• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem neden böyle?

ca_cansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
763
1
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ailemle ilgili sorunlarım var benmde herkesin var tabiki...
Ailem sanki beni biraz fazla sıkıyor.Ben üniversite öğrenciyim.Ama ailem bni hala çocuk gibi görüyor çewrmdekiler de bende kendimi hiç büyümüş gibi bile hissetmiyorum sayelernde...
Ailem neredeyse her şeyime karışıyor her şeyimi biliyorlar çok güzel ama her şeyin fazlası zarar demişler.Doğru düzgün arkadaşm bile yok derdmi anlatabileceğim sizlerdn başka...
Bütün hayatım ew ile okul arasında geçmektedir bu zamana kadar.Arkadaşlarımla bir yere gitmek istediğimi sölediğimde gündüz vakti ise ve kızlarla gidiyorsam bir şey demiyorlar genelde.Ki gittiğim yerler ewe yakın yerler genelde.Ama sınıfça kızlı erkekli arkadaşlrmla bie yere gitmk istediğğimde genelde izin vermzler yada her şeyni dirdelerler bn ısrar ederim öle izin verirlerse verirler.Bu zamana kadar ailemden hiç ayrılmadım.Ama anne ve babamlada mutlu değilim pek.yani her zaman mutlu olamıyorum.Sıkılıyor insan hep onları görmekten.Bu zamana kadar ailecek tatile bile gitmemişizdir daha doğrusu nereye gtmişsek bn bebkken küçükken gitmişiz sözde türkiyenn her yerni gezmişiz ama bn sadece istu ve memleketimi gördüm.Küçükken gördüğüm yerleri hatrlmıyorum bilee.kuzenlerim bnm yaşıtlarmda tek başlarına tatile gidiyorlar.ne güzel eğlenyrlar ama bn hep aynı...bni tek başıma hiç bir yere göndermiyorlar bu kadarda sıklmazki...beni bir genç olarrark değilde kendi yaşlarında birisi gibi görüyorlar.Paramız olmadından tatile gtmioz war ama çokta tutumluyuz. =(
geçen gün bir mont beyenmştm.Annemle gördk gerçekten çok güzeldi.fiyatıda bana göre pahalı değil 110 lira aileme göre müsrüflk ama.Geçen sene 2 tane mont almşz çnkü ee bide bunu alsak ne olur çeşit çeşit giyinrm.Niye bn paramz warken başkalarna özenyrm anlamıyorumm.Arkadaşlrm hep çeşit çeşit giynrken bn onlara özenrm hemde bir çoğundan durumumz daha iyi olduğu halde.Bayram geldi.Her bayrm babm 100 lira werrdi bana işçilerne we bir çok kişiye bu bayram yine herkese werdi para ama bana vermedi.Çünkü her istediğimi alıyorlarmş sözde.:@ bende kıyfet almak istediğimi söledm dedilerki pazardan aldın bir sürü pazardan alıorm çnkü başka bir yerden alınca çeşit çeşit giynmyrm hep aynı şeyi giyinmektense pazardan giyniorm işte.kötü bir şey değil pazardan kıyaft almak ama ara sırada insan beyndğim markalı kıyafetleride alır dimi?yarn bayram ve bn bu bayram sewinemedm hiçç
komşularmz bu bayram tatile gittiler bizse her zamanki gibi ewmizde otruyorz.Bir kıyaft beyendğiimde çok diretrsem ancak alıyorlar en az 2 hafta surat asıcam direticem ve alacaklar.Neden bn beyendm bir şeyi alamıyorm hemen.Anlamş değilm.Aslında ailemi anlamıyorum anlayan varmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım öncelikle şükretmeliyizki bayramda annemiz babamız sağlar ve yanımızdalar,ailen elbette seni korumaya çalışıyorlardır ama söylediklerin gayet doğal bu durumu tabiki tatlı tatlı konuş onlarla,gerektiğinde varsa seni anlayan bir aile büyüğü konuşsu(teyzen,yengen vs)maddi konulara gelince tahminimce hani derlerya çocuğun her istediği yapılmaz bu mantıkla düşünüyorlardır çünkü maddi durumumuz iyi diyorsun,üniversite okuyosun ilerde maaşın olur her istediğini alırsın:29:hayırlı bayramlar:29:

ailenin yanında üniversite okumasaymışsın keşke...
benim annem de 30 liraya bir hırka aldım diye çok pahalı diye söylendi durdu :) bizim durumumuz çok müsait değil ama sizin varken neden yokluk çekesin ki...

benimkiler de bi yere giderken 40 kere sorarlar ne zaman gidip geleceğimi, kimlerle buluşacağımı vs. onları anlayabiliyorum ama bunaldığım zamanlar var benim de kimseyle konuşmak istemeyip dışarı çıkıp kafa dinlemek istediğim oluyor.....

üniversite son sınıfa geldim bu böyle bende :) umarım senin böyle olmaz.

Back