ailemi nasıl ikna etmeliyim:(

yprk_89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
427
18
35
kızlar merhaba çook uzun zamandır burun estetiği olmayı planlıyor fakat doktor seçemiyordum sonunda doktora karar verdim.süreyya şeneldir.fakat ben ankarada yaşıyorum ve ailem istanbula estetik için gitmemi istemiyorlar. onları nasıl ikna ederim önerilerinizi bekliyorumCADIARZU

bitanem oncelikle hakkinda hayirlisi olsun diyorum..ailekonusuna gelince en cok bizimkiler karsi cikmisdilar ben haric herkes kiziyordu bana simdik ise iyikide olmussun diyorlar...yani ailen normal olarak terecdud edebilir..ama sen ilimli yaklas ailene ve secdigin doktoruda onlarla tanisdir...ben almanyada yasiyorum ailemle giittigimiz yaz tatilinde zar zor ikna edip doktorumlada tanisdirdim hep yanimda oldular..yani sen ailenle guzelce konusman gerekiyor burunun ne kadar senin icin onemli oldugunu ameliyatdan sonra cok mutlu olacagini belirt...öptüm kal saglicakla..hersey gonlunce olsun mucuks

bitanem oncelikle hakkinda hayirlisi olsun diyorum..ailekonusuna gelince en cok bizimkiler karsi cikmisdilar ben haric herkes kiziyordu bana simdik ise iyikide olmussun diyorlar...yani ailen normal olarak terecdud edebilir..ama sen ilimli yaklas ailene ve secdigin doktoruda onlarla tanisdir...ben almanyada yasiyorum ailemle giittigimiz yaz tatilinde zar zor ikna edip doktorumlada tanisdirdim hep yanimda oldular..yani sen ailenle guzelce konusman gerekiyor burunun ne kadar senin icin onemli oldugunu ameliyatdan sonra cok mutlu olacagini belirt...öptüm kal saglicakla..hersey gonlunce olsun mucuks

açelyam teşekkür ederim yorumun için ama ben umudumu kaybetmek üzereyim.çünkü onların düşündüğü benim için burun estetiğinin ne kadar önemli olduğu değil onların istanbula benimle gelince girecekleri zahmet:çok üzgünüm:

açelyam teşekkür ederim yorumun için ama ben umudumu kaybetmek üzereyim.çünkü onların düşündüğü benim için burun estetiğinin ne kadar önemli olduğu değil onların istanbula benimle gelince girecekleri zahmet:çok üzgünüm:

bisicikler olmazz..ona bakarsan dunyada zahmetsiz hic birsey yokdurr...ama hep sakin kafayala jkonusmayi dene..onlarin senin yaninda olmalarinin senin icin ne kadaronemli olacagini soyle anlat ve sabirli ol...benim ailemde siddetli karsi cikiyoduu..ama ben her defasinda dile getirdigim vede artik isyan boyutuna getirdigim icin cenemden bikdilar...ve babam annem ben ve yigenim düstük istanbul yolarina...ah istanbul dilin olsada konussan:))):kahve:

kızlar merhaba çook uzun zamandır burun estetiği olmayı planlıyor fakat doktor seçemiyordum sonunda doktora karar verdim.süreyya şeneldir.fakat ben ankarada yaşıyorum ve ailem istanbula estetik için gitmemi istemiyorlar. onları nasıl ikna ederim önerilerinizi bekliyorumCADIARZU

canım seni çok iyi anlıyorum istanbulda yaşamama rağmen benimde ailem çok tepkiliydi ama ben artık her akşam işten geldıgımde gündem konusu burun oldu. okadar anlattımkı okadar bıktırdımkı onları, gercekten bu amelıyatı oldugumda mutlu olacagımı anladılar ve haftaya randevu aldım ailecek gidicem ön görüşmeye. burda senin tutumun önemli onları o sert kabuğundan sen çıkarabilirsin anca.benım metotum baskaydı tabi bu aileden aileyede değişebilir. şansın açık olsun hihoyyyt

Bu operasyonun sizin için ne kadar önemli olduğunu bıkmadan usanmadan anlatın bence.. elbet bir zaman anlayacaklardır.

bu operasyonu neden gerekli gördüğünü anlatman gerek. Ben böyle yaptım.
KEndimi bu şekilde kötü hissettiğimi, bu halimi devam etmesine sebep olmamalarını rica ettim. Ameliyattan sonra kendimi iyi hissedeceğimi, en önemlisi kendimle daha barışık olmacağımı anlattım.

böyle olmamdan sanırım sizde mutlu olursunuz falan dedim. Bir dene bakalım, bende işe yaramıştı.

ya arkadaşlar ben B desem bıktık artık sen ne takıntılısın hastamısın ne halin varsa gör ama kendin hallet diyolar ama benimle istanbula gelicek ve bana refakatçilik yapacak kimse yok yani benim işim allahlık

ya arkadaşlar ben B desem bıktık artık sen ne takıntılısın hastamısın ne halin varsa gör ama kendin hallet diyolar ama benimle istanbula gelicek ve bana refakatçilik yapacak kimse yok yani benim işim allahlık
canım sıkma canını.sen kararlı olduğunu göster ailene. tek başına da olsa bu ameliyatı göğüslenebiliceğini söyle.hele bir o ameliyat günü gelsin bak nasıl yanında oluyorlar..senden önce giderler hastaneye merak etme.vazgeçirme taktikleri olabilri bunlar güçlü görün.

canım bence refakatçi o kadar önemli olmamalı diye düşünüyorum. arkadaşınla gitsen? olmadı kendin git

canım bence refakatçi o kadar önemli olmamalı diye düşünüyorum. arkadaşınla gitsen? olmadı kendin git

canım kalkıp tek başıma istanbul yollarına düşersem morelman zaten çökerim o moralle ameliyatta olumsuz souçlanır ayrıca koca şehir tek başıma bunu başaramam:1no2:

X