• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem beni adam yerine koymuyor?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
31
Arkadaşlar önerilerinize ihtiyacim var. Gerçekten çok dertliyim ve dayanamiyorum artık çok bunaldim. Benim babam vefat etti. Abim atanip baska sehre gitti ve ben annemle yaşıyorum. Ben de atandım öğretmen oldum. Ama ailem beni adam yerine koymuyor. Onlara göre ben son derece saf salak tek başına hayatını idame ettiremeyecek hatta tek bıraksalar başına her iş gelebilecek (!) ( ne anlama geliyorsa artık ) biriyim. Artık bu hayata tahammül edemiyorum. Bu ev benim için hapishane. İstediğim hiçbir şeyi yapamıyorum. Hayvansever bi insanim. Evde kedim var sürekli kedinin lafi yapiliyo. Tavşanım vardi ben isteyken götürüp vermişler. İstediğin saatte girip cikmak zaten hak getire. Azıcık geç kalsam hemen arıyo annem cocuk gibi nerdesin kimlesinler. Kiyafet konusunda inanilmaz bunaldim. 24 yasina gircem istedigimi giyip.ozgurce gezemiyorum. Alışverişe cikmak istemez oldum artık. Kendi maasimla kendime aldigim her şey batıyo. Kendi her gittiği yerde eski esyalari atip yenilerini duzuyo daha tayinim cikti daha taksidi bitmemiş esyalari burda birakip.gittigimiz yerde yenisini almayi düşunuyo benim kendime aldigim kiyafet batiyo kadina. Bi de her seyime karismasi var. Aman kolu cok kisa aman etek kisa aman belin ay oyun ay buyun dar bu kirmizi ruj surme bilmem ne yeminle ruhum daraldi. Giyecegim yoksa da giyesim geliyo. El kadar şortu giyip ustune de yarim straplez giyip atasim geliyo kendimi sokaga inadina o boyle yaptıkça. Normalde ben de usturuplu giyinirim. Etek de giyerim şort da ama belli bi boyu olur. Rahatsiz olcagim seyi giymem. Zaten her yerde de herseyi giymem. Ama adamlar denize kollari bacaklari kapali haşemayla girmemi bekliyo. Kavga çıkarıyo. Gittim gizlice mayo aldim hasema giyiyorum saniyo mayoyla giriyorum. Sıfır kol bluz giyiyorum ustune bolera alip dışarda çıkarıyorum inadina. Iyice inada bindirdim işi artık. Bugun de kvga ettik. Pazara gidelim diye tutturdu. Belim ağrıyor diyo bide gunlerdir yorma kendini dinlen dedim yok. Ille gidelim. Gittik orda bi tulum beğendim. Kişa kollu ama şu yeni cikanlar var ya sıfır kol olup ustunden güpülü şey geliyor kısa kol gibi duruyor. Onlardan. Bakicam tuluma adama dedim bir bakayim adamin yaninda bas bagiriyo onun yakasi ne oyle bunu boyle giycen mi sen iyice azıttın artık iyice zivnadan çıktın vs diye adam şok oldu onun yakasi oyle açık değil hatta hiç değil istersenz giyin deneyin hanfendi dedi ama şaşkın şaşkın bakiyo bir suru insan var Cocuk gibi azarladi beni bi de bunu ilk yapısı değil ayrica pazar boyu neye baksam burnumdan getirdi onun orasi bunun burasi diyerek en sonunda patladim ben de bagirdim yetti be canima sanane ya dedim 24 yasina gelmisim barbie bebeginmiyim sen mi giydircen beni dedim. Aliyorum abi ben bu tulumu kusura bakma sen dedim aldım. Anneme de bir sürü laf saydim nasil guzelmiymiş insanlar icinde asagilanmak cocuk gibi azarlanmak hosuna gitti mi dedim. Ben senin biseyine karışıyomuyum kendi beynim yok mu alcagim tulumun yakasinin nasil olcagina ben karar veremiyomuyum dedim. Dayanamiyorum artık arkadaşlar. Bu tavirlariyla kendinden de dinden imandan da soguttu beni. Dinimizin gereklerinu ogretiyorum diyo bide. Boyle mi ogretiliyo dedim baskiyla ortalikta rezil ederek yaygara cikararak onu giyemezsin bunu giyemezsin diyerek mi. Kendi 30 yasinda kapanmış o yasinaca mini eteklerle askililarla gezmiş bana imamlık tasliyo. Cildiricam ya sanki ben bilmiyorum karar veremiyorum biseye. Yeminle eskiden kendi istegimle kapali giyerdim kisa kol bile giymezdim yetim kol denen yarim kollardan giyerdim yok orasi dar yok tamamen uzun kol giysen diye diye delirtti beni açıldıkca açılasim geliyo. Sanki hayat benim değil annemle abimin arkadaşlar kafayi yicem. Evlenmeme de daha var. Sevgilim atama bekliyo 1 sene var bi de 5 ay askerlik en erken o da. Deliricem bu evde ben cekip gidesim izimi kaybettiresim geliyo

Kedilerime uykuma kiyafetlerime yeme içmeme kadar herseyime karistiklarinda uyuşamıyosak ayni evde yasamak zorunda degiliz atanan herkes ailesiyle beraber taşınmıyo diyorum ya beni rahat birak düş yakamdan ya da gelme benle diyorum ama yok.

konunu okurken sanki kendim yazmış gibi hissettim.çok benzer durumlar var.hatta bende bu gün konu açmak istiyordum.
benim durumda farklı olan sanırım eski arkadaşımın bana yaşattıklarından sonra sıkmaya başladılar.oysa çok rahattım.bu yüzden aradaki farkı çok iyi hissediyorum.iş görüşmesine giderken bile geliyorlardı.

ailen için sabret demiyeceğim.benzer şeyleri yaşamasam da aynı şeyi söylerdimbelli babandan sonra boşluktan sana sarmış.ona da yazık.
umursamaz olacaksın bebeğim.saygını koru ama umursamaz ol.yazmışsın ya mayoyla giriyorum o bilmiyor diye.öyle yap gitsin.

tavşanın için çok üzüldüm bir hayvan sever olarak.mamasını suyunu falan koyup odana kilitle o hayvanı.onuda vermesinler.

