• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aılem cocuklu boşanmış adamla evlenmeme ızın vermiyor çok üzgünüm ağlıyorum?

Konu sahibi 34 yaşında koca adamdan
" çocuk" diye bahsediyor. Konu sahibi doğurmadan 2 çocuk büyütmek istiyor sanırım. Ee kime ne canım büyütsün (!).

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 7 sülalesi gelse yapamaz vallahi.
Artık nasıl bir ağız alışkanlığı yaptıysa belki de bilinçaltı adama çocuk dedirtiyordur. Bazıları gerçekten yaşamadan, kafasını duvara vurmadan anlamıyor

Bende boşandım ama bende çocuk yok.adamın bır tane kızı var sadece ,sen cocuklu adamla yapamazsın dıyorlar ,o eskı esıyle görüşecek sureklı sen kaldıramazsın dıyorlar bütün moralım alt üst oldu .onu sevıyorum oda benı çok sevıyor nasıl ayrılacağız bılmıyorum …
Acılara yürüyor korkmuyorsun

Bende boşandım ama bende çocuk yok.adamın bır tane kızı var sadece ,sen cocuklu adamla yapamazsın dıyorlar ,o eskı esıyle görüşecek sureklı sen kaldıramazsın dıyorlar bütün moralım alt üst oldu .onu sevıyorum oda benı çok sevıyor nasıl ayrılacağız bılmıyorum …
Aileniz haklı

Onlar tanımıyor kı adamı gormedı bıle
Hadi sizin aileniz görmedi tanımıyor, e adamın anası da mı görmedi ve tanımıyor kendi çocuğunu? Adamın kendi annesi size uzak dur başına dert alırsın demek istemiş açık açık siz hala ısrar ediyorsunuz. Çaresizim diye diye kendi başınızı yakacaksınız. Çaresiz falan değilsiniz çareniz gayet açık, koşa koşa uzaklaşacaksınız adamdan

29 yasındayım 2 ay sonra 30 oluyorum
Kafa yapiniz oyle göstermiyor ama. Gozunuze perde mi indi? 3 ay tanistigin biri icin bu kadar zorluyorsunuz. Adamin annesi basta boyle bir uyarida bulunması dikkat cekilmesi gereken en onemli nokta bence. Anneler genelde ört pas ederler ama demek ki nasil bir sorunlu ise uyarma geregi duymuş. Aileniz sonuna kadar haklı. Ama siz 3. Koca arayisina girmek istiyorsaniz buyrun hayat sizin hayatınız.

Cocuklu bir eş hiç mantıklı değil annen baban mutlu bir evlilik olsun istiyo evlensende kaçsanda o adama çok mutsuz bir evlilik olduğunu öngörebiliyolar bende aynı şekilde.. gözlerin okadar kör olmuş ki aşktan sevmekten önünü göremiyorsun , sev ama bağlanma çünkü hayat ne gösterir bilemezsin ben senin annen ve babanla gurur duydum helal olsun !

ailen doğru bir karar vermiş

Neden belamı bulayım hayatta Hersey însanlar ıcın degıl mı sırf çocuğu var dıye bır adamı yargılamak doğru mu
Bırak Allah aşkına ya, duygu sömürüsü yapma. Elbette çocuğunun olması kusur ya da kötü bi şey değil. Kimse çocuğu var diye eleştirip kötülemiyor zaten. Burada açtığın konuları biliyor insanlar; adama demediğini bırakmayan sensin, aranızda üç kuruş para muhabbeti çeviren muhterem sevgilinle ikinizsiniz, durmadan konu açıp bi şeylerden yakınan yine sensin, daha geçen iddia kumar mevzusu konuşuldu, adamın kendi annesi bile seni uyardı, şimdi ailen istemiyor diye "mükemmel aşıkları ayıran gaddar insanlar ühü ühü" tribine girmene gerek yok, komik duruyor.
Neymiş, çocuğu var diye yargılamak doğru muymuş, tek sorun çocuklu olması çünkü... Kendinizi akıllı millet aptal sanmanız beni benden alıyor.
Senin gibiler başına bela almadan anlamıyor cidden, yazık.

Son düzenleme:
Haklılar. Aglıyorum şuan yazmanız da bı ergenlik hissi verdi. Anne baba sözü dinleyin

Bazı insanlar hayatlarına hata yapmaya gelmişler siz tam olarak bu kategoriye girebilirsiniz

Aileniz sizin kötülüğünüzü ister mi önce siz bunu söyleyin bana 30 yaşındasınız küçükte değilsiniz ki aklı bir karış havada diyelim.

Zaten bir hatadan dönmüşsünüz niye ikincide ısrar ediyorsunuz? Sorun olacağı aşikar aileniz sizi tanıyor neler olabileceğini doğru şekilde öngörmüşler bu oldurmaya çalışma inadı niye?

Back