Kız İsteme aileme erkek arkadaşımı söyleyemiyorum

nazlimu95

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2020
3
1
29
merhaba kızlar,

bir derdim var ki sormayın. 9 yıldır birlikte olduğum biri var. artık ailesi ailemle tanışmak istiyor. 26 yaşındayım ama benim ailemin erkek arkadaşımım olduğundan haberi yok. tam söyleyeceğim derken evde durumlar bazı olaylardan dolayı çok gergin. nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. yardım edin lütfen. arkadaşımda ben de çalışıyoruz. okulumuzu vs her şeyimizi bitirdik. yeni yılda o askere gidecek ve geldiğinde evlenmek istiyor. onun ailesi ile ben ilk seneden tanıştım. arkadaşımı ailem tanıyor ama sadece arkadaş olarak biliyorlar. ben ailemle her konuda arkadaş gibiyim fakat evlilik konusu dışında. evde evlilik konusu dahi açılmaz. ne diyeceğim nasıl diyeceğim bilemiyorum. tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum

merhaba kızlar,

bir derdim var ki sormayın. 9 yıldır birlikte olduğum biri var. artık ailesi ailemle tanışmak istiyor. 26 yaşındayım ama benim ailemin erkek arkadaşımım olduğundan haberi yok. tam söyleyeceğim derken evde durumlar bazı olaylardan dolayı çok gergin. nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. yardım edin lütfen. arkadaşımda ben de çalışıyoruz. okulumuzu vs her şeyimizi bitirdik. yeni yılda o askere gidecek ve geldiğinde evlenmek istiyor. onun ailesi ile ben ilk seneden tanıştım. arkadaşımı ailem tanıyor ama sadece arkadaş olarak biliyorlar. ben ailemle her konuda arkadaş gibiyim fakat evlilik konusu dışında. evde evlilik konusu dahi açılmaz. ne diyeceğim nasıl diyeceğim bilemiyorum. tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum
Ev de sana en yakın kim ise ondan yardım almalısın. Ayıp değil günah değil. Ya da erkek arkadaşının ailesi görücü gibi gelsin kadınları yani. Abimin eşi için öyle yapmıştık bi komşunuz aracı olabilir sevdiğin bi komşun ya da aile de bi yakın gördüğün biri. Rabbim sorunsuz yoluna koysun işleriniz tez elden kavuşun sevdiğinle

Bazı aileler de kız çocuğu evlenme yaşına da gelse ailesine söyleyemez bu kızla alakalı değil aile yapısıyla alakalı.
Bende Danimarka'da yaşamıyorum.Anne şöyler abla söyler.Siz Züğürt Ağa filminde Şener Şen'in babası gibi evlenmek isteğinizi belirtmeyeceksiniz annenize de diyemiyorsaniz teyze hala yok mu

Tek çocuğum. Ailede fazla sevildiğim için zor bir durum. İyi niyetleriniz için teşekkür ederim. Kuzenime aktaracağım ilk o anneme söylesin

merhaba kızlar,

Annenize söyleyin babadan cekiniyorsaniz... ailesiyle tanışmaya gelmek istiyorlar diyin... zaten iş ciddi ne diyecekler:) benim babam cok sert bu konularda anneme söylemiştim sonra babam benle konuşmuştu

bir kaç mevzu var onlar geçsin söyleyeceğim :) çok sağolun.. zaten ben gideceğim deyip duruyorum. onlar sanırım yurtdışı olarak düşünüyorlar amaa :)

X