Neyi nasıl anlarsınız? Sevgilinizin tembel olup olmadığını mı?ne yapyım arkadaşlar nasıl anlarım? sevgilime mi bahsediyim bilemedim ki
Babasi mi cevre muh. Okumus ise girmesi icin babasi neden ugrasiyor? Dedikleri gibi tembel ve hazirci olabilir..
Neyi nasıl anlarsınız? Sevgilinizin tembel olup olmadığını mı?
Torpil ne kadar geçerli ve sıradan bir yol oldu...
Torpil ne kadar geçerli ve sıradan bir yol oldu...
Aileniz size bu konuda baskı yapmakta haklı, siz de sevgilinizi bir an önce işe başlaması için zorlayın bence.
Erkek arkadaşınız tam anlamıyla "her şeyi devletten bekliyor"muş.
kul hakkı yemek için bekleyen biri mi hayırr
bilemedim ama herkes beklerken onun işlemleri hızlandırması da kul hakkı olmuyor mu? başkasının zamanını çalmak gibigüya öyle olmuyomuş kpss puan ve gazi çocuğu olduğu için zaten kolay gircekmiş babası sadece hzlandrıyomuş demesine göre.
bilemedim ama herkes beklerken onun işlemleri hızlandırması da kul hakkı olmuyor mu? başkasının zamanını çalmak gibi
devir böyle yapacak bir şey yokkul hakkı yemek için bekleyen biri mi hayırr
ya ben okudum geçen gün aynı konu..1 ay olmadı askerden geleli herhalde:)yazık sevgilisine acıdımyahu anladık sevgiliniz çevre mühendisi siz de doktorsunuz
her konuda bundan dem vuruyorsunuz
ya bitirin ya yürütün biz mi iş bulalım yani nedir yere yere bitiremediniz çocuğu yazık yahu hakkında onca konu açıldıgını yorum yapıldıgı görse çocuk kendi vazgecer zaten ilişkiden
hayret yav..
arkadaşlar sevgilim askerden yeni geldi. 27 yasında cevre mühendisi. hiç çalışmamş daha önce. ve şu an iş peşinde koşmuyo. babasnın onu torpille işe sokmasını bekliyo.
ben özelde girersem daha babam uğraşmaz benim için diyo
benim işim çok iyi. ailemde korkmaya başladı tembel mi diye. ilerde çalışmaz diye. kendine yazık etmesin diyomuş herkes..
ne yapyım arkadaşlar nasıl anlarım? sevgilime mi bahsediyim bilemedim ki
yahu anladık sevgiliniz çevre mühendisi siz de doktorsunuz
her konuda bundan dem vuruyorsunuz
ya bitirin ya yürütün biz mi iş bulalım yani nedir yere yere bitiremediniz çocuğu yazık yahu hakkında onca konu açıldıgını yorum yapıldıgı görse çocuk kendi vazgecer zaten ilişkiden
hayret yav..
Açıkçası aileniz haklı. 27 yaşında ki birisinin biraz sorumluluk alması ve geleceğini düşünmesi gerekir. Siz çevre mühendisi deyince atama puanlarına baktım 82 puanla atanabiliyorlarmış. Devletin imkanlarını da düşündüğümüz zaman 82 gerçekten iyi bir puan. 90 la atanamayan insanların beklediği bir ülkedeysek hele. Kul hakkını geçtim torpillet bir yere yerleşmeyi bekleyen hem de evde oturarak bir insandan çok fazla beklememek lazım diye düşünüyorum. Tabi ki biraz baskıcı olan güzel diller söyleyin ama hiçbir şekilde hareket etmiyorsa bence daha fazla uzatmayın ailenizde haklı. Evli olduğunuz sürece de böyle sıkıntılar olabilir. Sürekli ona bakamazsınız ne de olsa. Size de eğitiminize de ğsikolojinize de yazık olur diye düşünüyorum.
öyle evet. napıyım zor durumda kalınca konu açılen yer değil mi buras