kızlar, 1 yıllık ilişkim var, daha önce konu açmıştım.nasıl konuşcam ailemle ciddi olduğumuzu nasıl etcem die, konuştum aradan baya süre geçti, babam biliyor, karşılıklı konuştuk ettik.ama ilerisi için hiç bişey söylemedi
sonrasında bi kaç hafta geçti sevgilimin ısrarıyla babası babamın numarasını istedi dışarda önce bi ön görüşme yapmak için.anneme söyledim zar-zor.babamın numarasını istiyor ... ailesi diye.o da önce duraksadı, tamam konuşayım da ne konuşacakmış falan dedi önce annemde, ben de tabii ki de muhatab olacağınız kişileri önceden bi tanımak amaçlı konuşmak istiyor dedim.vereyim mi numarasını diye anne önce sna sorayım dedim dedim.hmm tamam ben önce babana sorayım dedi.kahvaltıda sormuş, babam önce kızmış tabi, kahvaltıdan kalkarken (abim askerde 1 aydan az kaldı gelmesine) abisi gelsin sonra deyip kapatmış konuyu
ha olumsuz bişey de demedi ama.moralim acayip bozuldu.bu arada abimi de teyzekızım var onla aralarını yapmak nişanlamak istiyorlar bir süredir.ama aralarında duygusal hiç bişey yok.abimde istemiyor kaç kez söyledi ama hala ısrar ediyrlar.bu yüzden ya abimin gelnesini onun işini yapmak için bekliyorlar, ya da benim işi uzatmak için
memur takıntısı var anne-babamda.memur değil diye istemiyorlar.memur isteyenler var beni, onları niye düşünmüyormuşum ya beni seviyorum sevgilimi, istiyoruz birbirimizi, mutluyuz biz.ALLAH'a şükür çalışıyoruz, gelirimiz de iyi.anlam veremiyorum.kendi isteklerini üzerimizde gerçekleştirmeye çalışıyorlar.bizim istek ve hayallermizi önemsemiyorlar.ben şu an bekleme aşamasındayım.sevgilim nişan hazırlıkları için birikim yapmakta.ailesi görüşme günü için haber bekliyorlar.ben de abim gelmesini bekliyoruz dedim.artık gelince ne olacaksa, onu mu evlendirirler off...kızlar abim için de üzülüyorum, kendim için de üzülüyorum.bu tutumları değişmedi değişmicek.abim çok aktif, konuşkan biri değildir, elek. elektronik:mühendislik bitirdi.gelince işine başlıcak.ama evlilik için hazır değilim diyor, ki zaten kız arkadaşı da yok yani.allahım dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun, işim, işimiz çok zor