- 22 Nisan 2024
- 14
- -2
- 28
-
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkizim
Sevgili hanımlar aranıza yeni katıldım, kimine göre incir çekirdeği doldurmaz kimine göre harbi derttir belki ama benim bir derdim var boyumu aştı ağır geliyor..
2021 Eylül ayından beri görüştüğüm biri var kendisi evlenip boşanmış karşı taraf aldattığı için bitmiş 1 sene evli kalınmış çocuk yok. Biz ailecek geçmişten tanıyoruz kişileri.
Bizim ilişkimiz evlilik yoluna girdi ailem kabul etmiyor, kişi kötü biri olduğu için değil de aman insanlar ne der biz bunu nasıl kaldırırız vs gibi sebeplerle karşı tarafı da çok kıracak derecede ağır sözler sarf ederek ilişkimizi bitirmeye çalışıyorlar tek çaremiz yalnız olduğumu kabul edip sevdiğime gitmek çok yoruldum çok çaresiz kaldım Rabbime dualar ediyorum lütfen sizler de bana akıl veriniz öptüm.
Karşı tarafın ailesi pasif kendisi lise mezunu ben mühendisim çok şükür çalışıp kazanıyor ama 32 yaşında, diğer kişi şu an evli başka biri ile, iş yerinden yaşça küçük biri ile aldatmış kesin..Yani cano artik herkes evleniyor, bosaniyor emin misin ailenin baska bir seyler bilmedigine? Adamin yasi nedir, diger kiz simdi ne yapiyor, kiminla aldatmis?
Hiç kimse biri ile boşanmak için evlenmediği gibi bir arkadaşlık bir sosyal ilişki kurarken de bu boşansın da 2 3 yıl sonra ben deneyeyim demez diye düşünüyorum.Siz ailecek geçmişten tanıdığınız bu eskiden evli olan çift, ayrıldıktan sonra, bu adamla evlenmek nasıl mideni rahatsız etmeyecek. Geçmişten tanıdığına göre ya komşun ya akraban.
Kimse boşanmış adam için sülalesine ne hesap vereceğini düşünmez, hatta boşandığını bile söylemez, ama belliki 7 sülale tanıyorsunuz adamı bu yüzden laf olur diye düşünüyorlar
Yaklaşık 3 ay oldu uğraşıyorum bi hayırlısı olsun lafını duyabilmek için, Züleyha gibi gözlerimi kaybedicem ağlamaktan az kaldıYıl olmuş 2024 kaçarak evlenme mi kaldı? Yaşınız küçük de değil kocaman kadınsınız, ailenize söyleyin kararım net ben sizin Rızanızı almak istiyorum ama hala karşıysanız gider evlenirim diyecek gözlerini korkutarak evleneceksiniz.
Ailenizin sırf boşandığı için millete ne deriz demesi de fazla abartılı, başka bir durum yok değil mi işin içinde?
Karşı tarafın ailesi pasif kendisi lise mezunu ben mühendisim çok şükür çalışıp kazanıyor ama 32 yaşında, diğer kişi şu an evli başka biri ile, iş yerinden yaşça küçük biri ile aldatmış kesin..
Bu kadar abartmasanız mı? Ben sizi biraz drama queen buldum açıkçası.Yaklaşık 3 ay oldu uğraşıyorum bi hayırlısı olsun lafını duyabilmek için, Züleyha gibi gözlerimi kaybedicem ağlamaktan az kaldı
28 yaşındayımsiz kaç yaşındasınız?