işini ayarlayabilirse erkek arkadaşım da aynı şehire gelmeyi düşünüyor okulum bitene kadar.Sizce babama nasıl söylemeliyiz,ne zaman söylemeliyiz?