• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aılem cocuklu boşanmış adamla evlenmeme ızın vermiyor çok üzgünüm ağlıyorum?

3 aydır tanışıyoruz eskı esıyle çocuk dışında konuşmuyor mesajlaşmalarına kadar okudum
3 aydır tanıdığın, annesinin bile iddia oynuyor bu çocuk diye uyardığı bir adamla evlenmek için mi ağlıyorsun? :olamaz:
30 yaşında biraz olgunlaşır insan, 18'lik genç kız değilsin sen, aklını başına al derhal.

Bende boşandım ama bende çocuk yok.adamın bır tane kızı var sadece ,sen cocuklu adamla yapamazsın dıyorlar ,o eskı esıyle görüşecek sureklı sen kaldıramazsın dıyorlar bütün moralım alt üst oldu .onu sevıyorum oda benı çok sevıyor nasıl ayrılacağız bılmıyorum …
konulariniza bakmadim ama aileniz hakli

ayrica sakin ailenizin istemedigi biri ile evlenmeyin. arkanizda aileniz olmazsa cok ezilirsiniz. adam zaten tecrubeli, seni parmaginda oynatir

Bende boşandım ama bende çocuk yok.adamın bır tane kızı var sadece ,sen cocuklu adamla yapamazsın dıyorlar ,o eskı esıyle görüşecek sureklı sen kaldıramazsın dıyorlar bütün moralım alt üst oldu .onu sevıyorum oda benı çok sevıyor nasıl ayrılacağız bılmıyorum …
Ailen çok haklı tabiki. Başına bela arıyorsun. Boşanmış çocuklu adamla evlenip hayatını karartmaya neden bu kadar heveslisin ? Kendi dengin olan çocuksuz biriyle ilişki kursan daha iyi olmaz mı? Bu sitede boşanmış çocuklu biriyle evlendim diye konu açan çok kadın gördüm hiçbiri de mutlu değil.

Aileni dinle , acılara yürüyorsun...

Neden belamı bulayım hayatta Hersey însanlar ıcın degıl mı sırf çocuğu var dıye bır adamı yargılamak doğru mu
Yalnız seninkinin sadece çocuğu değil başka dertleri de var onlar ne olacak, bu kadar mı gözün karardı 🙄 heyy Allahim yaaa, evlen bence sen ...

Sizin kendinize gareziniz mi var ? Allahın kumarbazını sizi de borç harç içinde bıraksın çocuğuna bakıcılık yaptırsın diye mi koca yapmak istiyorsunuz ? Daha 3 ay olmuş tanışalı Allah kitap aşkına birazcık mantık ! Nolur ama nolur evlenin de buraya açacağınız diğer bir düzine konuyu okuyalım ve kendi halimize şükretme sebebimiz olsun.

İddia oynuyor borcu da var. Çok mu arıyorsunuz böylesini?

Zorlama canım boşver bazıları canını yolda bulduğu için sırf yokluktan kumarbaz çoluklu çocuklu heriflere karı olmak istiyor. Bunların kurduğu karı kocalıktan ne çıkar bilmiyorum ama inatla istiyor madem bırak evlensin. Görsün gününü çok değil buraya ağlaya zırlaya konu açmazsa namerdim.

Borcu olmasa bir şekilde yürür,eski evliliğindeki hataları yapmaz,çocuğa da sabır gösterirsen dicektim fakat o iddialar,kumarlar insana neler sattırmaz. Büyük bir hatadan dönüyorsun şu an. Büyük maddi sıkıntılar seni bekliyor devam edersen de.

3 aydır tanışıyoruz eskı esıyle çocuk dışında konuşmuyor mesajlaşmalarına kadar okudum

Ooo 3 aydir tanisiyorsaniz siz artik birbirinizi cok iyi tanimissinizdir. Evlenmeniz sart olmus artik. Ben size hak verdim insan 3 aydir tanidigi birini tabi ki cok sever ve ayrilamaz. Siz artik asirlik sevgili sayilirsiniz.

Konu sahibi 34 yaşında koca adamdan
" çocuk" diye bahsediyor. Konu sahibi doğurmadan 2 çocuk büyütmek istiyor sanırım. Ee kime ne canım büyütsün (!).

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 7 sülalesi gelse yapamaz vallahi.

Back