Şehir dışına gitsem maddi destekte bulunmayacaklardı şu an okuduğum üniversite de en iyi üniversitelerdenGeçiş yapamaz mısınız?
Dayanmalısınız.Şehir dışına gitsem maddi destekte bulunmayacaklardı şu an okuduğum üniversite de en iyi üniversitelerden
Öyle yapıcam da ben onlarla konuşmasam da onlar laf söyleyecek bir şey buluyorOlabildiğince az iletişime girin. Okul bitene kadar sabredip , sonrasında ekonomik özgürlüğüme kavuşunca çeker giderdim o evden.
Mrb rabbim sabır versin Insallh umarım tez vakitte düzelir sizde sabredin dua edin allh büyük okul bitince ztn daha ii karar verisin elbetteki bir sıkıntı görmüşlerdi belki iyiliğin için öyle yapıyorlar yoksa kimse çocuğuna kötü davranmaz!!!Küçüklükten beri psikolojik şiddet görüyorum. Sürekli hakaret, bağırma. Ablamlara da böyleler ama benden nefret ediyor evdeki herkes. Daha 3 yaşındaki kardeşime bile beni kötü gösteriyorlar. Hiç sebep yokken kavga çıkarıyorlar özellikle annem ve ablam. Üniversite okuyorum aynı şehirde kaçacak yerim de yokgüzel söz söylesem bile anlamayacaklar napayım ben şimdi böyle insanlarla?
İyilik mi? Ağza alınmayacak laflar ediyorlar insana kızına orosp* der mi? Kendimi savunduğum için düşman oldular bana. Kimse çocuğuna kötü davranmaz diye bir olay yok çocuk doğurmayı anne olmak sayan insanlar yüzünden mutsuz, özgüvensiz psikolojisi bozulmuş birçok insan var!!?Mrb rabbim sabır versin Insallh umarım tez vakitte düzelir sizde sabredin dua edin allh büyük okul bitince ztn daha ii karar verisin elbetteki bir sıkıntı görmüşlerdi belki iyiliğin için öyle yapıyorlar yoksa kimse çocuğuna kötü davranmaz!!!
Öyle insanlar ki hem beni evde görmek istiyorlar hem de dışarı çıkmama bile kızıyorlar. Hala çocuk gibi ve yetersiz gördükleri için gülüp geçicekler çalışmak istesem kaldı ki özgüvenim de yok şu an 18 yaşındayımİşe falan girin part time. Hem kafanız dağılır hem kenara para atarsınız.
Kuzum inan ki çok üzüldüm. Derslerine asıl okulu bitir ve direk işe gir o zaman.Öyle insanlar ki hem beni evde görmek istiyorlar hem de dışarı çıkmama bile kızıyorlar. Hala çocuk gibi ve yetersiz gördükleri için gülüp geçicekler çalışmak istesem kaldı ki özgüvenim de yok şu an 18 yaşındayım
Evet 5 sene daha katlanmam lazımKuzum inan ki çok üzüldüm. Derslerine asıl okulu bitir ve direk işe gir o zaman.
Tıp mı okuyorsun kuzucuk ?Evet 5 sene daha katlanmam lazım
Diş hekimliği ilk sınıfım bu seneTıp mı okuyorsun kuzucuk ?
Psikolojik siddet bu açıkcasi.Küçüklükten beri psikolojik şiddet görüyorum. Sürekli hakaret, bağırma. Ablamlara da böyleler ama benden nefret ediyor evdeki herkes. Daha 3 yaşındaki kardeşime bile beni kötü gösteriyorlar. Hiç sebep yokken kavga çıkarıyorlar özellikle annem ve ablam. Üniversite okuyorum aynı şehirde kaçacak yerim de yokgüzel söz söylesem bile anlamayacaklar napayım ben şimdi böyle insanlarla?
Aynı şekilde davranınca daha kötü oluyorSiz de onlara aynı şekilde davranın . Anladıkları dilden konuşmak gerek. Genelde iyi niyet eziklik gibi görülüyor .
Çok güzel.Diş hekimliği ilk sınıfım bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?