• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aılem cocuklu boşanmış adamla evlenmeme ızın vermiyor çok üzgünüm ağlıyorum?

Bende boşandım ama bende çocuk yok.adamın bır tane kızı var sadece ,sen cocuklu adamla yapamazsın dıyorlar ,o eskı esıyle görüşecek sureklı sen kaldıramazsın dıyorlar bütün moralım alt üst oldu .onu sevıyorum oda benı çok sevıyor nasıl ayrılacağız bılmıyorum …
Bu adamla ilgili açtığınız konulara bakarak: Aileniz çok haklı.

Allah size akıl fikir versin. Belanızı bulmaya çok heveslisiniz. Evlenir boşanır gene ağlarsınız siz. Akıl mantık diye bir şey yok çünkü sizde.
Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım ..ben evlılık amacıyla bır çocukla görüşüyorum kendısı 34 yasında boşanmış çocuğu var çocuk annesınde kalıyor.bende boşanmış bırıyım bende çocuk yok ben 30 yasındayım .bu hayatımdaki çocuk gecmıste iddia oynamış 100 bın tl kadar borcu var Suanda.Annesı bana dedıkı “kızım bu gecmıste ıddıa oynuyordu sen araştır et eğer hala oynuyorsa bununla evlenme “ dedı kendı oğlu ıcın .cocukta dıyorkı gecmıste oynadım ama artık bıraktım o ıslerı borcumuda oduycem dıyor yemınler edıyor ama ben guvenemıyorum ..çevremdeki herkes kıme sorsam o sana göre degıl bırak onu dıyor ama ben bu ılıskıden koparmıyorum😞 alışkanlık belkıde bılmıyorum ama onu sevıyorum oda benı sevıyor ..ne yapacağım bılmıyorum çok caresızım

Bende boşandım ama bende çocuk yok.adamın bır tane kızı var sadece ,sen cocuklu adamla yapamazsın dıyorlar ,o eskı esıyle görüşecek sureklı sen kaldıramazsın dıyorlar bütün moralım alt üst oldu .onu sevıyorum oda benı çok sevıyor nasıl ayrılacağız bılmıyorum …
Kac senedir birlikesiniz? Cocugu ve eski esitle olan diyaloglari size su an nasil hissettiriyor?

Allah size akıl fikir versin. Belanızı bulmaya çok heveslisiniz. Evlenir boşanır gene ağlarsınız siz. Akıl mantık diye bir şey yok çünkü sizde.
Neden belamı bulayım hayatta Hersey însanlar ıcın degıl mı sırf çocuğu var dıye bır adamı yargılamak doğru mu

Çocuksuz bekar adamla geçim olmamış siz de kaşınıyorsunuz olayı bir üst kura taşıyıp çocuklu koca ile dert yaşayım diyorsunuz. Çok mantıklı hemen evlenin

Bu adamla ilgili bir suru konu acmissiniz kendi annesi bile arastir hala iddia oynuyorsa evlenme demis , ne olmasi lazim sizin icin uygun olmadigini anlamaniz icin bilemedim? Hic erkek yokmus kalmamis gbi bi adama inatla tutunmanin ne anlami var cozemedim. Evlenin de evlendikten sonra actiginiz konulari okuyalim birazda

Ben de izin vermezdim kusura bakmayın. Yapamazsiniz çocuklu bireyle.

3 aydır tanışıyoruz eskı esıyle çocuk dışında konuşmuyor mesajlaşmalarına kadar okudum
Sen ilk evliliğinden gram akillanmadin mi ? Bu kadar da boşlukta olunmaz. Ultra zengin olsa parası için diyecem anası bile kumarci diyo..

Ailen hakli banu. Burdaki 50 kisi de soyledi. Dun ayriliyordun ne oldu. 3 ayda bu ne ask bu izdirap. Hem de adami burda sen de gayet elestirdin. Yok cimri yok paspal yok kumar borcu var yok yengesine temizlik yaptiriyor. Git evlen de gor bakalim. Daha cok aglayacaksin.

Neden belamı bulayım hayatta Hersey însanlar ıcın degıl mı sırf çocuğu var dıye bır adamı yargılamak doğru mu
Senin herifin tek sorunu çocuğu olması değil yalnız.😅 Kendini kandırmayı bırak bence. Böyle acılara yürüyüp korkmuyorsunuz sonra sonu hüsran.

Back