Ailemi sevememek hakkim mi?

evet piskologa gidiyorum zaten, 3 yil oldu, cünkü kimse kimseyi anlamadi, bir aile olamadik, babam zaten sinirli, hep kizdi bagirdi, bazen merhametli olsa bile sonra yine azarliyordu, teyzemler yengemler amcamör var, ama herkesin evi var

insallah

konusmamal degil, aslinda kardesimlerimi seviyorum, biraz sogukluk girdi, yoksa severim cocuklugumuz beraber gecti, babam bizi hic anlamadi, hep bagirdi, kizdi bize bazen merhametli olsa bile, biraz sorumsuzdur, tabi herseyi hep Anne yapinca heralde bunlarda bir fakör

çok üzüldüm canım
Allah gani gani rahmet eylesin
Kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil
İlerde kendi mutlu aileni kurarsın inşallah

beni anlayan kimse yok, okadar büyük ve genais bir ailem var, ama aslinda cok yanlizim,

yani aileye yüklenen anlamı abartmışsınız gibi geldi

anneniz vefat etmiş 3 yıl da olmuş Allah rahmet eylesin ama elden bir şey gelmiyor

babanız ve kardeşiniz de yeni hayatlar kurmuşlar bu da anlaşılabilir

o geniş aile dediğiniz halalar amcalar teyzeler vs de zaten insanlar büyüyünce hayatlarından çıkıyorlar bununla annenizin vefatı arasında esasen bağlantı yok

anneniz vefat etmeseydi babanız başka birisi ile evlenmezdi ama diğerleri ile olan ilişkiler zaten değişirdi
ailemle görüsmesem haksizlik olur mu ?

ailem dediklerin kim

ailen şu an kız kardeşin ve baban

ister görüşürsün ister görüşmezsin ama özellikle kız kardeşinin kusurlu bir davranışı yok gibi keza babanın da

24 yaşında genç bir kıza nasıl yaklaşacağını bilemiyor olabilir ama kötü bir kişi izlenimi yaratmadı bende

diğerlerine gelince zaten görüşme zorunluluğu yok ki

hayat ilerledikçe görüşme sıklığı azalıyor

kendi ayaklarının üzerinde dur, kendi aileni kur

görüsmemek degil ama aramizda bir sogukluk olustu, bir aile gibi degiliz, eskiden öyle degildi tabiki, aile cok önemli Annem varken hep bir sicaklik vardi, bir mutluluk vardi simdi hep korku ve üzüntü var....
Bunu siz de yıkmak için uğraşabilirsiniz. Belki kardeşiniz de aynı şeyi düşünüyordur. Özel günlerde kutlama yemeği hazırlasanız, hediyeler alsanız, sırlarınızı paylaşsanız... Belki yine sıcak bir ilişkiniz olur.

tsk ederim fikriniz icin, haklisiniz belki denemekte fayda var

bunalımda olabılırsınız kardeslerınızde kaybettı sonucta onlarında annesıydı allah rahmet eylesın
gorusmek ıstemıyorsanız gorusmezsınız tabıı kı

bunalımda olabılırsınız kardeslerınızde kaybettı sonucta onlarında annesıydı allah rahmet eylesın
gorusmek ıstemıyorsanız gorusmezsınız tabıı kı
heralde biraz bunalimdayim, yok kardeslerimle isterim babamla, teyzelerimle istemem ilgisiz anlayisiz onlar, bide simdi sorun ne biliyormusunuz, ondan önce Annem hep herseyimde destekliyordu, mesela ben kuran kursu hocasiyim, Annem hep destekledi, cocuk gelisimi okudum yine Annem destekledi, ama artik annem yok beni destekleyecek, artik yanliz kaldim..... herseyi kendi cabalarimla basarmaya calisiiyorim ve annem olmadan cok zorlaniyorum, beni destekleyecen az cok insan var ama kimse annen kadar olamaz, cok zorlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…