- 21 Mart 2025
- 61
- 2
- 3
- 17
- Konu Sahibi derya2897877
Ailem çok cahil ne yapacağım bilmiyorum ölsem böyle yaşamaktan iyidir 18 yaşındayım insan gibi giyinmiyorum kapanmak istemediğim için bana dizime kadar tuniker alıyorlar kapalı kıyafetler giyiyorum komik duruyor dışarıya çıkmamız yasak gezmek yasak arkadaş edinemiyoruz hangi arkadaş 7/24 telefon ile mesajlaşır herkes geziyor dolaşıyor evde oyun oynuyorum sanki biri ölmüş sen erkekmisin evlensen eve gelse eve almam hayırsız evlat çok cahiller olduğundan fazla hep böyle hayat geçmiyor babam telefon ile oynadığımı görse telefonu kaldırır ite davranır gibi bana davranıyorlar en son yemek yaptım inanın bana en az 3 saat mutfakta idim herşey hazır sadece bir şey kaldı elimi kestim yanlışlıkla Allah senin belanı versin geber daha beter ol o bıçak yeni aldım diye bela okudu ben de orda elimi kesmiştim çok fena diğer kardeşlerime böyle davranılmıyor sadece bana böyle davranılıyor onlar bir şey yapmak istemese sorun yok ama ben yapmasam hayırsız oluyorum o kadar ailemin elinde yoruldum sadece babam eve para getirir annem temizlik yapar diye şükür ediyoruz