Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu adamla ilgili açtığınız konulara bakarak: Aileniz çok haklı.Bende boşandım ama bende çocuk yok.adamın bır tane kızı var sadece ,sen cocuklu adamla yapamazsın dıyorlar ,o eskı esıyle görüşecek sureklı sen kaldıramazsın dıyorlar bütün moralım alt üst oldu .onu sevıyorum oda benı çok sevıyor nasıl ayrılacağız bılmıyorum …
Selamın aleyküm hanım arkadaşlarım ..ben evlılık amacıyla bır çocukla görüşüyorum kendısı 34 yasında boşanmış çocuğu var çocuk annesınde kalıyor.bende boşanmış bırıyım bende çocuk yok ben 30 yasındayım .bu hayatımdaki çocuk gecmıste iddia oynamış 100 bın tl kadar borcu var Suanda.Annesı bana dedıkı “kızım bu gecmıste ıddıa oynuyordu sen araştır et eğer hala oynuyorsa bununla evlenme “ dedı kendı oğlu ıcın .cocukta dıyorkı gecmıste oynadım ama artık bıraktım o ıslerı borcumuda oduycem dıyor yemınler edıyor ama ben guvenemıyorum ..çevremdeki herkes kıme sorsam o sana göre degıl bırak onu dıyor ama ben bu ılıskıden koparmıyorum alışkanlık belkıde bılmıyorum ama onu sevıyorum oda benı sevıyor ..ne yapacağım bılmıyorum çok caresızım
Onlar tanımıyor kı adamı gormedı bıleBu adamla ilgili açtığınız konulara bakarak: Aileniz çok haklı.
Çocuk denen şeyin şaka olmadığını biliyorlar o yeter.Onlar tanımıyor kı adamı gormedı bıle
Kac senedir birlikesiniz? Cocugu ve eski esitle olan diyaloglari size su an nasil hissettiriyor?Bende boşandım ama bende çocuk yok.adamın bır tane kızı var sadece ,sen cocuklu adamla yapamazsın dıyorlar ,o eskı esıyle görüşecek sureklı sen kaldıramazsın dıyorlar bütün moralım alt üst oldu .onu sevıyorum oda benı çok sevıyor nasıl ayrılacağız bılmıyorum …
3 aydır tanışıyoruz eskı esıyle çocuk dışında konuşmuyor mesajlaşmalarına kadar okudumKac senedir birlikesiniz? Cocugu ve eski esitle olan diyaloglari size su an nasil hissettiriyor?
Neden belamı bulayım hayatta Hersey însanlar ıcın degıl mı sırf çocuğu var dıye bır adamı yargılamak doğru muAllah size akıl fikir versin. Belanızı bulmaya çok heveslisiniz. Evlenir boşanır gene ağlarsınız siz. Akıl mantık diye bir şey yok çünkü sizde.
Çocuksuz bekar adamla geçim olmamış siz de kaşınıyorsunuz olayı bir üst kura taşıyıp çocuklu koca ile dert yaşayım diyorsunuz. Çok mantıklı hemen evleninBende boşandım ama bende çocuk yok.adamın bır tane kızı var sadece ,sen cocuklu adamla yapamazsın dıyorlar ,o eskı esıyle görüşecek sureklı sen kaldıramazsın dıyorlar bütün moralım alt üst oldu .onu sevıyorum oda benı çok sevıyor nasıl ayrılacağız bılmıyorum …
3 ay evlenmeyi dusunmek icin cok erken degil mi?3 aydır tanışıyoruz eskı esıyle çocuk dışında konuşmuyor mesajlaşmalarına kadar okudum
Ben de izin vermezdim kusura bakmayın. Yapamazsiniz çocuklu bireyle.Bende boşandım ama bende çocuk yok.adamın bır tane kızı var sadece ,sen cocuklu adamla yapamazsın dıyorlar ,o eskı esıyle görüşecek sureklı sen kaldıramazsın dıyorlar bütün moralım alt üst oldu .onu sevıyorum oda benı çok sevıyor nasıl ayrılacağız bılmıyorum …
Sen ilk evliliğinden gram akillanmadin mi ? Bu kadar da boşlukta olunmaz. Ultra zengin olsa parası için diyecem anası bile kumarci diyo..3 aydır tanışıyoruz eskı esıyle çocuk dışında konuşmuyor mesajlaşmalarına kadar okudum
Senin herifin tek sorunu çocuğu olması değil yalnız. Kendini kandırmayı bırak bence. Böyle acılara yürüyüp korkmuyorsunuz sonra sonu hüsran.Neden belamı bulayım hayatta Hersey însanlar ıcın degıl mı sırf çocuğu var dıye bır adamı yargılamak doğru mu