• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemi özlüyorum

endom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
20
0
36
İstanbul
herkese selam, bende doldum buraya yazarak dertleşmek istedim biraz,38 günlük bir oğlum war we ailemden uzaktayım.bebeğim olmadan önce çalışıyordum doğum iznindeyim şuan.doğumuma annem geldi ve gitti.sonra 1 hafta aylnız kaldım ve ailemi çok özlediğimi farkettim hep onlarla olmak istiyorum anlar yanıma gelsin istiyorum.sagolsun babam geldi oda bu gün döndü ve ben yine aileme doyamadım neden böyle oluyo bebek yokken de ailemden uzaktım ama bu duyguları çok yoğun yaşamıyodum şimdi annemin yada babamın sesini duysam ağlıyorum bana yardım edin bu duruma nasıl alışcam yoksa hep böylemi devam etcek:84:

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun, güle güle büyüt... doğum yapınca insan daha bi duygusal oluyo, dokunsan ağlıcak konuma geliosun.. ama sonra geçiyo hepsi..hep böyle mi devam etcek die düşünme.. herşey zamanına göre yaşanıyo.. bebeğinin keyfini çıkar

herkese selam, bende doldum buraya yazarak dertleşmek istedim biraz,38 günlük bir oğlum war we ailemden uzaktayım.bebeğim olmadan önce çalışıyordum doğum iznindeyim şuan.doğumuma annem geldi ve gitti.sonra 1 hafta aylnız kaldım ve ailemi çok özlediğimi farkettim hep onlarla olmak istiyorum anlar yanıma gelsin istiyorum.sagolsun babam geldi oda bu gün döndü ve ben yine aileme doyamadım neden böyle oluyo bebek yokken de ailemden uzaktım ama bu duyguları çok yoğun yaşamıyodum şimdi annemin yada babamın sesini duysam ağlıyorum bana yardım edin bu duruma nasıl alışcam yoksa hep böylemi devam etcek:84:

daha lohusalıktan bile çıkmamışsın o dönemler zaten insan çok duygu yüklü oluyor.ben de başlarda bebeğime bakarak uzun uzun ağlardım sanki her an birşey olacakmış gibi.bazen onunla beraber bende ağlardım :1: insan duygularına engel olamıyor.bırak rahat rahat ağla zamanla alışırsın.

Ailem bu hafta sonu kalmaya gelmişlerdi bugün döndüler. Ben doğum yapalı 2 ay oldu . Üç haftadır kendi evimdeyim çok özlüyorum bende . Evlendikten sonra bir sene ıstanbulda aileme yakın oturduk. Geçen sene eşimin ailesinin köyüne taşındık alışamıyorum hala evime yalnızlığa. Doğumdan önce hiç özlemezdim ama bende artık çok özlüyorum. Böyle oldukça da eşime buraya taşındığımız için öfkem artıyor . Soğuyorum iyice

bebişin hayırlı uğurlu olsun öncelikle.biz eşimle doğu görevindeyiz.kendi evim de ailem de İzmirde.annem doğumuma gelip 15 gün sonra döndü.annem burdayken bebişin bakımıyla hep o ilgilensin, kimse ellemesin, sevmesin istiyodum. bi tek annecimde içim rahat ediyodu. gittiğinde de kahroldum tabi. nasıl olcak diye üzüm üzüm üzülürken günler geçti, kırkımız çıktı, gaz sancılarımız başladı, bitti,gözlerimiz daha iyi görmeye,etrafımızla ilgilenmeye aaa bi baktık gülücükler atmaya başladık.hele meme emerken meme ağzında durup şöyle bi gülüşü var kızımın o anda ne anne kalıyo ne baba :) annemler diyodu zaten kızım bebeğin olsun bak bakalım gözün kimseyi görcek mi diye. şu anda bebişin çok küçük. ne oyun oynanıyo ne bişi. sadece emzir, altını al, uyut o kadar. sen bi dur hele biraz büyüsün bak gör. yine aileni çok özlüyosun ama acı çekmiyosun.geçen gün babam tlfna diyoki "kızımı çok özledim.yani seni de özledim ama...." kahkahayı bastık tabi (bu arada kızımı görmedi daha) canım hiç üzülme.gurbette aile özlemi çeken ve 3,5 aylık bebeği olan biri olarak söylüyorum.inan şu lohusalık bi bitsin, bebişin de ele avuca gelmeye başlasın herşey düzelcek.ben gezmeyi çok severim.lohusalıkta eve kapanmak da delirtmişdi beni.şimdi kızımı atıyorum arabasına ooohhh şu çarşı senin bu pazar benim geziyoruz ana-kız. tlfnda annanesi bugün şöyle yaptık böyle yaptık diye anlatması büyük keyif. biraz sabret. keyifli günlerin başlamadı daha :))))))

bahbel sana katılıyorum bende doğum iznindeyim doğuda eşimin yanına geldim ilk başlarda bende kızıma bakıp bakıp ağlıyordum günün yarısı ağlamakla geçiyordu dediğin gibi kızım artık gülüyor oynuyor iki aylık ve ben o gülünce herşeyi unutuyorum ailemi özlüyordum hatta kaynanamı bile yanımda istiyordum yalnız kaldım eşim sabah gidip akşam geliyo okuldan ve gecede yalnız yatıyorum kendimi bi ara çıldırcak gibi hissettim annemi arayıp hergün ağlıyodum ama geçti gitti hepsi çok şükür şimdi minik iki dudaktan fırlatılan bir gülücük bütüüüüüüüüün dünyayı unutturup beni en mutlu insan yapıyor:emir_bebek:ayy ben kızımı çok seviyorum yaaaa:nazar:arkadaşım hiiiiiiiiç takma hepsi geçiiiiiiiip gidecek ve bebeğin seni en mutlu eden varlık olacak umutsuzluk yok lohusalık psikolojisi

bahbel sana katılıyorum bende doğum iznindeyim doğuda eşimin yanına geldim ilk başlarda bende kızıma bakıp bakıp ağlıyordum günün yarısı ağlamakla geçiyordu dediğin gibi kızım artık gülüyor oynuyor iki aylık ve ben o gülünce herşeyi unutuyorum ailemi özlüyordum hatta kaynanamı bile yanımda istiyordum yalnız kaldım eşim sabah gidip akşam geliyo okuldan ve gecede yalnız yatıyorum kendimi bi ara çıldırcak gibi hissettim annemi arayıp hergün ağlıyodum ama geçti gitti hepsi çok şükür şimdi minik iki dudaktan fırlatılan bir gülücük bütüüüüüüüüün dünyayı unutturup beni en mutlu insan yapıyor:emir_bebek:ayy ben kızımı çok seviyorum yaaaa:nazar:arkadaşım hiiiiiiiiç takma hepsi geçiiiiiiiip gidecek ve bebeğin seni en mutlu eden varlık olacak umutsuzluk yok lohusalık psikolojisi
di mi arkadaşım yaaaa :))) Allah bebişlerimizi bize bağışlasın...biz geçen seneden beri doğudayız..geçen sene bu zamanlarda annemlerin hasretinden deliye dönmüştüm,bunalımdaydım..zaman geçmek bilmiyodu..şimdi bebeğimle zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ki...Allahım bana mucize gibi gönderdi bebeğimi çok şükür...lohusalık psikolojisini de atlatınca demeyin keyfime:21:Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu :)))

Back