Ondan uzaklasmandan başka değişik tavsiyesi olan çıkmaz gibime geliyor.

Ondan uzaklasmandan başka değişik tavsiyesi olan çıkmaz gibime geliyor.

Inan ki yapmak için deliryorum nefes almak istiyorum keske oyle bi sansim olsa baska bisey istemezdim. Ama ondan uzaklasmam için ya tamamen alakayi kesmeyi göze alıp ailemi hayatimdan silip gidicem ya da sessizce cantami toplayip kaçıp gidicem. Yani bunaldim ayri yasayalim iste ayaklarim ustunde durayim tek yasayim falan yok bizim ailede bunu mumkun değil anlatamazsin ya kaçar kurtulurum ya evlenip ya da ailemi silip baska yolu yok maalesef

konunu okurken sanki kendim yazmış gibi hissettim.çok benzer durumlar var.hatta bende bu gün konu açmak istiyordum.
benim durumda farklı olan sanırım eski arkadaşımın bana yaşattıklarından sonra sıkmaya başladılar.oysa çok rahattım.bu yüzden aradaki farkı çok iyi hissediyorum.iş görüşmesine giderken bile geliyorlardı.

ailen için sabret demiyeceğim.benzer şeyleri yaşamasam da aynı şeyi söylerdimbelli babandan sonra boşluktan sana sarmış.ona da yazık.
umursamaz olacaksın bebeğim.saygını koru ama umursamaz ol.yazmışsın ya mayoyla giriyorum o bilmiyor diye.öyle yap gitsin.

tavşanın için çok üzüldüm bir hayvan sever olarak.mamasını suyunu falan koyup odana kilitle o hayvanı.onuda vermesinler.

Seninle dertleşmeyi sohbet etmeyi çok isterim. Birbirimizi çok iyi anlayacagimizdan eminim. Nasıl dayaniyorsun soyler misin?benim son zamanlarda jyice psikolojim bitti yasamak istemicek bi yerde bisey olsa da ya onlar ölse ya ben ölsem de kurtulsam dicek hala geldim. Kafayi yedircekler bana

Annen parani yiyor bu bir seni kukla yapmis kendine bu iki sen evlenecem de onunu keser herturlu zorlugu cikarir bu uc
...
Bunu buraya yaziyorum Allah nasip ederse de o gunlere gelirsen okursun yazdiklarimi...

Annen parani yiyor bu bir seni kukla yapmis kendine bu iki sen evlenecem de onunu keser herturlu zorlugu cikarir bu uc
...
Bunu buraya yaziyorum Allah nasip ederse de o gunlere gelirsen okursun yazdiklarimi...

O Allahin emri zaten. Sevgilimle tanıştı. Cok iyi bi cocuk cok saygili davraniyo. Seviyo da annem çocuğu cok. Ama arada bi giciklanıyo çocuğa. Evlenip gitcem de tek kalcak diye korku sarmaya basladi heralde. Arada olmadik seylerden cocuga takiyo. Gecen o ailesinin yanina gitcekti annemle vedalasmaya elini opmeye bize geldi. Gelirken de cani çiğ kofte cekti 2 tane aldik. Ben pek sevmem azcik ucundan alırım annem yer digerini dedim. Bir suru laf etti cocugun yaninda. Bana niyealmadiniz diye. Anlatamıyorum. Bencilsin vs diyo. Cocuk gitti ona sardi arkasindan bana almadan geliyo ayip bencil sey dedi ben de anne ben 2 tane al ben bitiremem dedim o da oyle yapti ne buyuttun gider aliriz yenisini ne var dedim. Olmadik seyden problem cikariyo ya.hayırlısıyla bi evlenip gideydim kurtulaydim

...

O sevgilime sardikca ben de inatla savunuyorum sevgilimi. Her seyden killanır oldun boyle giderse etrafinda kimseyi birakmican herkes kotu bi sen iyisin git tedavi ol dedim en sonunda.

dayanamıyorum ki.o yüzden dedim.ayrıca 34 yaşındayım ve bu yaşlarımda yaşamak istediğim hayatın tam tersini yaşıyorum neredeyse.psikolojik destek alıyorum.

bana istediğin zaman ulaşabilirsin.özel mesaj yollayabilirsin.

dayanamıyorum ki.o yüzden dedim.ayrıca 34 yaşındayım ve bu yaşlarımda yaşamak istediğim hayatın tam tersini yaşıyorum neredeyse.psikolojik destek alıyorum.

bana istediğin zaman ulaşabilirsin.özel mesaj yollayabilirsin.

Aa gercekten mi :( bekar mısın :( evlen kurtul canm yasin da gelmiş senin yok mu sevdigin falan

Allah yardim etsin ya cok zor Arkadaslar ikinizinde Allah ayak baglarini cozsunnn ...

anlattıkların annen ile ilgili okurken ben de daraldım ruhuma bunaltı çöktü anneni dinleme neyi giymek istiyorsan onu giy
anne değil gardiyan sanki tövbe ,tövbe din uğruna kadınları bunaltıyorlar yetti gayri

Back