-
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkizim
Aile dışarıdan tanıyor ve biraz da kişiyi beğenmeme yakıştıramama seziyorum ben...Ailenin geçmişten beri tanıdığı ve istemediği birisi… aman diyeyim aile tanıyor ve istemiyorsa vardır. Ağlamaktan gözlerinizi kaybedecek kadar da bir erkeğe bağlanmayı da Allah korusun. Olmuyorsa next yani adam mı kalmadı?
Bir aile sadece evlenmiş boşanmış biri ile evleniyor diye çocuğunu reddetmezSevgili hanımlar aranıza yeni katıldım, kimine göre incir çekirdeği doldurmaz kimine göre harbi derttir belki ama benim bir derdim var boyumu aştı ağır geliyor..
2021 Eylül ayından beri görüştüğüm biri var kendisi evlenip boşanmış karşı taraf aldattığı için bitmiş 1 sene evli kalınmış çocuk yok. Biz ailecek geçmişten tanıyoruz kişileri.
Bizim ilişkimiz evlilik yoluna girdi ailem kabul etmiyor, kişi kötü biri olduğu için değil de aman insanlar ne der biz bunu nasıl kaldırırız vs gibi sebeplerle karşı tarafı da çok kıracak derecede ağır sözler sarf ederek ilişkimizi bitirmeye çalışıyorlar tek çaremiz yalnız olduğumu kabul edip sevdiğime gitmek çok yoruldum çok çaresiz kaldım Rabbime dualar ediyorum lütfen sizler de bana akıl veriniz öptüm.
eşimin özellikle anneannesi de beni istememiş hiç tanımazlar ama kendisi her seferinde her fırsatta "ay bu gelinide en başta istemedik ama hepsinden iyi çıktı insan bilemiyor ki işte" derNedense her ayrılan erkek eşi tarafindan boynuzlandigini iddia ediyor. Bunun doğruluğundan emin misiniz?
Eğer adama olan güveniniz tamsa 'bu benim hayatım, ölene kadar yanında olacağım, yasliyken bakacağım kişiyi seçmek benim hakkim' diye diretebilirsin. 35 sene önce benim anne tarafım da istememiş babamı, bosanmasindan dolayı. Bir de sormuşlar soruşturmuslar o adamdan aile babası olmaz demiş herkessonuç olarak annem kimseyi dinlememiş evlenmiş ve çok mutlu
valla aile her zaman bir sey biliyor da konusyordur. abim zorla kacırılıp evlenen ve boşanan bir kızla konusuyordu. benim ailem de istemedi hatta ne kadar yanlış bulsam da kıza çok ağır kelimeler kullandılar. abim ailemisini karşısına aldı ve evlenme yoluna girdi. sonra baam.. kız meğer bir çok kişiyle görüsüyormus. aileler hisseder yaniSevgili hanımlar aranıza yeni katıldım, kimine göre incir çekirdeği doldurmaz kimine göre harbi derttir belki ama benim bir derdim var boyumu aştı ağır geliyor..
2021 Eylül ayından beri görüştüğüm biri var kendisi evlenip boşanmış karşı taraf aldattığı için bitmiş 1 sene evli kalınmış çocuk yok. Biz ailecek geçmişten tanıyoruz kişileri.
Bizim ilişkimiz evlilik yoluna girdi ailem kabul etmiyor, kişi kötü biri olduğu için değil de aman insanlar ne der biz bunu nasıl kaldırırız vs gibi sebeplerle karşı tarafı da çok kıracak derecede ağır sözler sarf ederek ilişkimizi bitirmeye çalışıyorlar tek çaremiz yalnız olduğumu kabul edip sevdiğime gitmek çok yoruldum çok çaresiz kaldım Rabbime dualar ediyorum lütfen sizler de bana akıl veriniz öptüm.
Öncelikle durumunuza çok üzüldüm.ben de çok benzer bir durum yaşadım elle tutulur bir neden olmadan ailem engel oldu ben de kaçmadım aradan uzun zaman geçti hala onu seviyorum unutamadım ama artık imkansız. Hayat sizin hayatınız iyi düşünün derim.Sevgili hanımlar aranıza yeni katıldım, kimine göre incir çekirdeği doldurmaz kimine göre harbi derttir belki ama benim bir derdim var boyumu aştı ağır geliyor..