• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin İlgisizliği

Bitanem o zaman cidden bu insanlara çare yok. Dediğim gibi, kendi dertlerine düşmüş, büyük bir bezginlik ve mutsuzluk içinde yaşıyorlar. Hiç birşeye tahammülleri kalmamış. Benim de 13 yaşında bir kızım var. Bir dönem benim de kendimle alakalı büyük sorunlarım olmuştu, o dönem ona asla ilgi gösteremedim, bu dönem çok uzun sürdü. O zaman kendimi hayattan kopmuş gibi hissediyordum. Çok bezgin ve yılgındım. Dediğin gibi , bana gelip birşeyler anlatsa sadece kafa sallıyordum, aslında dinlemiyordum bile çünkü kafam hiç kaldırmıyordu. İlgi çekmek için yaptığı tuhaf davranışları bile görmezden geliyordum. Çok kez ağladı,beni artık sevmiyorsun diye...bazen bana sarılmak için geliyodu ama ben iteliyordum. O duygu durumumu asla tarif edemem. Sonra sonra toparlanmaya başladım. Çocuğum ergenliğe giriyor ben ne yapıyorum böyle dedim ve kendime geldim. Artık yine eskisi gibiyiz. Benimki geçiciydi ama senin ebeveynlerinin durumu gerçekten çok vahim. Asla yalnız olmadığını düşün. Senin gibi milyonlarca çocuk veya genç var. Bazen iyi bir aile bile çocuğun doğru şeyler yapmasına sebep olamıyor. Sen yanlış bir ailede daima kendin için doğru olanı yapmayı çalış canım. Oku ve mesleğini mutlaka eline al.

Back