- 24 Aralık 2014
- 4.906
- 6.609
- Konu Sahibi leylosvemecnun
1 ay oluyir dogum yaptim.aslinda maddi durumumuz iyiydi ama riskli bir hamilelik gecirdim 2 farkli doktora gittik özelde dogum yaptim derken karta girdik de girdik biraz da katlandı kapatmamız gerekiyordu kartı benim kolye zinciri vardı yaklaşik 20 bin kadar edecek nirmal fiyati 30 35 bin ama satarken fiyat düsüyor, borcumuz da 25 bin kadardı esime dedim satalim da borc katlanmasin.Anneme laf arasinda söylemis bulundum annem de madem satacaksiniz biz alalim geline bize satın (kardesim nisanlanacak).Ben de maddi konularda aileyle karsi karsiya gelinmesini dogru bulmuyorum olmaz dedim. Esim ailen yardim etmek yerine bizden mi alacak diye yarin bir gün yüzüme vurabilir.Ailemin yardım edelim demek yerine biz alalim demesine bir icim buruldu sonucta ben malimi satacagim demisim yardim etmek zorunda degiller tabii ki ama yarim agizla yardim edelim demesini beklerdim bize satin demek yerine.Bilmiyirum bir kalbim kirildi kac gündür icime dert oldu üzülüyorum haksiz miyim ben mi duygusal bakiyorum sizce ?